hepsini boşver doğarsa çocuğa sabır versinAllah akıl mantık versin elti ve görümceye kaynanaya sabır versin ilk torun olursa daha çok sevilecek de 3.torun olursa sevilmeyecek mi yani ne saçma düşünceler şimdiden kıskançlık başlamış doğunca neler yaparsınız bilmem çocuk bu yarış atı değil hanımefendi hayırlısı ne zamansa o zaman olur
NıcınHepinize teşekkürler
Yorumlarınız için. Gerçekten saçmaladığımı gösterdiğiniz için
E sanane ki? Sevmeyen sevmesin sen seveceksin nasılsaİnsan çocuğunu ayırt etmez ama torun öyle olmuyor maalesef. Aynı şey hiç değil
HaklısınE sanane ki? Sevmeyen sevmesin sen seveceksin nasılsa
Dil
Dil bilmediğimi nerden biliyorsun? Tek başıma alışverişime de gidiyorum. Doktoruma da Allah’a şükür
Pazartesi attığın yorum.. Yurt dışındayım. Bu daha da yoruyor beni çünkü bir noktada ona muhtacım dil , yer bilmediğim için. Çocuğum bile yok benim. Olmasını isterdim çünkü bi uğraş olurdu en azından bana.
Peki. Kendi adıma rica ederim.Yorumlarınız için. Gerçekten saçmaladığımı gösterdiğiniz için
Dogru yolu buldu suanPazartesi attığın yorum.
Çelişkili ama sen bilirsin.
İnsan gelinini kızı gibi görmez mi hiç ? Çevrenizde hiç mi görmediniz gelinine kızım diyeni ? Çok mu olmayacak bsey dediğim ?
Kiminle laf yarıştırıyor haberi yok tabi ne yapsınPazartesi attığın yorum.
Belki bildiğini unutmuştur :)))Kiminle laf yarıştırıyor haberi yok tabi ne yapsın
Çok üst düzey dil bilmek gerekmiyor alışverişe doktora giderken. Bunları yapacak kadar dilim zaten var ama aynı zamanda kursa gidiyorum hala. Çünkü bitmiyor. İsviçre’ye gitmek için Almanya’ya gitmek için evet ona ihtiyacım varPazartesi attığın yorum.
Ben beni gerçekten kızı yerine koysun demiyorum. Zaten mümkün değil ama biraz olsun sıcak olabilir insanRealist olun biraz. Kayinvalidem bana kızım, canim der. Ama bak bi oğlunu mutsuz etsem beni nasıl arka bahçeye gömüyor. Realist olalım: Biz asla onların evlatları değiliz. Saysinlar yeter ki. Sevmek zorunda bile değiller
Çok üst düzey dil bilmek gerekmiyor alışverişe doktora giderken. Bunları yapacak kadar dilim zaten var ama aynı zamanda kursa gidiyorum hala. Çünkü bitmiyor. İsviçre’ye gitmek için Almanya’ya gitmek için evet ona ihtiyacım var
Profil resminizden yola çıkarak söylüyorum. Sulliler haralar sizin gibiler yüzünden gidiyor demek kiDoğrudur da aklıma bu sahne geldi :))