Aynen bebek senin, hayat senin kim ne derse desin. Kimsenin seninle yarışa girmesine izin verme. Sen de kimseyle yarışmaKeşke herkes sizin gibi tatlı dilli olsa. Çevremde çok fazla hadi ilk torun senin olsun diyen eltim hamile kalınca tüh ilk torun sırasını kaçırdın diyen şakayla karışık söylemler oldu. Ben o zamana kadar düşünmemiştim. İnsanlar bu olayı böyle lanse ettikleri için bilinç altımda böyle kaldı demek ki. Şu an inan düşüncelerim değişti. Bebek benim bebeğim olacak sonuçta. Zamanı geldiğinde olsun inşallah
Teşekkür ederim. Değişti tabi. Benimkini de sever. Sevmese de kendisi bilirSevindim düşüncenin değişmesine ❤
Boşverin milleti kendi hayatına eşine evine odaklan
Herkesin yaşantısı kendine ❤
Siz eşinizi kendinizi yuvanızı mutlu edin ❤
Düşününce saçma gerçekten. Tamam teşekkür ederimAynen bebek senin, hayat senin kim ne derse desin. Kimsenin seninle yarışa girmesine izin verme. Sen de kimseyle yarışma☺
Peki sizi kızı gibi görmeyen bir kv nasıl tek arkadaşınız oluyor? Bu kadar kısıtlı sosyal çevreniz varken doktora derdinizi anlatacak kadar yabancı dili nasıl gelistirdiniz? Neresinden tutsam elimde kalıyor derdiniz.once kendinize güvenin.sevgi ezigi olmayın.onemli olan sürdürülebilir sevgi saygı.ilk torun ve onu anası olabilmeye bağlı sevgiden size hayır gelmezBen beni gerçekten kızı yerine koysun demiyorum. Zaten mümkün değil ama biraz olsun sıcak olabilir insan
Allah yardımcınız oldun çok buyuk dert gercektenKızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Yek arkadaşım derken konuşabildiğim evine gidebildiğim tek insan anlamında. Bir iki komşu haricinde. Dil için kurslara gidiyorum. Diziler izliyorum. Kurstaki arkadaşlarda orda kalıyor. Sürekli arkadaşım olmuyorlar. DeğillerPeki sizi kızı gibi görmeyen bir kv nasıl tek arkadaşınız oluyor? Bu kadar kısıtlı sosyal çevreniz varken doktora derdinizi anlatacak kadar yabancı dili nasıl gelistirdiniz? Neresinden tutsam elimde kalıyor derdiniz.once kendinize güvenin.sevgi ezigi olmayın.onemli olan sürdürülebilir sevgi saygı.ilk torun ve onu anası olabilmeye bağlı sevgiden size hayır gelmez
Bizim yanımızda ne benim ailem ne de eşimin ailesi var. Ne yapalım biz şimdi çocuk sahibi olmasamiydik. Sevecek kimsesi yok diye. Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama doğacak çocuğun önce sizin sevginize ihtiyacı var. Anne ve baba olarak sizler yeterli sevgiyi verdikten sonra gerisi çok da önemli değil.Özellikle onlara torun olsun diye değil tabi ki. Ben anne olmak istediğim için istiyorum bebek. Ama daha önce cevaplarda da belirttiğim gibi olduğum yerde tekim ve kaynanam sevsin isterim. Yok çünkü ilgilenecek biri. Babası ve benden başka
Kızlar selam. Biraz olsun teselliye ihtiyacım var. Evleneli 1 buçuk sene oldu. Eşimle hep ilk torunun bizim çocuğumuz olmasını istiyorduk. Eltim 5 aylık hamile. Görümcem de 1 aylık hamile. Moralim çok bozuk çünkü çok istiyordum. Kaynanamın ilerde çocuğum olursa onu sevmeyeceğini bile düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?