Çok teşekkür ederimm amiiiinnnn Rabbim inşallah sana da pozitif haberler aldırsın emeğinin çektiğin acıların karşılığını versin inşallah canım benim rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin
Maalesef 2.89 a düştü kimyasal bile olmayabilir. O derece düşük çıkmıştı 10. Gün 8 çıkmıştı. Embriyo kaliteleri 5aa idi iyiydi yani doktorda şaşırdı neden olmadı ben çok umutluydum her şey yolunda gitti demişti
Sonraki transferde Tutunması için ne yapabilirim acaba? Yaşım 40 ayrı bir ilaç falan kullandınız mı takviye başka bişey tecrübesini paylaşmak isteyen olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Maalesef 2.89 a düştü kimyasal bile olmayabilir. O derece düşük çıkmıştı 10. Gün 8 çıkmıştı. Embriyo kaliteleri 5aa idi iyiydi yani doktorda şaşırdı neden olmadı ben çok umutluydum her şey yolunda gitti demişti
Sonraki transferde Tutunması için ne yapabilirim acaba? Yaşım 40 ayrı bir ilaç falan kullandınız mı takviye başka bişey tecrübesini paylaşmak isteyen olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Geçen sene dış gebelik oldu tüpün biri alındı. Sonrasında diğer tüpünde çoğunun kapalı olduğu görüldü. Tekrar dış gebelik olmasın diye doktor o tüpü almamız gerekli dedi. Tüp alındı. Yumurta rezervim düşüktü yaştan dolayı. Tüpler olmayınca mecbur tüp bebek tedavisi oldum