Transferin 5.günü test negatif

Kafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo bu
Çok haklısın.Seni çok iyi anlıyorum insan delirecek noktoya gelşyo sabretmek çok zor stres yapmamak çok zor. Siz hangi ildesiniz ve neden tüp bebek

Bende 24 martta transfer oldum 2 gündür sol kasıkta batma oluyor ve belim çok ayırıyor regl olacakmışım gibi çok korkuyorum

Merhabalar, 3.gün embriyosu transferin 11.günündeyim, transfer sonrası yarım doz ovitrelle vuruldum onun da 8.günü. Bu erken gebelik testi, Sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• IMG_3662.webp
    IMG_3662.webp
    95 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar, 3.gün embriyosu transferin 11.günündeyim, transfer sonrası yarım doz ovitrelle vuruldum onun da 8.günü. Bu erken gebelik testi, Sizce gebelik var mı?
Bence pozitiffff benimde böyleydi. Merak ettim ne oldu sonucunuz

Benimde 3. Gün embriyosu iki tane transfer edilmişti. Bugün 11. Günüm ama hiç silik çizgi yok. Sanırım ümit kalmadi 🥺

Eklentiler

• IMG_20250416_063439.webp
    IMG_20250416_063439.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 18
Benimde 3. Gün embriyosu iki tane transfer edilmişti. Bugün 11. Günüm ama hiç silik çizgi yok. Sanırım ümit kalmadi 🥺
Benim testlerimde silik çizgi git gide daha da silikleşmişti, 9. Gün belirgin, 11.gün çok silikti, kan testi verirseniz doğru sonuç çıkacaktır. İnşallah pozitifi görürsünüz 🙏🏻

Benim testlerimde silik çizgi git gide daha da silikleşmişti, 9. Gün belirgin, 11.gün çok silikti, kan testi verirseniz doğru sonuç çıkacaktır. İnşallah pozitifi görürsünüz 🙏🏻
Yanlış çıkma ihtimali varmı ya hadi inşallah . Çok sağol biraz umut yeserttin yüreğimde 🥺

Back
X