- 9 Ekim 2024
- 116
- 50
- 40
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Cnm seninle aynıyız sanırım benımde yarın yedi olucak bel ve kasık agrım kaçıncı gün emriyoBenim bugün 7.gün ve bel ağrım başladı. Önceki günlerde olmayıp bugün olunca umutlandim. Umutlanmalimiyimbenzer şekilde yaşayıp pozitif gören varmı
3.gün benim. Başından beri ilkkez ağrım olunca umutlandim ne yalan söyleyeyimCnm seninle aynıyız sanırım benımde yarın yedi olucak bel ve kasık agrım kaçıncı gün emriyo
ilk denemem erken gebelik testinde çıkmadı. yarın kan vereceğim.Erken gebelik testi ile mı baktın canım normal kaset testlerde çıkmayabilir. Erken gebelik testi ile bakmanı öneririm. Bir de bazen geç tutunma olabiliyormuş. Bende önceki transfer de böyle baktım günü gelmeden. Kan testine bile umutsuz gitmiştim o yüzden bu kez kendim evde test yapmak istemedim. Sende dilersen artık yapma kan testi gününü bekle. İlk denemenmi bu arada?
Canım ne yaptın kan verdin mi ? Nedir durumKızlar ben yarın kan testi vermeye gidicem dua edin
Nr yaptın canım çıktı mı sonucunMerhaba kaset test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Yarın kan vericem dua edin ama çok umitliyim
Bende de hiçbir belirti yok bu beni çok üzüyor açıkçası herkes belirtileri yazmış bir benim ayaklarım ısınmıyor gündüzleri, geceleri de yanıyor. Cuma regl ve tahlil günüm. Dünden beri regl olacakmışım gibiHerkese merhaba umarim guzel haberler alirsiniz hepiniz benim hic bi belirtim olmadi ama pozitif oldu ve ben belirtim yok diye cok kaygili gecirmistim bu bekleme surecini sizlerde de oyle birileri varsa iciniz ferah olsun belirti sart degil… hergun kendimi dinlemekten bikmistim
Kızlar kan sonucum 342 çıktıNr yaptın canım çıktı mı sonucun
amiiin inşaAllah. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar kan sonucum 342 çıktıinşallah tüm bebiş bekleyenlerin sonucuda pozitif gelir Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı sıhhatli gelir bebeklerimiz
Benim adet gibi ağrılarım oldu. Değişik olarak şeffaf akıntım geldiamiiin inşaAllah. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinbelirtilerin oldu mu benim de cuma günü test günüm
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşaAllah. Sağ salim kucağına alırsın inşaAllahBenim adet gibi ağrılarım oldu. Değişik olarak şeffaf akıntım geldi
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim hayırlı evlat eylesin inşaAllah. Sağ salim kucağına alırsın inşaAllah
Amin canım tebrikler çok sevindim senin adına.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy çok sevindim maşallahhh sağlıkla ilerler inşallahhh hayırlı olsun canımKızlar kan sonucum 342 çıktıinşallah tüm bebiş bekleyenlerin sonucuda pozitif gelir Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı sıhhatli gelir bebeklerimiz
Teşekkür ederimAmin canım tebrikler çok sevindim senin adına.Bel ağrın olmuş muydu olduysa tam olarak tarif etsen nasıldı tutulmuş gibi bir ağrı mıydı
Selam kızlar. Bugün transferimin 3. günü transfer günü hariç . 5.gün tek embriyo transfer edildi.
Belirti yaşayan erken test yapan var mı ?
Kasik ağrım yok ama benimde farklı olarak belim ağrıyor tutulmuş gibi bir ağrı günden güne azalıyorBenim 4 transferimden ikisi pozitif oldu. Biri kimyasal olmasına rağmen ikisinin diğer negatiflerden farkı kasık ağrısıydı.
Ay inşallah hamişlerin duası daha çabuk kabul olur derler dua et bizler için canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı mutlu güzeli sağlıkla büyütmeyi nasip etsinTeşekkür ederimiki üçüncü gün kasık ve bacaklarımda hafif kaşıntı oldu. Dört ve beş. gününde adet günümdü . Normal bel ve kasık ağrılarım oldu adet olacak gibi . Belim ikiye kopacak gibi ağrıyordu. Sonra adet günüm geçtikçe ağrım azaldı canım. Bide üçüncü günden sonra çamaşırım da su gibi akıntı geldi. Hala akıntım var canım ama çok degil inşallah güzel haberler alırsınız
Bütün dualarım bebislerini bekleyenlereAy inşallah hamişlerin duası daha çabuk kabul olur derler dua et bizler için canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı mutlu güzeli sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bende de en ufak bir belirti bile yoktu ve bende cok uzulmustum inanin hic olmasi gerekmiyor o zaman doktorumda belirti olmasi sart degil takilma demisti ama icime soz gecirememistim , gercekten olmasi gerekmiyormus bizzat ben yasadim o yuzden bunu stres yapmayin kendinize… guzel haberler alirsiniz umarimBende de hiçbir belirti yok bu beni çok üzüyor açıkçası herkes belirtileri yazmış bir benim ayaklarım ısınmıyor gündüzleri, geceleri de yanıyor. Cuma regl ve tahlil günüm. Dünden beri regl olacakmışım gibi