- 8 Ağustos 2008
- 34.903
- 40.406
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.461
Bel ölçümü unuttum almaya, disardayim,bu hafta es geçelim beni olmadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu o?ben son iki gınde anlamsız bi sekilde kilo verdim sanırım spora ara verince butun sisligim indi cok saskınım ama bel olcum 74 cm
Cok saol canimmTamam selvoscum senin nekadar disiplinli olduğunu biliyorum,bildirimin geçerli
75 falan gosteriosunnKızlar Bi iki resim eklicem sizce kaç kg gösteriyorum:) Eki Görüntüle 1729728 Eki Görüntüle 1729729 Eki Görüntüle 1729730
ay cnm tebrikk ederim cok hoşsun :))))Bu arada iki sezeryan oldum Bi ikincisi 3,5 ay oldu henüz...:)
Teşekkür ederim evet çok çok daha iyi olucam inşallahay cnm tebrikk ederim cok hoşsun :))))
daha da güzel olacaksın inşallah :))))
Valla çok iyi canm 70 gibi geldi bana bende koyacağım bir tane bakınTeşekkür ederim evet çok çok daha iyi olucam inşallah
Evet Can'ım ama aslında 81 im. Ben sorunu daha doğrusu durumu çözdüm araştırmalarım sonucunda... Ben spor yapıyorum ama tartıda çok fazla değişmemesinin sebebi yağ yakıyorum ama aynı Zaman'da kas ta yaptığım için incelmiyorum buda tartıya çok fazla yansımıyor. Çokta kafaya takmıyorum artık 60 kilo olup yayık Bi vücudum olana kadar 70 kilo olup ince ve kaslı olmasını tercih ediyorum açıkçası. Aynen spora devam gözle görülür çok fark var olmayan kotlarım oluyor ç, varsın tartıda aynı kalsınValla çok iyi canm 70 gibi geldi bana bende koyacağım bir tane bakın