Transfer sonrası belirtileriniz nelerdi

Benim bugün 5.gunum aynen adet sancısı gibi agrim var, karnim ve belim agriyo...
İnşallah tutunma agrisidir bende cift embriyo transferi oldum yani vucudumu dinlemiyorum ama ani sicak basmasi ve kasiklarima adet sancisi gibi bi sanci giriyor İnşallah olumlu sonuclar aliriz ikizlerimiz bize tutunur İnşallah:)

Aynen bu konuda o kadar cok level var ki gecilmesi gereken, daha basindayim. Once pozitif cikmasi sonra kalp atisi sonra 9 ay vs derken hic bitmiyo sanirim:)

Bence doktorunuzla konuşun. Bi arkadaş bi ilaç benim tansiyonumu yükseltiyor o yüzden kalcadan bantlı versiyonunu kullanıyorum demişti belki size de öyle bi değişiklik yapılır.(estrofem olabilir emin degilim)

Bence doktorunuzla konuşun. Bi arkadaş bi ilaç benim tansiyonumu yükseltiyor o yüzden kalcadan bantlı versiyonunu kullanıyorum demişti belki size de öyle bi değişiklik yapılır.(estrofem olabilir emin degilim)
Bugün 5.gunum mide bulantısı ve tansiyon normale döndü. Estrofemi transfer öncesinde de kullaniyordum ama duphaston eklendi. Ben duphaston kaynaklı olabilir diye düşündüm.

Bugün 5.gunum. tansiyon mide bulantısı normale döndü. Adet olacakmışım hissi var hafiften evet. Bı de arada bı bazen sağda bazen solda nabız gibi atmalar oluyor.
Benim adet agrisi gecti goguslerde sizlama var sadece ama bu hep bnm adet belirtimdi.benim nbiz gibi atma olmadi.lekelenme gordunuz mu aceba?kac gunluk embriyo transfer edildiniz?

Merhaba kızlar öncelikle inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım inşallah benimde bugün transfer günü hariç 9. Günüm hiç belirti yaşamadım sadece 7. Günden beri adet sancısı gibi sancım oluyor arada yarın test günüm ama acaba bugün mü versem ? Sadece korkuyorum sonuçtan sanırım ya

Test yaptırdınız mi? Benim de yarın test günüm, pek heyecanliyim inşallah güzel sonuç almissinizdir

Benim adet agrisi gecti goguslerde sizlama var sadece ama bu hep bnm adet belirtimdi.benim nbiz gibi atma olmadi.lekelenme gordunuz mu aceba?kac gunluk embriyo transfer edildiniz?
5.gun 3 damla kadar lekelenme oldu. Ertesi gün coraspini kestim. 7.gun tekrar coraspin aldım. Bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. 8.gundeyim. 2 adet (5a ve 4a ) embriyo transfer edildi. Benim göğüs hassasiyetim geçti bel ağrım da geçti. Sadece sol tarafta bı doluluk hissediyorum. Arada bı hissettiriyor kendini.

İnşallah tutunmustur canim bende dun test yaptim cift cizgiyi gordum benimde gogus hassasiyetim gecti cok sukur normal bu doktora sordum belirtilere takilma kaset testte varsa vardir canim bnm lekelenme olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…