-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Bende öyleyim cnm mosmor oldu artık göbeğim cnm kan sulandırıcı fena yaptı. İnşallah bu çektiğimiz acılara değer cnm sonu güzel olsun unutalım bunlarıKızlar progestan iğneyi göbekten vurmaya devam ediyorum ama artık o kadar ödem yapmış ki heralde iğneyi zor sokuyorum göbeğime. Sizlerinde öyle oluyor mu ben mi yanlış uyguluyorum bilemedim sormak istedim bende transfer in 6.günnddym daha iğne olmaya devam edicem ama inanılmaz kötü oldu göbeğim ve çok aşırı siştim. Hem oksapar hem progestan mahfetti göbeğimi
Canım günaydın tahlil günün bugün müydüBende öyleyim cnm mosmor oldu artık göbeğim cnm kan sulandırıcı fena yaptı. İnşallah bu çektiğimiz acılara değer cnm sonu güzel olsun unutalım bunları
Yok cnm benim kan testi ptesi cnm ayın 28 de. Bugün daha 8. Günüm.cikmaz.3. gün embriyosuCanım günaydın tahlil günün bugün müydü
Bana cuma dediler bakalım hayrolsunYok cnm benim kan testi ptesi cnm ayın 28 de. Bugün daha 8. Günüm.cikmaz.3. gün embriyosu
Kızlar ben yarın kan testi vermeye gidicem dua edinBana cuma dediler bakalım hayrolsun
Benim de 3. Gün embriyosu
Ben Perşembe cuma idrar testi yaparım gibi geliyor cnm di vermiştim kendime ama duramayacagim gibi geliyor nedenseBana cuma dediler bakalım hayrolsun
Benim de 3. Gün embriyosu
Hadi Rabbim rast getirsin hayırlı haberler ver inşaAllahKızlar ben yarın kan testi vermeye gidicem dua edin
Ben idrar istemiyorum kanda direkt görmek istiyorum o yüzden bekleyeceğimBen Perşembe cuma idrar testi yaparım gibi geliyor cnm di vermiştim kendime ama duramayacagim gibi geliyor nedense
Nasıl rahat ediyorsannoyle yap cnm ben kan vermeye cesaretim yok cnm. İdrar testinde yine yarın belki çıkar umudu oluyorBen idrar istemiyorum kanda direkt görmek istiyorum o yüzden bekleyeceğim
İnşallah güzel haberler alırsam paylaşırım sizlere deHadi Rabbim rast getirsin hayırlı haberler ver inşaAllah
merhaba canım, benimde göbeğimin bazı yerlerine bastırdığım halde girmiyor, zor gerçekten tutarsa 12 hafta devam edeceğiz. idrar veya kan testi yaptın mı?Kızlar progestan iğneyi göbekten vurmaya devam ediyorum ama artık o kadar ödem yapmış ki heralde iğneyi zor sokuyorum göbeğime. Sizlerinde öyle oluyor mu ben mi yanlış uyguluyorum bilemedim sormak istedim bende transfer in 6.günnddym daha iğne olmaya devam edicem ama inanılmaz kötü oldu göbeğim ve çok aşırı siştim. Hem oksapar hem progestan mahfetti göbeğimi
Yok cnm gününe kadar bakmicam bu sefer. Bide benimki 3.gun embriyosu ztn daha belli olurmu bilmedim . Bugün hemşireyi arayıp sordum ignelerin zor girmesi normal bu dönemde olabiliyor dedi. Yanlış yaptığınızı düşünmüyorum dedi. Mecbur direnicez. Yeterki tutsun da dayanirizmerhaba canım, benimde göbeğimin bazı yerlerine bastırdığım halde girmiyor, zor gerçekten tutarsa 12 hafta devam edeceğiz. idrar veya kan testi yaptın mı?
benim dondurulmuş 5. gün embriyosu bugün transfer hariç 7. günü test günüm cuma günü. Dün akşam idrar testim negatifti, tutmadı büyük ihtimal. Bugün akşam kaset test yapabilirim bilmiyorum kendime engel olamıyorum.Yok cnm gününe kadar bakmicam bu sefer. Bide benimki 3.gun embriyosu ztn daha belli olurmu bilmedim . Bugün hemşireyi arayıp sordum ignelerin zor girmesi normal bu dönemde olabiliyor dedi. Yanlış yaptığınızı düşünmüyorum dedi. Mecbur direnicez. Yeterki tutsun da dayanirizsizin kaçıncı gün, test günü ne zaman?
Test yaptınız mı hayırlısı olsunMerhaba benimde transferin 5. Günü benimde adet olacak gibi kasik ve bel ağrım oldu. Birde şeffaf su gibi damla damla camasirim ıslanıyor. Birde karnım patliycak gibi hissediyorum şişkinlik oluştu bugün. Yarın sabah kaset test yapsam mı diye düşünüyorum
Erken gebelik testi ile mı baktın canım normal kaset testlerde çıkmayabilir. Erken gebelik testi ile bakmanı öneririm. Bir de bazen geç tutunma olabiliyormuş. Bende önceki transfer de böyle baktım günü gelmeden. Kan testine bile umutsuz gitmiştim o yüzden bu kez kendim evde test yapmak istemedim. Sende dilersen artık yapma kan testi gününü bekle. İlk denemenmi bu arada?benim dondurulmuş 5. gün embriyosu bugün transfer hariç 7. günü test günüm cuma günü. Dün akşam idrar testim negatifti, tutmadı büyük ihtimal. Bugün akşam kaset test yapabilirim bilmiyorum kendime engel olamıyorum.
Merhaba kaset test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Yarın kan vericem dua edin ama çok umitliyimTest yaptınız mı hayırlısı olsun
Çokça amin cnm hayırlısı rabbimden inş bebişin tutundu seninleMerhaba kaset test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Yarın kan vericem dua edin ama çok umitliyim
Merhaba kaset test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Yarın kan vericem dua edin ama çokTest yaptınız mı hayırlısı olsun
Herkese merhaba umarim guzel haberler alirsiniz hepiniz benim hic bi belirtim olmadi ama pozitif oldu ve ben belirtim yok diye cok kaygili gecirmistim bu bekleme surecini sizlerde de oyle birileri varsa iciniz ferah olsun belirti sart degil… hergun kendimi dinlemekten bikmistim
Ne güzel bu yorum umudumuz hep var inşHerkese merhaba umarim guzel haberler alirsiniz hepiniz benim hic bi belirtim olmadi ama pozitif oldu ve ben belirtim yok diye cok kaygili gecirmistim bu bekleme surecini sizlerde de oyle birileri varsa iciniz ferah olsun belirti sart degil… hergun kendimi dinlemekten bikmistim