- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.621
2 Ocak 2016
1- Mistik Kedi = focust25 alpha = 25 dk
1- Mistik Kedi = focust25 alpha = 25 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok üzüldüm umarım özel sorununu en kısa Zamanda hayırlısı ile çözersin ve buralara tekrar gelirsin seni özleyeceğizKızlar sizlerle cok güzel vakit geçirdik,birlikte 8 haftayı bitirdik.Harika sporlar yaptık ama ben özel bir nedenden dolayı cok uzun süre kk ya uğramayacağım,belki de hiç gelmeyeceğim.bundan üzülerek de olsa bu başlığı da bırakmak zorundayım.özellikle deneme sürecindeki arkadaşlardan özür dilerim
Dilerseniz bu başlıkta bildirim yapıp birbirinizle konusmaya devam edebilirsiniz.
Bana kattığınız her şey için teşekkürler, kendinize iyi bakın,sporun ihmal etmeyin,fit kalın...sizi seviyorum:)))
ay bir tuaf oldum ya :S sizi cok tanımasamda aramızdan gitmenize üzüldüm umarım kısa zamanda dönersinizKızlar sizlerle cok güzel vakit geçirdik,birlikte 8 haftayı bitirdik.Harika sporlar yaptık ama ben özel bir nedenden dolayı cok uzun süre kk ya uğramayacağım,belki de hiç gelmeyeceğim.bundan üzülerek de olsa bu başlığı da bırakmak zorundayım.özellikle deneme sürecindeki arkadaşlardan özür dilerim
Dilerseniz bu başlıkta bildirim yapıp birbirinizle konusmaya devam edebilirsiniz.
Bana kattığınız her şey için teşekkürler, kendinize iyi bakın,sporun ihmal etmeyin,fit kalın...sizi seviyorum:)))
Umarim hallolur sorununuz. Ben de yeni gelmis olmama ragmen cok uzuldum ayrilmaniza, uzun zamandir takip ediyordum topigi.Kızlar sizlerle cok güzel vakit geçirdik,birlikte 8 haftayı bitirdik.Harika sporlar yaptık ama ben özel bir nedenden dolayı cok uzun süre kk ya uğramayacağım,belki de hiç gelmeyeceğim.bundan üzülerek de olsa bu başlığı da bırakmak zorundayım.özellikle deneme sürecindeki arkadaşlardan özür dilerim