• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

yetmezmı yetıyooo tabıı bak bızım hayırlı es ıcın dua topıgımız var katılamak ıstersen orayada beklerız conem:1:

gözüm hep oraya takılıyor ama şuan biraz yogun bir zamanımdayım, ama 15 hazirandan sonra kendi evime döndüğüm zaman mutlaka katılacagım oraya da :31: bana da lazım bi hayırlı eş, 29 bitiyor 30 uma giriyorum artık :33:

bende içmeyim diyorum şu zıkkımı ama işte can sıkıntısı yanlızlık iştee:14: tolin canım daldım konuna kusuruma bakmayasın:16: afiyet şeker olsun lop lop et olsun:16: yemek yiyordur demiştim ben :56:

gözüm hep oraya takılıyor ama şuan biraz yogun bir zamanımdayım, ama 15 hazirandan sonra kendi evime döndüğüm zaman mutlaka katılacagım oraya da :31: bana da lazım bi hayırlı eş, 29 bitiyor 30 uma giriyorum artık :33:

ufff bende 25 olucam yasıtlarımın colugu cocugu var:19::19::27:

o sözü kim dediyse yalan demiş yaa yok öyle bişey :30: sevdigim adamı bulup onunla evlenmek istiyorum ama öyle biri yok :50:

bende bu ara sey düşünüyorum benım kısmetım şu an nerde napıyo hangı kızın pesinde kosuyo acaba:30::30:

bende bu ara sey düşünüyorum benım kısmetım şu an nerde napıyo hangı kızın pesinde kosuyo acaba:30::30:

ayyy dimi bi de o varr :18: şuan yanlış bi kızın peşinde hem kendi zaman kaybediyor hem de bize zaman kaybettiriyor :47: bak sinirlendim şimdi ona :ssz:

Back