Torun konusu......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke herkes sizin gibi güzel konuşsa

E ne diyelim,yasal sure de doldu,merdivenalti da sağlıksız,ne yapsak
Şöyle olsa,cocuksuz bir aile sizi evlat edinsin,ilk torun olur,golgede kalmazsiniz boylece

Sen çocuğu kaynananın sevmesi için mi doğuruyorsun önce buna yanıt bulun

Şaka bir yana: İçinizi ferah tutun ve temiz tutun. Ilki ikinci üçüncü fark etmez. Bebekler hep sevilir. Siz içinizi böyle korku ve toaf düşüncelerle doldursaniz ne o bebekleri tüm kalbinizle sevebilirsiniz nede ailenin geri kalanını. Birazda yurtdışına gittiğiniz için yalnız kalma korkunuz var gibi geldi. Ama dediğim gibi: bu negatif düşünceleri atın içinizden

Allah başka dert vermesin diyorum başka ne denebilir ki?Hayatta bu tarz hesaplarınız varken mutlu olabiliyor musunuz çok merak ediyorum.Birde moralinizi bozmak gibi olmasın ama çocuk sahibi olacağınız kesinmi de ilk torun olamayacak diye üzülüyorsunuz?

İlk olsa üzerine bir sürü torun gelecek boşver bence sen sonuncu olmaya bak ilkler geçicidir unutma

Oğlumun 6 kuzeni var. En büyüğüyle 15, en küçüğüyle 6 yaş var. Biraraya gelince peşinde dolaşıyorlar.
Ben de abilik ablalık yapsınlar diye bırakıp kendim keyfime bakıyorum.
Konu sahibi bilmiyor ki en küçük aslında daha çok ilgi demek..

Kayınvalidem "en çok" sevsin diye çocuk yapıcam?
Yaranmak için her türlü şeyi yapanı duyduk da, çocuk biraz fazla olmuş sanki.

Allah size çocuk nasip etsin. Etsin de inşallah olgunlaştığınız zaman etsin.
Başkaları için değil,kendiniz için istediğiniz zaman.

Bebegim o zaman sevilmez diye mi düşünüyorsunuz anlamadım. Ama merak etmeyin böyle garip dusuncelerle de kendinizi doldurmayın. Kaçıncı olursa olsun hepsinin yeri ayrı olacaktır.

Baskaları ıcın mı bebek doguruyorsun bu bir kıskanclıgın kacıncı sevıyesı bu iki kv cok mu sevıyorsun üç

E siz de elinizi çabuk tutsaydınız. Şimdi bu yarışa 2 - 0 geriden başlayacaksınız. Ayyyy ya çocuğunuz kız olursa aman aman desenize 3 - 0 olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…