Transfer sonrası belirtileriniz nelerdi

Kızlarrrr 21 ekim pazartesi 3.gün dondurulmuş sonra çözündürülüp 5. Güne giden 5AB kalitede tek embriyo transferi oldum.
Bügün transfer gününü saymazsak 5. Günüm ara ara sırtıma ve belime ağrı giriyor saniyelik ve kasık ağrısı var hafif hafif regl olacakmış gibi
Bu benim ilk denemem 23 yaşındayım pkos var 30 ekim çarşamba test günüm gününden önce yapmak istemiyorum böyle belirti yaşayıp gebe kalan var mı🌺
5. Gün embriyo transferi pozitif olanlar belirtileriniz nasıldı
Hepimiz sağlıkla kavuşalım her gece dua ediyorum hepimiz için🌺 🙏🐣🐣

Teşekkür ederim inşallah sonuclarimiz güzel olur. Benim transfer hariç 6. Gün deyim. Dondurulmuş 5.gun çift embriyo transferi oldum. Doğal siklus oldu hiç ilaç kullanmadım canım.
Belirtilerin nelerdi canım bende 5. Gün iki embriyo transfer edildi
Bugün 6. Günüm kasık ağrılarım sıklaştı ve çok duygusallaştım adet olacakmışım gibi geliyor :KK43:

Kızlarrrr 21 ekim pazartesi 3.gün dondurulmuş sonra çözündürülüp 5. Güne giden 5AB kalitede tek embriyo transferi oldum.
Bügün transfer gününü saymazsak 5. Günüm ara ara sırtıma ve belime ağrı giriyor saniyelik ve kasık ağrısı var hafif hafif regl olacakmış gibi
Bu benim ilk denemem 23 yaşındayım pkos var 30 ekim çarşamba test günüm gününden önce yapmak istemiyorum böyle belirti yaşayıp gebe kalan var mı🌺
5. Gün embriyo transferi pozitif olanlar belirtileriniz nasıldı
Hepimiz sağlıkla kavuşalım her gece dua ediyorum hepimiz için🌺 🙏🐣🐣
Transfer günümüz aynı ve bende şuan kaşık ağrısı yaşıyorum 31 ekimde test yapıcam bende

Merhabalar benim de 21 ekimde transfer yapıldı 5. Gün embriyosu çift transfer oldu bende de bel ağrısı bide sol kasıkta batma hissi başladı bu akşam test yaptım çok çok silik çıktı umarım güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla 🥰

Merhabalar benim de 21 ekimde transfer yapıldı 5. Gün embriyosu çift transfer oldu bende de bel ağrısı bide sol kasıkta batma hissi başladı bu akşam test yaptım çok çok silik çıktı umarım güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla 🥰
Ayyy fazlasıyla heyecanlıyım ben idrar testi yapmaya cesaret edemedim 🤣
Hangi ilaç iğne kullanıyorsunuz

Ayyy fazlasıyla heyecanlıyım ben idrar testi yapmaya cesaret edemedim 🤣
Hangi ilaç iğne kullanıyorsunuz
Canım transfer gününden beri progestan fitil, progestan ampul birde oksapar kan sulandirici iğne kullanıyorum☺️ bende hiç cesaret edemezdim eczacı arkadaşım var testi alıp gelmiş kanıma girince dayanamadım yaptım testi 🤣🤣

Canım transfer gününden beri progestan fitil, progestan ampul birde oksapar kan sulandirici iğne kullanıyorum☺️ bende hiç cesaret edemezdim eczacı arkadaşım var testi alıp gelmiş kanıma girince dayanamadım yaptım testi 🤣🤣
Aynen bende onları kullanıyorum 🐣 pozitif olur inşallah 🌺🌺 sizin kaçıncı denemeniz

Aynen bende onları kullanıyorum 🐣 pozitif olur inşallah 🌺🌺 sizin kaçıncı denemeniz
Benim ilk denemem şuan da, hiç yaşamadığım durumlar olduğu için heyecan korku endişe herseyi en üst safhada yaşayıp stres te oluyorum günler geçmiyor gibi sanki 🫢 inşallah senin de burdaki arkadaşlarinda sonuçları pozitif olur o kadar emek veriyoruz ki, Rabbim taşıyamacağımız acılar vermesin 💐

Ya ne güzel inşallah hayırla sonuçlanır
Benimde aynı çift embriyo
Kasık ağrım fazla bel ağrımda çok son iki gün şiddetlendi sizin de öyle miydi
Cesaret edemiyorum test yapmaya :KK43:

Ya ne güzel inşallah hayırla sonuçlanır
Benimde aynı çift embriyo
Kasık ağrım fazla bel ağrımda çok son iki gün şiddetlendi sizin de öyle miydi
Cesaret edemiyorum test yapmaya :KK43:
Yaa cok mutlu oldum hayırlı olsun, inşallah bebişlerimizin güzel haberlerini alalım 🌸
Bende erken gebelik testinde çok silik bir şekilde gördüm aslında zamanı da var ben acele ettim çıkmaz düşüncesiyle yapıştım hatta çok çok silik bir çizgi var pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum ☺️ sizin kaçıncı gün oluyor🌸☺️☺️

Belirtilerin nelerdi canım bende 5. Gün iki embriyo transfer edildi
Bugün 6. Günüm kasık ağrılarım sıklaştı ve çok duygusallaştım adet olacakmışım gibi geliyor :KK43:
Merhaba canım bende transferin 4. Gününden sonra regl olacak gibi kasık ve bel ağrısı oldu. Bide şeffaf akıntım gelmeye başladı bir iki damla. Olmadığını düşündum ama şimdi transferin 14 günü oldu bile 9 gün betam 342 çıktı ❤️ oyuzden belirtileri onemsememeye çalış. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏

İyi akşamlar 5.gün 2 embriyo transferi oldum bugün 10. Gün beta hcg verdim 8 çıktı çok mu düşük 8 çıkıp artan var mı aranızda

Merhaba canım 8. Gün kan testi yaptım 150 çıkmıştı. Dün 12.günümdü test günümdü yani 1151 çıktı çok şükür 🤲🏼🥰🧿
Gerçekten çok mutlu oldum adınıza rabbim sağlıkla devam etmesini kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere bende 7 ve 9. Gün kan vermeyi düşünüyorum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm bakalım rabbim isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin

Gerçekten çok mutlu oldum adınıza rabbim sağlıkla devam etmesini kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere bende 7 ve 9. Gün kan vermeyi düşünüyorum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm bakalım rabbim isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin
Çok teşekkür ederimm amiiiinnnn 🥰 Rabbim inşallah sana da pozitif haberler aldırsın emeğinin çektiğin acıların karşılığını versin inşallah canım benim rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin 🤲🏼🙏🏼❤️

X