Torun konusu......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bebek senin, hayat senin kim ne derse desin. Kimsenin seninle yarışa girmesine izin verme. Sen de kimseyle yarışma

Siz torun doğurmuyorsunuz kendinize evlat doğuruyorsunuz. Ama şimdiden doğmamış çocuğunuzu kendiniz kıymetlişleltiriyorsunuz.

Ben beni gerçekten kızı yerine koysun demiyorum. Zaten mümkün değil ama biraz olsun sıcak olabilir insan
Peki sizi kızı gibi görmeyen bir kv nasıl tek arkadaşınız oluyor? Bu kadar kısıtlı sosyal çevreniz varken doktora derdinizi anlatacak kadar yabancı dili nasıl gelistirdiniz? Neresinden tutsam elimde kalıyor derdiniz.once kendinize güvenin.sevgi ezigi olmayın.onemli olan sürdürülebilir sevgi saygı.ilk torun ve onu anası olabilmeye bağlı sevgiden size hayır gelmez

Allah yardımcınız oldun çok buyuk dert gercekten

Yek arkadaşım derken konuşabildiğim evine gidebildiğim tek insan anlamında. Bir iki komşu haricinde. Dil için kurslara gidiyorum. Diziler izliyorum. Kurstaki arkadaşlarda orda kalıyor. Sürekli arkadaşım olmuyorlar. Değiller

İlk ve ulu gelin olma sevdasını bu forumda görüp şoka girmiştim. İlk torunu doğurma sevdası diye bir şey de varmış meğer.
Her şeyin ilki olmanın bilmediğim bir numarası mı var nedir?

Bu konuyu okuyunca dikkat ettim de, kızım hem kendi ailemin hem eşimin ailesinin ilk torunları . Oğlum da ikinci torun olmakla birlikte ilk erkek torunları ( erkek çocuk kafanızda özel bir yerdeyse diye söylüyorum bunu da )
Ama inanın kimse b.klarında boncuk falan bulmadı henüz

Sanırım teselli bulmak için konu açtınız. İstediğiniz teselliyi vereyim. Yeni bebek her zaman daha çok ilgi görür. O zaman şöyle yapın, siz bekleyin ailedeki herkes doğuracağı kadar dogursun çocuklar bı büyüsün, kimse çocuk sahibi olmayacağı zaman patlatın bı tane evdeki tek bebek sizin olsun bütün ilgi onda olsun nasıl fikir ?

yarışma edilen şeye bak nasıl böyle zihniyette olabiliyorsunuz anlayamıyorum.. hangi yılda hangi çağdayız Allahaşkına? çevrenizdekilere sabır diliyorum.

Bizim yanımızda ne benim ailem ne de eşimin ailesi var. Ne yapalım biz şimdi çocuk sahibi olmasamiydik. Sevecek kimsesi yok diye. Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama doğacak çocuğun önce sizin sevginize ihtiyacı var. Anne ve baba olarak sizler yeterli sevgiyi verdikten sonra gerisi çok da önemli değil.

Hastalıklı bir düşünce yapınız var....

Allah'tan hayırlısını dileyin, sağlıklı faydalı bir evlat dileyin.
hiç korkmuyormusunuz böyle düşünceleri dillendirirken.
şahsen aklıma böyle şeyler gelse, sınanmaktan korkarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…