Ben de gelen giden var mi diye bakiniyim, bizimkiler asagi mahalleye inmis, ikinizi de kibliyorum
Bu arada dan diye daldim, hayirli olsun topigin tolin
52 dakikada birNankörlük yapma oraya da yazıyorum ya
52 dakikada birHele Naz, her topigin halay basi
Bana da bul
Ben de gelen giden var mi diye bakiniyim, bizimkiler asagi mahalleye inmis, ikinizi de kibliyorum
52 dakikada birHele Naz, her topigin halay basi
canım ben ızgara sosunna bandrıyorum sonrada fırına cuppp bandrma seklinde degil yani böylede bi dene bak
öldü mü noldu puffy
çok güzel dimi
2 haftada bunlardan 2 tane öldürmeseydim keşke
şu an 3.süne bakıyorum inşallah bu da ölmez :26:
günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tolinim topik mi açmış hayırlı olsun bebeğim benim.
tesekkur ederım hosgeldınnnBen de gelen giden var mi diye bakiniyim, bizimkiler asagi mahalleye inmis, ikinizi de kibliyorum
eglence benım işimçnce kendime bulayım da sonra sana da bulurum
ankara muhabbeti var da ondan geldim, sonra bi baktım tolinle sohbet çok eglenceliymiş kalmışım
beni kıskanıyosun sen
ben burdayımda sıl sen düşmüşsün mapuslaratolin kuyuyamı düştün çöp bacak
günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııınnnn
mune şimdi tamam birde başkalarına alıntı yaptırayım çünkü sen yapınca oluyor başkası yapınca olmuyor.Okuyup üfleyip mi alıntılıyorsun beni mune?Kızlar kusura bakmayın, palas pandıras dalıyorum ama bitmiyor bu kızların dertleri, zamanında dedim bu kadar çok çocuk sahibi olmamam lazım diye
deneme, bildirim denemesi, albunea bildirim sorunun biterse bana bir dönüver, bitmezse de dönersin
mune şimdi tamam birde başkalarına alıntı yaptırayım çünkü sen yapınca oluyor başkası yapınca olmuyor.Okuyup üfleyip mi alıntılıyorsun beni mune?
olmadı maalesef hala gelmiyor bildirim.hemen yapıyım dedim görev bildim :))))
yok mune sorun devam ediyor efuli alıntı yapınca gelmiyor sen yapınca geliyorKızlar kusura bakmayın, palas pandıras dalıyorum ama bitmiyor bu kızların dertleri, zamanında dedim bu kadar çok çocuk sahibi olmamam lazım diye
deneme, bildirim denemesi, albunea bildirim sorunun biterse bana bir dönüver, bitmezse de dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?