TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

yetmezmı yetıyooo tabıı bak bızım hayırlı es ıcın dua topıgımız var katılamak ıstersen orayada beklerız conem

gözüm hep oraya takılıyor ama şuan biraz yogun bir zamanımdayım, ama 15 hazirandan sonra kendi evime döndüğüm zaman mutlaka katılacagım oraya da bana da lazım bi hayırlı eş, 29 bitiyor 30 uma giriyorum artık

bende içmeyim diyorum şu zıkkımı ama işte can sıkıntısı yanlızlık iştee tolin canım daldım konuna kusuruma bakmayasın afiyet şeker olsun lop lop et olsun yemek yiyordur demiştim ben

ufff bende 25 olucam yasıtlarımın colugu cocugu var

o sözü kim dediyse yalan demiş yaa yok öyle bişey sevdigim adamı bulup onunla evlenmek istiyorum ama öyle biri yok

bende bu ara sey düşünüyorum benım kısmetım şu an nerde napıyo hangı kızın pesinde kosuyo acaba

bende bu ara sey düşünüyorum benım kısmetım şu an nerde napıyo hangı kızın pesinde kosuyo acaba

ayyy dimi bi de o varr :18: şuan yanlış bi kızın peşinde hem kendi zaman kaybediyor hem de bize zaman kaybettiriyor bak sinirlendim şimdi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…