TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

bu topik baĞzı arkadaşların dikkatini çekmediği halde girmişler okumuslar birde bıze laf sokmaya kalkmıslar canım

Kimseye laf attığımız yok. Bdvde geyik yasak burada bari rahat bırakın ya. Kıskananlar çatlasın tolincim doldu taştı topiğin.

Kimseye laf attığımız yok. Bdvde geyik yasak burada bari rahat bırakın ya. Kıskananlar çatlasın tolincim doldu taştı topiğin.

valla bende bu kadarını beklemıyodum ama topık hepımızın artık gulelım eglenelım yenı kısılerle tanısalım dıye actım bak mesela senı tanımıyodum ama sımdı kaynaştık

valla bende bu kadarını beklemıyodum ama topık hepımızın artık gulelım eglenelım yenı kısılerle tanısalım dıye actım bak mesela senı tanımıyodum ama sımdı kaynaştık

Tolincik ben seni çaktırmadan takip ediyordum Yorumların ve avatarına hastayım. Bence de ne güzel insanlarla tanıştık. Derdimizi döktük. Her ortamda olduğu gibi bazı farklılıklar olabilir. Görmezden gelmek en güzeli Nerede yaşıyorsun?

ankara canım sen?

siz bence yanlış anlamışsınız. bahsedilen konular fake üyeliklerle ve insanlarla sırf dalga geçmek için açılan konularla alakalıydı. mesela tez konusu. gibi...

gece saat 5te yatıp ders planımı zor zar yetiştirdim bugünde teslim ettim çok mutluyum üstümden yük kalktı

o nasıl bir düşünce oksitlenmesidir bana bunu açıklarmısın cevap vermek istemiyorsun sadece okuduğunu söylüyorsun neden ki sana bu görevi kim verdi her okuduğunu sen söylermisin ozaman vahim bi durum düşünsene ne konular açılıyo neler okuyoruz afedersin vajinasını beğenmeyen var burda bize tarif ediyo kadın kadınayız nede olsa üstelik konuyu bdv de açıyo düşünsene okuduğumu diğer alakasız konulara gidip söylediğimi ooovvv tüylerim dik dik oldu biz zaten burda polemik yapmıyoruzki oku ozaman sayfaların hepsini kim kimle polemik yapmış alıntıla bi zahmet senin tribin geldi ise bdv ye konu aç derdini anlat hemen geliyorum yardımcı olacam buraya gelip durduk yere problem yapma o ne öyle ya her yazının sonunada by yazıyosun kendimi ortaokul yıllarında sıradan sıraya mektuplaşıyor gibi hisettim tekrar söylüyorum burası sohbet alanı geeeeyiiiiikkkk canım burda yazmak istiyor şuan hatta derdimide buraya yazacam konuda açmıycam :)) hoşça kal byeee

serperim sen evli misin bekar mı yaşın kaç ilerde ki meşlektaşımı tanıyayım birazcık :)

offf bebiiik ben geldim topiğine ondann nerde ben orda hareket :)))

aha bak tolin geçen tamdem le beni suçluyodunuz asıl sapık buu

öyle ama son dk yazması daha heycanlı vicıdıı diri tutuyo

sorma sorma ekşınlı bir gece geçirdik
arkadaşımda kaldım birde
görsen ev öğrenci sıgınma evi gibiydi herkes deli gibi plan yazıyor

Erzurum Şu doğu görevimiz bitsin de gidelim şu soğuk yerden. Haziranda hala mont giyiyoruz.
ayy ben erzurumdaydım gecen yaz merkezdemısın canım?
siz bence yanlış anlamışsınız. bahsedilen konular fake üyeliklerle ve insanlarla sırf dalga geçmek için açılan konularla alakalıydı. mesela tez konusu. gibi...
:13::13::13::13::13:

tolin napıyon tolin

herkese selam kızlarr
ıyıyım sen napıyon masciii
tolinimin topiği varmış....
yeni farkettim.....
çok şey kaçırmışım.....
hayır hiçbişey kacırmadın daha yenı baslıyoruz hosgeldın
Topicin varmis bilmiyodum
topıgın degıl topıgımız var hepımızın topıgı hosgeldın
offf bebiiik ben geldim topiğine ondann nerde ben orda hareket :)))

aha bak tolin geçen tamdem le beni suçluyodunuz asıl sapık buu
sizi gidi sapıklar siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…