Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

ne annene bak ne de eski kocanın. kendi hayatını, kendı yolunu ciz. hatta kendine göre bi ev kirala yaşa. annenle de olmuyor. cunku seni sömürüyor parasal yönden. kocanla da olmuyor cunku mesleğini yapmanı istemiyor.

Konunun ana özeti para her zamanki gibi ama burada kaybolmuş bir insan hayatı yani siz. O kadar okutmuş madem eşiniz olan kişi sizi neden mesleğe izin vermiyor. Anneniz zaten yeterince çile çekmiş yaptığı emekler boşa gitmemesi için sizin ayrılmanızı ve öğretmen olmanızı istemiş olmalı. Eğer mutlu olmak istiyorsanız kendi kalbinizin sesini dinleyin, iki taraflı da olmuyorsa, kendi ayaklarınız üstünde durabiliryorsunuz yeni bir sayfa açın yazıktır günahtır.

Kocana geri donmek icin izin mi istiyorsun bunlari yazarak?
Don kardes Allah askina!
Yapma ogretmenlik kurban olayim, nerde calisiyorsun sen yerini bilelim ona gore onlemimizi alalim.
Mazallah colugumuz cocugumuz var.
Itiraf et sen ogrencilerine de hep bu konuyu anlatiyorsun degil mi!

Saka mi bunlar
Ve sen hala hasretiyle yandi gonlum diye burda koca forumun beynini kemiriyorsun
Adam sana ne muamelesi yapmis sen neler anlatiyorsun

ben de değişik bişey okuycam sanmıştım. haftalardır aynı şey.

ne bekliyosun su damlası. git barış madem eski kocanla. imam nikahı yapsın sana. bi tane de garsoniyer açsın. oh mis valla. senden boşalacak öğretmenlik kadrosuna da gerçekten eğitimci, aklı başında biri atanır.

Of of of of of ilk başta size kızanlara falan içerlemiştim burda niye böyle yapıyorlar diye sonra sizin eski konulara falan da baktım da ben .. Temcit pilavı gibi durup durup aynı noktaya geri gelmişsiniz. "Erkeksiz olmaz"ı mı motto edindiniz naptınız anlamadım ki.
Lütfen bi titre ve toparlan

Daha önce de yazmıştım sana birçok kişi gibi.
Lütfen yazılanlar kulak ver.
Bi kere bırak artık 8 yıl önce bosandigin eşini.
Giden gitmiş biten bitmiş.
Kimse için mesleğinden vazgeçme.
Her zaman kendi atın olsun. Başkalarının atıyla hareket edersen atlarını altından çektikleri an binecek bi eşek bile bulamayabilirsin.
Lütfen bu saçmalığı bırak. Affına sığınıyorum.
Hayatına bak önüne bak. Hala dusuncegin bir şey yok. Dile kolay 8 yıl öncenin türküsünü cigiriyorsun.
Kendin için yasa. Kendine önem ver değer ver.
Sen önce kendini sev. Kendine saygı duy.
Sonra etrafındaki güzellikleri göreceksin.

@sudamlasi0 bir sene öğretmenliği dondurup eşinle devam etmeyi denemeye ne dersin? Içinde kalacağına, denemedim demezsin.
BenCe risk almaya değer diye düşünüyorum.

Acilen doktora başvurmalısın sonun çok daha kötü olabilir ayrıca bu şekilde Nasıl öğretmenlik yapıyorsun
Basta yorumları okuyunca çok üzüldüm sana tam yazacaktım geçmişine baktım acayip takıntılarla bogusuyorsun lütfen hayatın ellerinden tut iyileştir kendini böyle daha çok pişman olacağın hatalar yapacakmış gibisin

Anneni de boşver eski eşini de ne güzel öğretmen olmuşmuşsun. Tut kendine bir ev. yeni insanlar tanı. Kendine değer ver aynı derede iki kez yıkanmaz. İnşallah karşına senin değerini bilecek biri çıkar.

Yani anlamadigim o kadar okumuşsun .. Herseyi göxün de goruyor bile bile hata yapiyorsun. Ya kocan iyiyse parasida varsa ne bu ogretmen manyakligin git otur miss .. Harbi anlamiyrm. Bu kadinlar hep bosanirsam diye neden dusuncesi var .. Allah kimseye bunu yaşatmasin. Sen evlatlik vazifeni yapmissin. Madem o kadar kredi cekecektin annenin uzerine yada kendi uzerine ev alaydin annenin ne durumda oldugunu goruyorsn. Esinde sana siddet uygulamamis aldatmamis yani adam.hakli konusmus anneni dinledinde ne oldu ..

Bu yoruma katılıyor musunuz

Bu yoruma katılıyor musunuz
hayir tabi ki de eminim kimse de katilmaz a ilk defa sen gibi niye bosandimci cikti.
sadece siddet degildir bosanma sebebi. sen evliyken mutlu degilmissin belli. bir de bnce sen mutsuzlugu seviyorsun. burada herkes bosuna yorum yapiyor. kucucuk olaylari dram haline getirip tekrar tekrar yasamak hosuna gidiyor. gecmisinle okadar dolusun ki bugununu yarinini gormuyor insa edemiyorsun. bence insa etmek de istemiyorsun. kendi yarattigin dunyadaki acindan zevk aliyorsun icten ice...
bana sorarsan hayatinda mutlulugu yakalmmak istemiyorsun sen...

Kocan okumuş cahilmiş, sen ona bağımlı ol istemiş. Annen dişini geçirebileceği bir seni bulmuş kullanmış durmuş. Annemdir nolursa olsun yardım edersin evet ama 30.000 tl seni bu kadar ezen adama vermek de gel dahasını yap ben herşeyi hakediyorum demektir. Sen elinden geleni yapmışsın. Kocan için üzülme tayinini iste başka şehre kendine yeni bir hayat kur mutlu ol... Sen başkasını düşündükçe kimse seni düşünmez. Artık kendini düşünme vaktin gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…