Psikolojik destek şart!Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Saçmalık bence :) Eltinizin çocugu buyuyunce sizinki küçük olucak küçükler her zaman sevilir.Benim görümcemin kızı ilk şimdi kendi kızım var çok seviyorlar çünkü küçükKızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Kesinlikle katiliyorum, babaannem babami cok severdi buyuk amcalarima gore o yuzden bizi de cok severdi buyuk torunlara gore, ama biz konu sahibi gibi hic boyle bir hesaba girmeden babaannemi sevdigimz icin de olabilir, simdi benim bebegm esimn tarafindq en kucuk torun muhtemelen ben 2. Yi yapana kadar en kucuk olmaya devam edecek onlar butun torunlari esit severler buna eminim ama kaynanam hep derki ne yapayim herseyin kucugu seviliyorHangi torunun daha cok sevilecegi , hangi cocugun ve eslerinin daha cok sevildigine baglidir.
Bu dusunceyle de kaybeden siz olursunuz.
Sevgi dediğin insanin icinden gelecek. İlke sona bakmaz zaten. Bakiyorsa orada ayrım vardir.İlk torunum baba tarafından, anne tarafından 5. falan herhalde. İki taraftan da öyle bir ahım şahım ilgi görmedim. Rahmetli dedem ilgilenirmiş bir tek, o kadar.
Benim oğlan 20 torunun 20.si MeselAİlk olsa üzerine bir sürü torun gelecek boşver bence sen sonuncu olmaya bak ilkler geçicidir unutma
Ha siz çocuğu babanneye kitleme derdindesiniz.Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başka
Size şunu diyorum “Psikolojiniz bozuk psikoloğa gidin“.Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?