1.5 senede bu kadar aktifsin madem neden kv nin gözdesi olma derdine düştün?Dil
Dil bilmediğimi nerden biliyorsun? Tek başıma alışverişime de gidiyorum. Doktoruma da Allah’a şükür
Yurt dışında o kadar kolay çevre edinilmiyor maalesef. Türk Türk’e bile yaklaşamazken hele hele. Hafta 1 gittiğim alışveriş ve 3 ayda 1 gittiğim doktorla aktif olamıyorum maalesef1.5 senede bu kadar aktifsin madem neden kv nin gözdesi olma derdine düştün?
İşe gir, kursa git, çevre edin görümceyle, eltinin doğmamış çocuklarını kıskanana kadar.
Var ama istisna. Seven kv torun doğurmadan da seviyor gelinini. Torunu için ölüp bitse bile seni yine sevmez, keyfi öyle istediği için.İnsan gelinini kızı gibi görmez mi hiç ? Çevrenizde hiç mi görmediniz gelinine kızım diyeni ? Çok mu olmayacak bsey dediğim ?
İşe girerek ve kursa gidersen çevre edinebilirsin.Yurt dışında o kadar kolay çevre edinilmiyor maalesef. Türk Türk’e bile yaklaşamazken hele hele. Hafta 1 gittiğim alışveriş ve 3 ayda 1 gittiğim doktorla aktif olamıyorum maalesef
İlk torun sizin ki değil. Cidden çok üzücü. Buradan çözüm sunamıyor acınızı paylaşıyorum.Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
İnsan gelinini kızı gibi görmez mi hiç ? Çevrenizde hiç mi görmediniz gelinine kızım diyeni ? Çok mu olmayacak bsey dediğim ?
Siz çok mu gördünüz peki? Kızım diyeni gördüm ama gerçekten kızı gibi gördükleri için mi öyle diyorlar sanıyorsunuz? Kelimelere bu kadar anlam yüklememek lazım. Siz kayınvalidenize anne diyorsanız aynı anneniz gibi gördüğünüzden mi diyorsunuz? Belki kızı gibi gören vardır ama gibi olur anca. Kimse kimsenin anası da kızı da olamaz. Beklentiye girmeden yaşarsanız hayat sizin için daha kolay olur.
Kayınvalidenin gözüne girmek ilk torunu doğurmak için harcayacağının çabayı, yoracağınız kafayı madem kimseniz yok çevre edinmek için harcayın.
Gormez. Gelınımı kızım gıbı goruyorum, gelinin yaptıgı ufacık hatada silinir gider. Cok olmayacak bisey evet.İnsan gelinini kızı gibi görmez mi hiç ? Çevrenizde hiç mi görmediniz gelinine kızım diyeni ? Çok mu olmayacak bsey dediğim ?
Hiç mi ilgi, sevgi görmediniz?Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Beni sevsin diye çocuğumu sevsin demiyorum zatenVar ama istisna. Seven kv torun doğurmadan da seviyor gelinini. Torunu için ölüp bitse bile seni yine sevmez, keyfi öyle istediği için.
O yüzden kv ye endeksli yaşamayı bırak.