Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

ileriye bakarsam kendime bakarsam karşıma iyi bir insan çıkacak mı

hayır istemez.ben annemin evindeyken bile senin orda biriyle birlikte olmadığını nasıl bileyim diyordu
Bak gordunmu sana bu kadar guveni var
Emin ol evli kalsaydin bin pisman olacaktin bu adam karaktersiz okudum diger konularinida es dedigin bole olmamali anliyor musun
Sen bosanmadaydm diye kendini yiyip bitirdin ama inan hakedicek biri olsaydi seni ezdirmezdi ailesine ve pat diye dava acmazdi sana oyle geliyorki evli kalsaydim biseyler duzelcekti diyosun emin ol daha beter olucakti ve cocukda eklenicekti ayrica mesleginde yok hep ezil hep ezil ne olacakti
Madem yuvan olsun istiyorsun onune bak etrafina bak dua et tekrar neden evlenmeyesin karakterli bi insanla ama gecmisi unutmalisin yoksa gelecegini goremezsinnn cnmmmm

çok sağol canım çok haklısın siz böyle yazınca gerçekler gözüme çarpıyor.beynim beni yanıltıyor.beynim bana düşman o düşmanı ben alt edeceğim sürekli iyi düşünüp iyiyi kendime çekeceğim.iyi bir evlilik yapıp mutlu olacağım çok haklısın iyi olsaydı pat diye dava açmazdı

Memlekette atanmayı bekleyen bir sürü öğretmen var su damlası bence .herkesi bi kenara bırak mesleğinde devam et.Emin ol daha iyi biri cıkar karşına

Evtt hayata tutunn beynini temizle gerekirse psikolojik yardim al gecmisine sunger cekmelisin
Meslegin var paran var gez gor kendini gelistr arkadaslar edin ogrencilerinle dagit kendini ortamlara katil tanis herkesle kendini yetistir yetistirki goze batasin ve msen milleti degil millet seni secsin

Sekiz sene mi oldu boşanalı. O zaman eski eşinin hayatında biri vardır yada olmıştur bu kadar senede. Bak ben mart ayında 2 küçük çocuğumla aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında da boşandım. Nisan ve mayıs ayımı kendime zehir ettim. Aynı senin gibi kafamda senaryolar kurmaktan uykularım kaçıyordu. Keşke daha önceden öğrenseydim, keşke şöyle yapmadaydım da böyle yapsaydım... İnan bunların sonu yok ve sadece seni yıpratıyor. Böyle olması gerekiyormuş, nasip böyleymiş dedim ve haziran boyuncadır aştım bu düşünceleri. Takıntı haline getirme kendine zarar verirsin, hobi edin, kitap okumayı seviyorsan kitap oku. Ben sürekli okurum mesela, terapi bana kitap okumak. Sevdiğin şeyleri yap, geçmişi geçmişte bırak artık. Herkes hayatını yaşıyor sen kendi kendine üretip üretip kendini üzüyorsun.

adam metres yapacak yani. konu sahibi en azından bunun farkında galiba.

Aileni de eski kocani da olanlari da düsünme. Onlar akil edemiyor. Seni sevmediklerinden degil hicbir sey. Herkesin hayatla kavgasi ayri. Anneniz bence kendi cekti diye siz cekmeyin istemis. Elinden bu kadar gelmis. Kardesin üstüne evi belki üvey babanin evinde sizi büyüttü bir de sizin üstünüze ev yaptirmasin demistir. Ögrermenlik yaparsaniz. Ici rahat olacak bu kiz güclü kendine yetiyor diyecek. Koskoca doktoru analiz edemedim ama. Siz para biriktirim eski kocaya yardimlarini kibar bir sekilde iade edin. Calismaya devam.edin. Suan evli degilsiniz bir düzen kurun. Allah en hayirlisini size nasip etsin.

Bence bir faaliyet yapın, ismek gibi belediyelerin bile kursları var. Spor olsun, hobi olsun, dil kursu olsun. Hem insanlarla tanışıp kaynaşabilirsiniz, takıntılarınızı bu şekilde görmezden gelip farklı şeylerle uğraşmalısınız. Dura dura geçmişe sarıyorsunuz okuduğum kadarıyla.

Bu kadar kıymete bildirdiğiniz Adam Size küfreden sizi döven Bi eş
Kimseden beklemeyip siz kendinizin kıymetini bilseniz biraz

Adamın tek sorunlu yanı sizi boşanma sürecinde aramaması gibi yazıyorsunuz ve ilginç olan buna inanıyorsunuz.

Aynı adam siz boşandıktan sonra sizinle yatıp sizi hamile bırakmadı mı?
Sonra da aldır bunu diye baskı yapmadı mı?

Allah aşkına ya bunu bir yere yazın, okuyun sürekli. ADAM olan adam böyle yapmaz.

O size değer vermemiş ki hiç. Seven erkek sevdiği kadından çocuğu olacak diye havalara uçar.

Kusura bakmayın ama bu adam sizi sevmemiş, mesleğinizi de bahane olarak öne sürmüş. Siz öğretmenliği bıraksaydınız bu sefer başka bir şey bulacaktı.

Lütfen tedavinize devam edin. Sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…