- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
bu hamilelik işi ne sudamlası.Ya hu sen bu adamdan boşandıktan sonra hamile kaldığında, ben istemiyorum o p...i, senle sadece sevişmek için birlikte oldum diyen bir tek hücreli canlının arkasından hala 'ogretmenligi secmeseydim ailem olurdu' diyebiliyorsun. Bir sen bir de okyanus kliniğe yatıp uzun uzun tedavi olmalısınız. Canınıza yazık vallahi üzülüyorum.
bişey dicem bak bu adam benim kapanmamı istemişti kapanmıştım.gelinlik giyerken başını açö annem sevmiyor başı kapalı gelinlik keloğlan gibi o0luyormuş dedi.ve ben başı açık gelinlik giydimsize soruyorum eğer kibaşı kapalı giyecek deseydi annesi başımı açtırır mıydı?hep başa sarıyosun hep hep.
sudamlası sen eşinden sonra da uzun süre bir ilişki yaşamıştın.
daha da yeni ayrıldın.
merak ediyorum sevgilinle beraberken eşin hiç aklına geliyormuydu?
bu 8 senenin ne kadarında eşin aklındaydı?
eşim de eşim eşim de eşim diyorsun da.
sanki o ilişkiyi yaşayan sen değilmişsin de 8 senedir yas tutuyomuş gibi yazıyosun.
sebebini yazarsan aydınlatıcı olacak.
ama muhtemelen yazmayacaksın.
işine gelmeyeni cevaplamıyorsun.
bak ben sana destek amaçlı tonla yazdım durdum.
ancak samimiyetin konusunda şüpheliyim.
bu eski sevgilin meselesini bilerek saklıyorsun.
ama bunu ya z açıkla.
insnalar seni 8 senedir yas tutuyor sanıyor.
yok öyle bişey.
sen gayette hayatına devam etmişş sevgilinle uzun zaman bereaber yaşamışssın doğru değil mi.
şimdi noldu da eşine sardı?
bilmem kaçıncı soruşum bu:))
ben sana ne sormuşum sen ne yazıyosun sudamlası.bişey dicem bak bu adam benim kapanmamı istemişti kapanmıştım.gelinlik giyerken başını açö annem sevmiyor başı kapalı gelinlik keloğlan gibi o0luyormuş dedi.ve ben başı açık gelinlik giydimsize soruyorum eğer kibaşı kapalı giyecek deseydi annesi başımı açtırır mıydı?
annesi istemedi çalışmamı annesi istese çalış deri burdan bu sonuç çıkamaz mı? ve sus annemduymasın çalışacağını diyordu.
eşimden sonra görüştütüm adamı sevmediği hiç sevmedğimi anladım.yanlışlarını gördüm.eşimle kıyasladım o daha iyiydi dedim.ve evet ben eşimden sonra görüştüğüm insanı sevmemişim yalnız kalmamak için sırf yalnız kalmamak için görüşmüşüm onunla..hep başa sarıyosun hep hep.
sudamlası sen eşinden sonra da uzun süre bir ilişki yaşamıştın.
daha da yeni ayrıldın.
merak ediyorum sevgilinle beraberken eşin hiç aklına geliyormuydu?
bu 8 senenin ne kadarında eşin aklındaydı?
eşim de eşim eşim de eşim diyorsun da.
sanki o ilişkiyi yaşayan sen değilmişsin de 8 senedir yas tutuyomuş gibi yazıyosun.
sebebini yazarsan aydınlatıcı olacak.
ama muhtemelen yazmayacaksın.
işine gelmeyeni cevaplamıyorsun.
bak ben sana destek amaçlı tonla yazdım durdum.
ancak samimiyetin konusunda şüpheliyim.
bu eski sevgilin meselesini bilerek saklıyorsun.
ama bunu ya z açıkla.
insnalar seni 8 senedir yas tutuyor sanıyor.
yok öyle bişey.
sen gayette hayatına devam etmişş sevgilinle uzun zaman bereaber yaşamışssın doğru değil mi.
şimdi noldu da eşine sardı?
bilmem kaçıncı soruşum bu:))
sonra ben doğurayım evlenelim yeniden dedim yok aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle çocuk için mi seviştim zevk için dedi.sen çocuk için mi benimle birlikte oldun dedi.bilerek mi hamile kaldın yoksa dedi aldıracaksın dedi ve mutlu son tabi onun için aldırdım.yazıklar olsun evlat yüzü görmesin inşallah o da..bir bebeğin katilioldm.yazıklar olsun:bu hamilelik işi ne sudamlası.
ne zaman hamile kaldın ee sonra noldu?
yok yazdım cevabını ama bu yazdığıma da yorum yapo lütfenben sana ne sormuşum sen ne yazıyosun sudamlası.
püfff:))
aa sen eşinle boşandıktan sonr abirlikte oldun hamile kaldın ve de aldırdın öyle mi.sonra ben doğurayım evlenelim yeniden dedim yok aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle çocuk için mi seviştim zevk için dedi.sen çocuk için mi benimle birlikte oldun dedi.bilerek mi hamile kaldın yoksa dedi aldıracaksın dedi ve mutlu son tabi onun için aldırdım.yazıklar olsun evlat yüzü görmesin inşallah o da..bir bebeğin katilioldm.yazıklar olsun:
sonra ben doğurayım evlenelim yeniden dedim yok aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle çocuk için mi seviştim zevk için dedi.sen çocuk için mi benimle birlikte oldun dedi.bilerek mi hamile kaldın yoksa dedi aldıracaksın dedi ve mutlu son tabi onun için aldırdım.yazıklar olsun evlat yüzü görmesin inşallah o da..bir bebeğin katilioldm.yazıklar olsun:
burada alabileceğin bir yardım yok sudamlası.yok yazdım cevabını ama bu yazdığıma da yorum yapo lütfen
Haklısın anakuzusuymuş. Ayrılıp en doğru kararı vermişsin peki şimdi hala niye böylesin?yok yazdım cevabını ama bu yazdığıma da yorum yapo lütfen
Boşuna uğraşma. Ona laf anlatayım diye kendimi mapus damlarinda buldum ben. Tek mesele hayatında şu an bi erkek olmaması.ben sana ne sormuşum sen ne yazıyosun sudamlası.
püfff:))
eşimden sonra görüştütüm adamı sevmediği hiç sevmedğimi anladım.yanlışlarını gördüm.eşimle kıyasladım o daha iyiydi dedim.ve evet ben eşimden sonra görüştüğüm insanı sevmemişim yalnız kalmamak için sırf yalnız kalmamak için görüşmüşüm onunla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?