Torun konusu......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ? 😞
Ne alaka canım herkesin yeri farklı..

Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ? 😞
cok sacma buluyorum. kimin nasibi varsa o gelir once, bence fesatlik yapmayin.

Şaka bir yana: İçinizi ferah tutun ve temiz tutun. Ilki ikinci üçüncü fark etmez. Bebekler hep sevilir. Siz içinizi böyle korku ve toaf düşüncelerle doldursaniz ne o bebekleri tüm kalbinizle sevebilirsiniz nede ailenin geri kalanını. Birazda yurtdışına gittiğiniz için yalnız kalma korkunuz var gibi geldi. Ama dediğim gibi: bu negatif düşünceleri atın içinizden
Zaten en büyük korkum da o. Yurt dışında yalnız olmak. Çocuğum olacak ama o güzel anlarını başkalarına göstererek paylaşamayacağım. Yani isterdim ki arkadaşlarım annem babam her anını hiç olmadı özel anlarını görsün. Bu da olmayınca işte

Şey şey düşünceler 🤯

Zaten en büyük korkum da o. Yurt dışında yalnız olmak. Çocuğum olacak ama o güzel anlarını başkalarına göstererek paylaşamayacağım. Yani isterdim ki arkadaşlarım annem babam her anını hiç olmadı özel anlarını görsün. Bu da olmayınca işte

Korkularımız bizi çok yalnis yönlendirebilir. Siz korkularınıza yenik düşüp böyle kurmaya devam ederseniz bu otomatik olarak aileye karşı olan davranışınıza yansır. Tabi gurbetde olmak zor. Ama bu demek değildir ki yalnızsiniz ve cocugunuz ailesiz kalacak. Aileniz sizi görmeye gelir, yada siz gidersiniz. Görümcem mesela oğlunun ilk doğum gününü Türkiyede eşinin ailesi ile birlikte kutladi, çünkü onlar doğuma gelememisti. Her iki taraf da oğlunu çok seviyor. Bunun kimin ilk doğudugu ile alakası gerçekten yok. Üzülmek yerine sevinin aileye yeni bebekler, yeni hayatlar ve sevgi katılacak yakında. Size de en kısa zamanda inşallah nasip olur. Ne kendinizi ne eşinizi üzmeyin

Iki tarafında ilk torunu benim çocuğum.
Henüz kafasına kuş kondurmadılar.
Bir ayricaligimizda olmadı :)
Bu bir yarış değil,
Insan yetiştirmeye talip oluyorsunuz, bence biraz ciddiye alin.

Ve kazanaaaaan, burun farkıyla elti ço’!
Sıralamayla çocuk sevecek olan sevmesin. sevsinler diye doğurulur mu hiç.
Sevmezse sevmesin.
İlk çocuğa mal mülk kalacak savaşı mı bu?

Ne zaman böyle kıskançlık içeren bir konu açılsa konu sahibine saldırılıyor. Yahu konu sahibi zaten rahatsız bu hislerinden ki konu açıyor. İnsanın elinde olmaz bazen hisleri, bu onu kötü bir insan yapmaz. Farkında olmasa zaten rahatsız olmaz gerçekten kötü kalpli olsa. Sevgili konu sahibi, ben farklı bir noktaya takıldım. Yaşınız profilinizde 23 görünüyor. Doğruysa o kadar küçüksünüz ki daha. 23 ünde derdine bak dedim güldüm. Gençliğin yeni bir ülkede olmanın tadını çıkarın. Gezin tozun eşinizle. Boşverin görümceyi eltiyi. Uzak olmaları daha iyidir kaynanagillerin. Gereksiz yakınlık tez ayrılık getirir. Ben de yurt dışındayım, sizi anlıyorum. 30 yaşındayım, yeni çocuk düşünüyorum. Maddi durumlardan ötürü bugüne kadar düşünemedik. İki üç sene önce olsaymış keşke diyorum bazen ama. 23 de çok genç bir yaş bu devirde. Bir beş yıl beklesen bir şey olmaz. Belki eltin görümcen de aynı yaşlardalar ama takma onları. Hayat erken yaşta anne olmaktan ibaret değil.

Sen böyle düşüncegine acaba ilerde hayırlı bir evlat sahibi olabilcekmiyim diye düşünsene ilki sonu olmuyor bu işlerin TORUN BALDAN TATLIDIR....benim ikizlerim 4 cü 5 torun ama seviliyor çok yanlış bir zihniyete sahipsiniz

Sizin çocuğunuzu daha çok severler rahat olun :) Yeni doğan bebek daha çok ilgi toplar. Ki Çocuk ile sidik yarıştırılmaz. Çocuğun temel Sevgisi Annne babadır? Sen Evladına sevgi ilgi göster ne anane ister ne Babaanne :))))))

Ne zaman böyle kıskançlık içeren bir konu açılsa konu sahibine saldırılıyor. Yahu konu sahibi zaten rahatsız bu hislerinden ki konu açıyor. İnsanın elinde olmaz bazen hisleri, bu onu kötü bir insan yapmaz. Farkında olmasa zaten rahatsız olmaz gerçekten kötü kalpli olsa. Sevgili konu sahibi, ben farklı bir noktaya takıldım. Yaşınız profilinizde 23 görünüyor. Doğruysa o kadar küçüksünüz ki daha. 23 ünde derdine bak dedim güldüm. Gençliğin yeni bir ülkede olmanın tadını çıkarın. Gezin tozun eşinizle. Boşverin görümceyi eltiyi. Uzak olmaları daha iyidir kaynanagillerin. Gereksiz yakınlık tez ayrılık getirir. Ben de yurt dışındayım, sizi anlıyorum. 30 yaşındayım, yeni çocuk düşünüyorum. Maddi durumlardan ötürü bugüne kadar düşünemedik. İki üç sene önce olsaymış keşke diyorum bazen ama. 23 de çok genç bir yaş bu devirde. Bir beş yıl beklesen bir şey olmaz. Belki eltin görümcen de aynı yaşlardalar ama takma onları. Hayat erken yaşta anne olmaktan ibaret değil.
Keşke herkes sizin gibi tatlı dilli olsa. Çevremde çok fazla hadi ilk torun senin olsun diyen eltim hamile kalınca tüh ilk torun sırasını kaçırdın diyen şakayla karışık söylemler oldu. Ben o zamana kadar düşünmemiştim. İnsanlar bu olayı böyle lanse ettikleri için bilinç altımda böyle kaldı demek ki. Şu an inan düşüncelerim değişti. Bebek benim bebeğim olacak sonuçta. Zamanı geldiğinde olsun inşallah

Keşke herkes sizin gibi tatlı dilli olsa. Çevremde çok fazla hadi ilk torun senin olsun diyen eltim hamile kalınca tüh ilk torun sırasını kaçırdın diyen şakayla karışık söylemler oldu. Ben o zamana kadar düşünmemiştim. İnsanlar bu olayı böyle lanse ettikleri için bilinç altımda böyle kaldı demek ki. Şu an inan düşüncelerim değişti. Bebek benim bebeğim olacak sonuçta. Zamanı geldiğinde olsun inşallah
Sevindim düşüncenin değişmesine ❤️
Boşverin milleti kendi hayatına eşine evine odaklan
Herkesin yaşantısı kendine ❤️
Siz eşinizi kendinizi yuvanızı mutlu edin ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X