- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.661
Nerde bu topic neler olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmuşkiNerde bu topic neler olmus
Tatlm bu topic kapandi yeni topige gelNe olmuşki
Kim gitmiş nereye gitmiş noldukiiC CallanPinckney ayy gitmissin
Kk yi birakmis callan biz baska topikteyiz etiketliyim snei istersen gelrsinKim gitmiş nereye gitmiş noldukii
Aaaa çok sevindim ya, geri dönmen çok iyi oldu gerçekten:))kızlar bir olaya sinirlerim bozulmuştu ondan ayrılmıştım ama sonradan pişman olup geri geldim
çünkü gittiğim günlerde ne spor yaptm ne de diyet
ilerleyen zamanlarda ben de sizin grubunuza dahil olmak istiyorum inşallah
Aaaa çok sevindim ya, geri dönmen çok iyi oldu gerçekten:))
Ayy donmene cok sevindim canim.. Cidden buralardan uzaklasmak iyi gelmiyor insan saliylr kendinikızlar bir olaya sinirlerim bozulmuştu ondan ayrılmıştım ama sonradan pişman olup geri geldim
aynen öyle seloscum akıllandım artk :))Ayy donmene cok sevindim canim.. Cidden buralardan uzaklasmak iyi gelmiyor insan saliylr kendini
evet ya,aslında buralarda cok insanla tartıışmıştıım ama bu seferkine çok sinirlendim ama sonradan saçma geldi :) yine döndüm buradayım :))C CallanPinckney canim pire icin yorgan yakilma cabuk donmen guzel oldu
aaa cok sevindim hoşgeldin tekrar :)kızlar bir olaya sinirlerim bozulmuştu ondan ayrılmıştım ama sonradan pişman olup geri geldim
Hoşbulduk adeliacım :)))aaa cok sevindim hoşgeldin tekrar :)
Gel canım konu her neyse sen yoluna devam etkızlar bir olaya sinirlerim bozulmuştu ondan ayrılmıştım ama sonradan pişman olup geri geldim