efuli geldi mi bu alıntının bildirimi
tolin sende bir sorun var mı bacım
kocasız kalırısın sonra
inan hiiiç problem olmaz bazen ben bunu nerden aldım ya ihracat fazlası deposundanmı diyorum hani ihracat fazlası denilince ne aldığının farkına varmadan alele acele alırsın ya aynen öle hislere kapılıyorum yada netten alırsında eve gelirki hiç o beğendiğin hibi deil model tutuyo ama bi basit kumaş kötü vs gibi gibi
Ne oldu bildirim problemimi cekiyorsunuz :)
buldunda bunamaaaaa
hah işte bunama evet bunadı sanırım erkenden yada rol yapıyo bunamış rolü :))))
adam sana daha ne yapsın ya gül gibi bakıyo ıste sana
aman bırak bunlara iyi demiyecen al birini tokuştur ötekine
ben seni hiç görmüyorumki orda form takipden kayan yazı izleyince olmuyo girip bakacan sonradan kopuyo kayışlar sen halıları sorun eden bdv liyi okudunmu yok ben seni orda görmedim kocam onu aldattığını düşünüyordada görmedim geçen bi kız geldi nişanlıyım evli birinden hoşlanıyom dedi kıyamet koptu sonra kız ben tez yazıyom eee dalga geçtim sizle dedi ondada seni görmedim
ya bu ara sıte cok durgun bdv de soyle geyıklık bı konu yok yahu yoksa oluyoda benmı kacırıyorum acaba?:44::44:
sizi kınıyorumbirderdim var bölümü geyik yapılacak bir bölüm degildir insanların sorunlarıyla dalga gecilecek bir bölüm hic degil.siz dalga gecer seniz günü gelir insanlarda sizinle dalga gececek duruma gelirsiniz.iyi günler
sanki bdv de hiç yalandan konu açılmadı hiç kandırılmadık dımı
bdv deki konuların yalan yada gercek oldugunu kimse bilemez ...o acan kişinin vicdanına kalmıs.
yaaa offfff tamam hadi ya polemik yapmayamı geldın buraya allah allah
polemik degil gördüğüm seyi söyledim ....size bye
hoşça kal mune görüşürükk yine bekleriiikalbu,
inancını yitirme, bak efuli inanarak alıntılıyor
Hadi neyse ben kaçtım, tolin, albu, efuli hoşçakalın, bildirim sorununu yönetime iletirim
sizi kınıyorumbirderdim var bölümü geyik yapılacak bir bölüm degildir insanların sorunlarıyla dalga gecilecek bir bölüm hic degil.siz dalga gecer seniz günü gelir insanlarda sizinle dalga gececek duruma gelirsiniz.iyi günler
hoşça kal mune görüşürükk yine bekleriiik
77 sayfaya kadar okudunmu ya üşenmeyip cımbızladın birde bunuda kafanda problem yaptın geldin burayamı yazıyon tebrik ederim gerçekden
ben konulara girer ister dalga geçerim ister konu ile alakalı yorum yapar fikir alışverişinde bulunurum bu ben ve keyfim ve ruh halimle alakalı bir durumdur o anki ruh halime göre yazarım şuan senin yaptığın gibi yani site kurallarına uyarım elimden geldiğince ağır tahrike maruz kalmadığım sürece uymayınca zaten mune ve yetkililer icabına bakar burda seni ilgilendiren bir durum göremedim bedua etmek istiyosa canın bir konu aç bdv ye allah ne verdiyse saydır burası geyik sohbet bölümü
hoşça kal mune görüşürükk yine bekleriiik
77 sayfaya kadar okudunmu ya üşenmeyip cımbızladın birde bunuda kafanda problem yaptın geldin burayamı yazıyon tebrik ederim gerçekden
ben konulara girer ister dalga geçerim ister konu ile alakalı yorum yapar fikir alışverişinde bulunurum bu ben ve keyfim ve ruh halimle alakalı bir durumdur o anki ruh halime göre yazarım şuan senin yaptığın gibi yani site kurallarına uyarım elimden geldiğince ağır tahrike maruz kalmadığım sürece uymayınca zaten mune ve yetkililer icabına bakar burda seni ilgilendiren bir durum göremedim bedua etmek istiyosa canın bir konu aç bdv ye allah ne verdiyse saydır burası geyik sohbet bölümü
Ooo bensiz kavga çıkmış. Ne oldu efulim? Varsa bi olay müdahale edelim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?