bu topik baĞzı arkadaşların dikkatini çekmediği halde girmişler okumuslar birde bıze laf sokmaya kalkmıslar canım
Kimseye laf attığımız yok. Bdvde geyik yasak burada bari rahat bırakın ya.Kıskananlar çatlasın tolincim doldu taştı topiğin.
valla bende bu kadarını beklemıyodum ama topık hepımızın artık gulelım eglenelım yenı kısılerle tanısalım dıye actım bak mesela senı tanımıyodum ama sımdı kaynaştık
Tolincik ben seni çaktırmadan takip ediyordumYorumların ve avatarına hastayım. Bence de ne güzel insanlarla tanıştık. Derdimizi döktük. Her ortamda olduğu gibi bazı farklılıklar olabilir. Görmezden gelmek en güzeli Nerede yaşıyorsun?
ankara canım sen?
siz bence yanlış anlamışsınız. bahsedilen konular fake üyeliklerle ve insanlarla sırf dalga geçmek için açılan konularla alakalıydı. mesela tez konusu. gibi...sizi kınıyorumbirderdim var bölümü geyik yapılacak bir bölüm degildir insanların sorunlarıyla dalga gecilecek bir bölüm hic degil.siz dalga gecer seniz günü gelir insanlarda sizinle dalga gececek duruma gelirsiniz.iyi günler
ankara canım sen?
cevap vermek istemiyorum.sadece okudugumu söyledim...ayrıca sadece 1. sayfada ne oldugu yazıyor 77 sayfayı okumama gerek yok..polemik yapmayın lütfen ve uzatmayın
söz ilaç gibidir azı yaşatır çoğu öldürür bye
gece saat 5te yatıp ders planımı zor zar yetiştirdimbugünde teslim ettim çok mutluyum üstümden yük kalktı
hayırlı uğurlu olsunnnn varya benim bile üstümden yük kalktı ne diyon senhafiflemişsindir baya haa
offf bebiiik ben geldim topiğine ondann nerde ben orda hareket :)))valla bende bu kadarını beklemıyodum ama topık hepımızın artık gulelım eglenelım yenı kısılerle tanısalım dıye actım bak mesela senı tanımıyodum ama sımdı kaynaştık
Tolincik ben seni çaktırmadan takip ediyordumYorumların ve avatarına hastayım. Bence de ne güzel insanlarla tanıştık. Derdimizi döktük. Her ortamda olduğu gibi bazı farklılıklar olabilir. Görmezden gelmek en güzeli Nerede yaşıyorsun?
burda gelip ağlayacağıma gidip yazsaydım çoktan biterdide işte
öyle ama son dk yazması daha heycanlı vicıdıı diri tutuyo
ayy ben erzurumdaydım gecen yaz merkezdemısın canım?ErzurumŞu doğu görevimiz bitsin de gidelim şu soğuk yerden. Haziranda hala mont giyiyoruz.
:13::13::13::13::13:siz bence yanlış anlamışsınız. bahsedilen konular fake üyeliklerle ve insanlarla sırf dalga geçmek için açılan konularla alakalıydı. mesela tez konusu. gibi...
ıyıyım sen napıyon masciii
tolin napıyon tolin
herkese selam kızlarr
hayır hiçbişey kacırmadın daha yenı baslıyoruz hosgeldıntolinimin topiği varmış....
yeni farkettim.....
çok şey kaçırmışım.....
topıgın degıl topıgımız var hepımızın topıgı hosgeldınTopicin varmis bilmiyodum
sizi gidi sapıklar siziiiiiofff bebiiik ben geldim topiğine ondann nerde ben orda hareket :)))
aha bak tolin geçen tamdem le beni suçluyodunuz asıl sapık buu
topıgın degıl topıgımız var hepımızın topıgı hosgeldın
sen var ya sennnnnn bitanesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?