Transfer sonrası belirtileriniz nelerdi

ilk denemem erken gebelik testinde çıkmadı. yarın kan vereceğim.

Bende de hiçbir belirti yok bu beni çok üzüyor açıkçası herkes belirtileri yazmış bir benim ayaklarım ısınmıyor gündüzleri, geceleri de yanıyor. Cuma regl ve tahlil günüm. Dünden beri regl olacakmışım gibi

Kızlar kan sonucum 342 çıktı inşallah tüm bebiş bekleyenlerin sonucuda pozitif gelir Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı sıhhatli gelir bebeklerimiz
amiiin inşaAllah. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin oldu mu benim de cuma günü test günüm

Amin canım tebrikler çok sevindim senin adına. Bel ağrın olmuş muydu olduysa tam olarak tarif etsen nasıldı tutulmuş gibi bir ağrı mıydı
Teşekkür ederim iki üçüncü gün kasık ve bacaklarımda hafif kaşıntı oldu. Dört ve beş. gününde adet günümdü . Normal bel ve kasık ağrılarım oldu adet olacak gibi . Belim ikiye kopacak gibi ağrıyordu. Sonra adet günüm geçtikçe ağrım azaldı canım. Bide üçüncü günden sonra çamaşırım da su gibi akıntı geldi. Hala akıntım var canım ama çok degil inşallah güzel haberler alırsınız

Benim 4 transferimden ikisi pozitif oldu. Biri kimyasal olmasına rağmen ikisinin diğer negatiflerden farkı kasık ağrısıydı.

Ay inşallah hamişlerin duası daha çabuk kabul olur derler dua et bizler için canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı mutlu güzeli sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bende de en ufak bir belirti bile yoktu ve bende cok uzulmustum inanin hic olmasi gerekmiyor o zaman doktorumda belirti olmasi sart degil takilma demisti ama icime soz gecirememistim , gercekten olmasi gerekmiyormus bizzat ben yasadim o yuzden bunu stres yapmayin kendinize… guzel haberler alirsiniz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…