Keşke herkes sizin gibi güzel konuşsaÇok yanlış bir düşünceye kapılmışsınız ben annem de kayınvalideme de bizden göremediniz kardeşlerimizden nasip etsin de torun sevmeden göç etmeyin bu dünyadan diye dua ediyorum evlat Sahibi tabi ki bende olmak istiyorum ama nasip kısmet bu işler lütfen böyle fesat düşünmeyin kendinize kötülük ediyorsunuz farkında olmadan
E ne diyelim,yasal sure de doldu,merdivenalti da sağlıksız,ne yapsakKızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
EvetE ne diyelim,yasal sure de doldu,merdivenalti da sağlıksız,ne yapsak
Şöyle olsa,cocuksuz bir aile sizi evlat edinsin,ilk torun olur,golgede kalmazsiniz boylece
Demek ki :)Profil resminizden yola çıkarak söylüyorum. Sulliler haralar sizin gibiler yüzünden gidiyor demek ki
Demek ki :)
Sen çocuğu kaynananın sevmesi için mi doğuruyorsun önce buna yanıt bulunKızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
HayırSen çocuğu kaynananın sevmesi için mi doğuruyorsun önce buna yanıt bulun
Sevse de kiskanirdin emin ol.İnsan çocuğunu ayırt etmez ama torun öyle olmuyor maalesef. Aynı şey hiç değil
Allah başka dert vermesin diyorum başka ne denebilir ki?Hayatta bu tarz hesaplarınız varken mutlu olabiliyor musunuz çok merak ediyorum.Birde moralinizi bozmak gibi olmasın ama çocuk sahibi olacağınız kesinmi de ilk torun olamayacak diye üzülüyorsunuz?Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
İlk olsa üzerine bir sürü torun gelecek boşver bence sen sonuncu olmaya bak ilkler geçicidir unutma
Baskaları ıcın mı bebek doguruyorsun bu bir kıskanclıgın kacıncı sevıyesı bu iki kv cok mu sevıyorsun üçKızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?