selam seni hatırladım sürekli ceza ban yiyen tolin sin deilmi
bende daha kabuğu kırılmamış gelecekdeki sen diyelimbdv konularına dalan ama sürekli bi konu dağıtma dürtüsüyle dolanan biriyim
ahahahhaha gelecektekı bensen gelecegını pek parlak gormedım senın
dikkat et ha mune cok fena:18::18:
o kuralları uyguluyo ki normal olmayan biziz düşün ben bdv konularına giriyom dikkatimi çekiyo örnek kocam aldatığımı düşünüyo diyo konuyu anlatıyo off anlatıyon anlamıyo yani ben öle idrak ediyorum bi dalga geçesim geliyoki nasıl kendimi dışarı zor atıyorum
ya bu ara sıte cok durgun bdv de soyle geyıklık bı konu yok yahu yoksa oluyoda benmı kacırıyorum acaba?:44::44:
ben seni hiç görmüyorumki orda form takipden kayan yazı izleyince olmuyo girip bakacan sonradan kopuyo kayışlar sen halıları sorun eden bdv liyi okudunmu yok ben seni orda görmedim kocam onu aldattığını düşünüyordada görmedim geçen bi kız geldi nişanlıyım evli birinden hoşlanıyom dedi kıyamet koptu sonra kız ben tez yazıyom eee dalga geçtim sizle dedi ondada seni görmedim
haklısın bu ara pek gıremedım tamam telafı edıcem bunu şu işlerim bitsin bdv nin altına ustune getırırm ben
yani lütfen ihmal etme geçen bu konulardan birinde hücum ediliyodu ki birisi yazdı yazık yazık sabahdan beri derdimi yazıyom kimse bişi yazmıyor buraya gelmişsiniz napıyosunuz diye kendimi ders çalışma bahanesiyle odaya giripde nete girerken anneme basılmış gibi hisettim
ahahahhahahah cok komıksın sen ya ıyıydi bu
kaç yasındasın evlımısn bekarmısın calısıyomusun?:26:
28 evliyim çalışmıyorum 1 kızım var dışarda çalışmıyorum
28 evliyim çalışmıyorum 1 kızım var dışarda çalışmıyorum
hımm ıyımıs bende 24 yasındayım bi baltaya hala sap olamadım bekarım
baltadan ve sabdan kastın ?hala evlenmemiş ve çocuk yapmamış olmanmı evde annene babana işkence yapıp kedi kanımı içiyorsun ben bir balda buldum ve sapı oldum o sabdan birde çatlak yaptım ama ne boyum uzadı ne madalya veren oldu üstüne birde eşantiyon kaynana kazandım
offffffffff benımde senınkı gıbı dertlerım olsa keşkeeee
kaynananla aranmı bozuk yoksa kıs
o konudan ban yemiştim ama gülmekten yerlere yatmıstımbu konuya bayıldım yaa kapanmışmı daha tam okuyamadım da yazamıyosun sanırım ahahahahaha uı varya bilerekmi yapıyosun yazmış alahım
aram yok çok şükür bozuk bile deil ben yendim :)))))
ben seni hiç görmüyorumki orda form takipden kayan yazı izleyince olmuyo girip bakacan sonradan kopuyo kayışlar sen halıları sorun eden bdv liyi okudunmu yok ben seni orda görmedim kocam onu aldattığını düşünüyordada görmedim geçen bi kız geldi nişanlıyım evli birinden hoşlanıyom dedi kıyamet koptu sonra kız ben tez yazıyom eee dalga geçtim sizle dedi ondada seni görmedim
ya bu ara sıte cok durgun bdv de soyle geyıklık bı konu yok yahu yoksa oluyoda benmı kacırıyorum acaba?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?