• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

çnce kendime bulayım da sonra sana da bulurum :27:

Ben de gelen giden var mi diye bakiniyim, bizimkiler asagi mahalleye inmis, ikinizi de kibliyorum:41::27:
Bu arada dan diye daldim, hayirli olsun topigin tolin:34:

ankara muhabbeti var da ondan geldim, sonra bi baktım tolinle sohbet çok eglenceliymiş kalmışım :1::1:

52 dakikada bir:22: Hele Naz, her topigin halay basi:9:

beni kıskanıyosun sen :ssz:

canım ben ızgara sosunna bandrıyorum sonrada fırına cuppp bandrma seklinde degil yani böylede bi dene bak :21:

ızgara sosunu hazır mı alıyorsun nereden alıyorsun ben şu salçalı yoğurtlu sosu yapıyorum ama böyle çıtır çıtır olmuyor çok mu sürüyorum nedir ne kadar kızartıysam kızartıyım fırında o sos yumuşak kalıyor üzerinde ben hani derisini çıtır çıtır yapsın istiyorum kanat incik baget yaptığımda.

öldü mü noldu puffy :25:

çok güzel dimi
2 haftada bunlardan 2 tane öldürmeseydim keşke
şu an 3.süne bakıyorum inşallah bu da ölmez :26:

yaa bakıyosun demek çok güzeller ama neden ölüyorlar ki hemen sordun mu aldığın görevliye birşeyi mi eksik yapıyorsun yoksa kendisi mi ölüyor Rabbim neler yaratmış yaa dünya üzerinden çok daha fazla çeşit canlı varmış denizaltında.

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tolinim topik mi açmış hayırlı olsun bebeğim ben:16:im.

Kızlar kusura bakmayın, palas pandıras dalıyorum ama bitmiyor bu kızların dertleri, zamanında dedim bu kadar çok çocuk sahibi olmamam lazım diye:60:

deneme, bildirim denemesi, albunea bildirim sorunun biterse bana bir dönüver, bitmezse de dönersin:9:

Ben de gelen giden var mi diye bakiniyim, bizimkiler asagi mahalleye inmis, ikinizi de kibliyorum:41::27:
Bu arada dan diye daldim, hayirli olsun topigin tolin:34:
tesekkur ederım hosgeldınnn:3::3::3:
çnce kendime bulayım da sonra sana da bulurum :27:

ankara muhabbeti var da ondan geldim, sonra bi baktım tolinle sohbet çok eglenceliymiş kalmışım :1::1:

beni kıskanıyosun sen :ssz:
eglence benım işim:1::1::1:
tolin kuyuyamı düştün çöp bacak:37:
ben burdayımda sıl sen düşmüşsün mapuslara:1::1::1:

Kızlar kusura bakmayın, palas pandıras dalıyorum ama bitmiyor bu kızların dertleri, zamanında dedim bu kadar çok çocuk sahibi olmamam lazım diye:60:

deneme, bildirim denemesi, albunea bildirim sorunun biterse bana bir dönüver, bitmezse de dönersin:9:
mune şimdi tamam birde başkalarına alıntı yaptırayım çünkü sen yapınca oluyor başkası yapınca olmuyor.Okuyup üfleyip mi alıntılıyorsun beni mune?:25:

yok mune sorun devam ediyor efuli alıntı yapınca gelmiyor sen yapınca geliyor :43:

Back