TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Diyorum benim parmaklarda var keramet
Bak şimdi gelecek bildirimin, elemtere fiş kem gözlere şiş
mune zaten seninkiler geliyor onda sorun yok site senden tırsıyor aldığın gibi alıntı bildirimi veriyorgel gör ki başkası yaparsa tınlamıyor site.

ıyıyız sen napıyon kaynanan dondumu eve?
yok olum ne dönecek döne döne fırlatırım valla böle devam ederse oğlunuda yolayacam yanına ben tek takılacam burda :)))
bilmem artık, mübarek cuma günü

cumamı bugün ben cumartesi biliyodum ya :))) mune geldi başkasından bildirim haloldu sanırım saolasın

mune zaten seninkiler geliyor onda sorun yok site senden tırsıyor aldığın gibi alıntı bildirimi veriyorgel gör ki başkası yaparsa tınlamıyor site.

Koskoca müdürüm tek bir harfim yetiyor demek ki, ben konuyu yönetime bildireyim, bildirim sorunu olan birkaç kişi daha vardı, belki de daha fazla insan aynı sorunu yaşıyor ama efuli'ninde dediği gibi sorun kendinden kaynaklı sanıyor olabilirler, bir baksın yönetim, sıkıntı sitede mi değil mi

beni de alıntılayın da ben gavur muyum :2:

kocasız kalırısın sonra

bilmem ölemisin alıntılıyom al
yok canım sorun devam ediyor bildirim geliyor bir bakıyorum mune anlıyorum o zaman sorunun devam ettiğini.Sizinkiler gelmiyor.Neyse artık.
Mune sağol yine de evet bir yönetim baksın duruma bakalım.

uleeeeeeeeeen bak bunun da bildirimi gelmedi.Yazdıklarımı takip etmekten yoruldum vallahi billahi
ahahhahahahaahahahahaha albi sen bu uyelıgı ıptal et bence
albu,
inancını yitirme, bak efuli inanarak alıntılıyor

Hadi neyse ben kaçtım, tolin, albu, efuli hoşçakalın, bildirim sorununu yönetime iletirim

yıne gel ama cımbıza degıl muhabbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…