Kafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo buTeste göre var gibi duruyor ama erken yapmışsınız testi sanki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo buTeste göre var gibi duruyor ama erken yapmışsınız testi sanki :)
Çok haklısın.Seni çok iyi anlıyorum insan delirecek noktoya gelşyo sabretmek çok zor stres yapmamak çok zor. Siz hangi ildesiniz ve neden tüp bebekKafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo bu
Bence pozitiffff benimde böyleydi. Merak ettim ne oldu sonucunuzMerhabalar, 3.gün embriyosu transferin 11.günündeyim, transfer sonrası yarım doz ovitrelle vuruldum onun da 8.günü. Bu erken gebelik testi, Sizce gebelik var mı?
Evet pozitif çıktı çok şükürBence pozitiffff benimde böyleydi. Merak ettim ne oldu sonucunuz
Benimde 3. Gün embriyosu iki tane transfer edilmişti. Bugün 11. Günüm ama hiç silik çizgi yok. Sanırım ümit kalmadiMerhabalar, 3.gün embriyosu transferin 11.günündeyim, transfer sonrası yarım doz ovitrelle vuruldum onun da 8.günü. Bu erken gebelik testi, Sizce gebelik var mı?
Benim testlerimde silik çizgi git gide daha da silikleşmişti, 9. Gün belirgin, 11.gün çok silikti, kan testi verirseniz doğru sonuç çıkacaktır. İnşallah pozitifi görürsünüzBenimde 3. Gün embriyosu iki tane transfer edilmişti. Bugün 11. Günüm ama hiç silik çizgi yok. Sanırım ümit kalmadi![]()
Yanlış çıkma ihtimali varmı ya hadi inşallah . Çok sağol biraz umut yeserttin yüreğimdeBenim testlerimde silik çizgi git gide daha da silikleşmişti, 9. Gün belirgin, 11.gün çok silikti, kan testi verirseniz doğru sonuç çıkacaktır. İnşallah pozitifi görürsünüz![]()
İnşallahYanlış çıkma ihtimali varmı ya hadi inşallah . Çok sağol biraz umut yeserttin yüreğimde![]()
İnsallah hepimiz güzel haberlerleİnşallahgüzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah
![]()
Bugun 11. Gunum benimde negatif umudum kalmadı artıkİnsallah hepimiz güzel haberlerle![]()
Bende bugun 11. Gunu twst yaptım negatifMerhabalar, 3.gün embriyosu transferin 11.günündeyim, transfer sonrası yarım doz ovitrelle vuruldum onun da 8.günü. Bu erken gebelik testi, Sizce gebelik var mı?