Neden sevmesinler ki.Yanlış düşünüyorsunuz bence.İlk torun sizinki olsa bu sefer diğerleri doğunca bizimki unutuldu diye düşünürdünüz sanırımKızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
ilk son ne farkeder Rabbim bizede hayirli saglikli evlat ver diyeceginize düşündügünüz şeye bak kaynananızı sevip sevmeyecegimi atın bu düsüncelerinizi kafanızda allahtan hayırlısını isteyinKızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
O konuda da cidden çok çok haklısınızNeden sevmesinler ki.Yanlış düşünüyorsunuz bence.İlk torun sizinki olsa bu sefer diğerleri doğunca bizimki unutuldu diye düşünürdünüz sanırım
Bundan sonra öyle yapacağımilk son ne farkeder Rabbim bizede hayirli saglikli evlat ver diyeceginize düşündügünüz şeye bak kaynananızı sevip sevmeyecegimi atın bu düsüncelerinizi kafanızda allahtan hayırlısını isteyin