Torun konusu......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dil

Dil bilmediğimi nerden biliyorsun? Tek başıma alışverişime de gidiyorum. Doktoruma da Allah’a şükür
1.5 senede bu kadar aktifsin madem neden kv nin gözdesi olma derdine düştün?
İşe gir, kursa git, çevre edin görümceyle, eltinin doğmamış çocuklarını kıskanana kadar.

1.5 senede bu kadar aktifsin madem neden kv nin gözdesi olma derdine düştün?
İşe gir, kursa git, çevre edin görümceyle, eltinin doğmamış çocuklarını kıskanana kadar.
Yurt dışında o kadar kolay çevre edinilmiyor maalesef. Türk Türk’e bile yaklaşamazken hele hele. Hafta 1 gittiğim alışveriş ve 3 ayda 1 gittiğim doktorla aktif olamıyorum maalesef

İnsan gelinini kızı gibi görmez mi hiç ? Çevrenizde hiç mi görmediniz gelinine kızım diyeni ? Çok mu olmayacak bsey dediğim ?
Var ama istisna. Seven kv torun doğurmadan da seviyor gelinini. Torunu için ölüp bitse bile seni yine sevmez, keyfi öyle istediği için.
O yüzden kv ye endeksli yaşamayı bırak.

Yurt dışında o kadar kolay çevre edinilmiyor maalesef. Türk Türk’e bile yaklaşamazken hele hele. Hafta 1 gittiğim alışveriş ve 3 ayda 1 gittiğim doktorla aktif olamıyorum maalesef
İşe girerek ve kursa gidersen çevre edinebilirsin.

İlk torun sizin ki değil. Cidden çok üzücü. Buradan çözüm sunamıyor acınızı paylaşıyorum.

İnsan gelinini kızı gibi görmez mi hiç ? Çevrenizde hiç mi görmediniz gelinine kızım diyeni ? Çok mu olmayacak bsey dediğim ?

Siz çok mu gördünüz peki? Kızım diyeni gördüm ama gerçekten kızı gibi gördükleri için mi öyle diyorlar sanıyorsunuz? Kelimelere bu kadar anlam yüklememek lazım. Siz kayınvalidenize anne diyorsanız aynı anneniz gibi gördüğünüzden mi diyorsunuz? Belki kızı gibi gören vardır ama gibi olur anca. Kimse kimsenin anası da kızı da olamaz. Beklentiye girmeden yaşarsanız hayat sizin için daha kolay olur.
Kayınvalidenin gözüne girmek ilk torunu doğurmak için harcayacağının çabayı, yoracağınız kafayı madem kimseniz yok çevre edinmek için harcayın.

Ne garip hayatlar var ya

Hiç mi ilgi, sevgi görmediniz?
Hayata dair hiç mi kayde değer bir işiniz olmadı takdir görecek?
Üzülüyorum böylelerini gördükçe...

Allah akıl mantık versin elti ve görümceye kaynanaya sabır versin ilk torun olursa daha çok sevilecek de 3.torun olursa sevilmeyecek mi yani ne saçma düşünceler şimdiden kıskançlık başlamış doğunca neler yaparsınız bilmem çocuk bu yarış atı değil hanımefendi hayırlısı ne zamansa o zaman olur

Var ama istisna. Seven kv torun doğurmadan da seviyor gelinini. Torunu için ölüp bitse bile seni yine sevmez, keyfi öyle istediği için.
O yüzden kv ye endeksli yaşamayı bırak.
Beni sevsin diye çocuğumu sevsin demiyorum zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…