- 21 Aralık 2020
- 31
- 7
- 26
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Bilmiyorum zaman azaldıkça çok korkuyorum. İki aşılama daki negatifler bile beni çok üzmüştü. Ki tüp bebek daha zor ve meşakkatli. Bilmiyorum kötüyü düşünmek istemiyorum ama gözlerim kendiliğinden dopdolu oluyorBende de en ufak bir belirti bile yoktu ve bende cok uzulmustum inanin hic olmasi gerekmiyor o zaman doktorumda belirti olmasi sart degil takilma demisti ama icime soz gecirememistim , gercekten olmasi gerekmiyormus bizzat ben yasadim o yuzden bunu stres yapmayin kendinize… guzel haberler alirsiniz umarim
Aynen maddi manevi cok mesekkatli bir yol ama olsun yolun sonu guzellik olur da hepsini unutursunuz umarimBilmiyorum zaman azaldıkça çok korkuyorum. İki aşılama daki negatifler bile beni çok üzmüştü. Ki tüp bebek daha zor ve meşakkatli. Bilmiyorum kötüyü düşünmek istemiyorum ama gözlerim kendiliğinden dopdolu oluyor
Ilac aldiginiz surece adet olmazsiniz korkmayinTup bebek ilaçlarını kullandığımız sürece adet göremiyoruz dimi hanimlar. Dondurulmuş 5.gun transferinin 8.gunundeyim tamda adet günüm peçeteye minik minik 3 5 tane kahve leke geldi ama nokta nokt. Adet mi olucam yerleşmemidir acaba içim cekildi görünce içim bi tuhaf oldu çok kötü hissediyorum kan gününe kadar da test yapmayacaktim test gününden önce adet olunur mu ilaçlara devam ederken.
Dün 8 8.gunumdu kaset testte silik çizgiyle öğrendim. Bu sabah da erken testte çıktı. Kan vericem 1 saate. İnşallah güzel bir değer çıkar.Donmuş 5. Gün embriyosu idrarda ne zaman çıkar bilgisi olan var mı
Normalde 7 günee görünüyor testte ama geç döllenme falan ihtimalinide düşünmek lazımDonmuş 5. Gün embriyosu idrarda ne zaman çıkar bilgisi olan var mı
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla ilerler inşallah kanda da pozitif haberini alırsınDün 8 8.gunumdu kaset testte silik çizgiyle öğrendim. Bu sabah da erken testte çıktı. Kan vericem 1 saate. İnşallah güzel bir değer çıkar.
Aminn canım çok teşekkür ederim inşallah kanda da güzel bir değer çıkar sen ne yaptinHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla ilerler inşallah kanda da pozitif haberini alırsın
Dün kan testi yaptırdım . 8. Günümdü 150 çıktı canımAminn canım çok teşekkür ederim inşallah kanda da güzel bir değer çıkar sen ne yaptin
Masallah suphanallah Dr una bildirdin mi ne dedi ne zaman cagirdiDün kan testi yaptırdım . 8. Günümdü 150 çıktı canım
Teşekkür eferimmMasallah suphanallah Dr una bildirdin mi ne dedi ne zaman cagirdi
Merhaba, senin gibi tüplerim alındığından dolayı tüp bebek yapıyoruz. Benim ilk tüp bebek denemem negatifti. Herşey çok iyiydi ama sonuç negatif sonuçlanmıştı. Olabilir belki vücudumuz o ilaçlara hormonlara karşı bebeğide kabul etmedi .Merhaba benim dün 8. Günümdü kan verdim ve negatifti. 5. Gün embriyosuydu, doktorum bizim için 9. Günden öncesi geçerli değil dedi bugün tekrar kan vermemi ve ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi. Çok inancım yok ama geç tutunmuş olması durumuna karşılık bunu istedi sanırım. Bende ve eşimde bir sorun yok. Dış gebelik sonucu 2 tüpüm alındığı için tüp bebek yapmaya başladık, doktorum %70 oranla hamile kalırsın demişti. Olmaması çok şaşırttı ve üzdü. Bu şekilde negatif görüp sonra pozitife dönen kimse var mı ?
İnşallah bu seferde tutmuş olur tabii hala umudum var Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ama olmazsa eğer bana umut oldunuz Allah razı olsun. 3 tane embriyo var dondurulmuş. İnşallah bu tutmuştur ama en azından tutmazsa da bu kadar uzun bir süreç olmayacakMerhaba, senin gibi tüplerim alındığından dolayı tüp bebek yapıyoruz. Benim ilk tüp bebek denemem negatifti. Herşey çok iyiydi ama sonuç negatif sonuçlanmıştı. Olabilir belki vücudumuz o ilaçlara hormonlara karşı bebeğide kabul etmedi .
2. Sinde dondurulmuş olarak 2 embriyo yaptık ve ikiside tuttuşans işi rabbim bilir zamanını
Evet güzel düşünün olumlu düşünün stresten uzak kalın bol bol da dua edin inşallah rabbim gönlünüze göre verir sağlıkla sıhhatleİnşallah bu seferde tutmuş olur tabii hala umudum var Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ama olmazsa eğer bana umut oldunuz Allah razı olsun. 3 tane embriyo var dondurulmuş. İnşallah bu tutmuştur ama en azından tutmazsa da bu kadar uzun bir süreç olmayacak
Amin cümlemizin inşallah burada mesajları okuyup kendi hikayesine benzer hikaye bulmaya çalışan herkesin duası hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip olsun inşallahEvet güzel düşünün olumlu düşünün stresten uzak kalın bol bol da dua edin inşallah rabbim gönlünüze göre verir sağlıkla sıhhatle