- 17 Şubat 2024
- 173
- 141
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Merhaba canım hayırlı olsun Benim de 3 gün emriyosu transfer edildi ayın 14'ünde bugün transfer hariç 5 günümdeyim ilk 2-3 gün biraz kasık ağrım oldu sanırım o işlemden dolayı oluyor şimdilik herhangi bir belirtim yok hepsi kayboldu şimdilik test yapmayı düşünmüyorum doktorun dediği tarihte test yapmayı düşünüyorum tabii sabredebilirsem ayın 28'inde test günüSelam kızlar. Bugün transferimin 3. günü transfer günü hariç . 5.gün tek embriyo transfer edildi.
Belirti yaşayan erken test yapan var mı ?
Merhaba benimde transferin 5. Günü benimde adet olacak gibi kasik ve bel ağrım oldu. Birde şeffaf su gibi damla damla camasirim ıslanıyor. Birde karnım patliycak gibi hissediyorum şişkinlik oluştu bugün. Yarın sabah kaset test yapsam mı diye düşünüyorumSelam kızlar. Bugün transferimin 3. günü transfer günü hariç . 5.gün tek embriyo transfer edildi.
Belirti yaşayan erken test yapan var mı ?
Gönlüm tabi kan testine kadar sabretmek istiyor ama ah şu merak öldürecek beniHerkesin belirtileri farklı,ben kan testine sabredin derim
Bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın transfer günü hariç 4. Gün pazartesi yaparım diye düşünüyorumMerhaba benimde transferin 5. Günü benimde adet olacak gibi kasik ve bel ağrım oldu. Birde şeffaf su gibi damla damla camasirim ıslanıyor. Birde karnım patliycak gibi hissediyorum şişkinlik oluştu bugün. Yarın sabah kaset test yapsam mı diye düşünüyorum
Merak işte hep zaman geçmiyorHerkesin belirtileri farklı,ben kan testine sabredin derim
Daha çok erken canım en azından 6. Günü bekle derimBende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın transfer günü hariç 4. Gün pazartesi yaparım diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım var gibi gözüküyor İnşallah kanda da pozitifi görürsün seninle aynı gün transfer olmuşuz bugün benim 6 günüm ama 3 gün embriyosu olduğu için zaten çıkmaz bana da dua et canımKızlar bu sabah uyandım ve kaset test yaptım. Dayanamadım ikinci çizgi hafif silik çıktı resmini atıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım hepimiz bebislerimizi alırız kucağımızaHayırlı olsun canım var gibi gözüküyor İnşallah kanda da pozitifi görürsün seninle aynı gün transfer olmuşuz bugün benim 6 günüm ama 3 gün embriyosu olduğu için zaten çıkmaz bana da dua et canım
İnşallah canım benim inşallah Rabbimden isteğimiz bu İnşallah bizi geri çevirmez sen doğal siklus olmuştun değil mi biz ilaç kullandığımız için ilaç etkisi mi yoksa gebelik belirtisi mi anlayamıyoruz çok ilaç kullanıyoruzİnşallah canım hepimiz bebislerimizi alırız kucağımızaBen dayanamadım kaset test yaptım ama benim normalde bugün reglimin 2. Günü olması gerekiyordu herhangi bir ilaç ta kullanmadığım için yaptım. Sen biraz daha dayan inşallah güzel haberleri paylaşacağız hepimiz
Canım kaçıncı gününbugün hayırlı olsunKızlar bu sabah uyandım ve kaset test yaptım. Dayanamadım ikinci çizgi hafif silik çıktı resmini atıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Teşekkür ederim inşallah sonuclarimiz güzel olur. Benim transfer hariç 6. Gün deyim. Dondurulmuş 5.gun çift embriyo transferi oldum. Doğal siklus oldu hiç ilaç kullanmadım canım.Canım kaçıncı gününbugün hayırlı olsun
Haklısın önceki iki transferimde ilaçlı oldu. Oyuzden anlaşılmıyor. İçimizi ferah tutalım. Bu seferkinde hiç ilaç almadım canım tamamen takiple yaptı doktorum. O yüzden regli tarihim çok yakındı diye korktum.İnşallah canım benim inşallah Rabbimden isteğimiz bu İnşallah bizi geri çevirmez sen doğal siklus olmuştun değil mi biz ilaç kullandığımız için ilaç etkisi mi yoksa gebelik belirtisi mi anlayamıyoruz çok ilaç kullanıyoruz
Yaaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla katlanarak devam eder çok sevindim gayet net çizgi maşallahh kanda da baktırın benceKızlar bu sabah uyandım ve kaset test yaptım. Dayanamadım ikinci çizgi hafif silik çıktı resmini atıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Bende dediğin gibi 5. Veya 6. günü bekleyeceğim inşallah senin gibi sevinçli haberi alırımDaha çok erken canım en azından 6. Günü bekle derim
Benim de yarın adet günüm tam bir hafta olacak transfer olali. İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum kendimi motive ediyorum ama kendimi yine ağlarken buluyorum negatif diye bir türlü inanamıyorum gözümle görmeyince de inanamayacağım galiba çok bekledim belki de o yüzden hep hayal kırıklığına uğradığın için de olabilirHaklısın önceki iki transferimde ilaçlı oldu. Oyuzden anlaşılmıyor. İçimizi ferah tutalım. Bu seferkinde hiç ilaç almadım canım tamamen takiple yaptı doktorum. O yüzden regli tarihim çok yakındı diye korktum.
İnşallah canım güzel haberlerini alırızBende dediğin gibi 5. Veya 6. günü bekleyeceğim inşallah senin gibi sevinçli haberi alırım