• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

mune şimdi tamam birde başkalarına alıntı yaptırayım çünkü sen yapınca oluyor başkası yapınca olmuyor.Okuyup üfleyip mi alıntılıyorsun beni mune?:25:

Diyorum benim parmaklarda var keramet:ssz:
Bak şimdi gelecek bildirimin, elemtere fiş kem gözlere şiş:51:

Diyorum benim parmaklarda var keramet:ssz:
Bak şimdi gelecek bildirimin, elemtere fiş kem gözlere şiş:51:
mune zaten seninkiler geliyor onda sorun yok site senden tırsıyor aldığın gibi alıntı bildirimi veriyor:1:gel gör ki başkası yaparsa tınlamıyor site.:ssz:

ıyıyız sen napıyon kaynanan dondumu eve?:27::27:
yok olum ne dönecek döne döne fırlatırım valla böle devam ederse oğlunuda yolayacam yanına ben tek takılacam burda :)))
:60::60: bilmem artık, mübarek cuma günü:60:

cumamı bugün ben cumartesi biliyodum ya :))) mune geldi başkasından bildirim haloldu sanırım saolasın

mune zaten seninkiler geliyor onda sorun yok site senden tırsıyor aldığın gibi alıntı bildirimi veriyor:1:gel gör ki başkası yaparsa tınlamıyor site.:ssz:

Koskoca müdürüm tek bir harfim yetiyor demek ki, ben konuyu yönetime bildireyim, bildirim sorunu olan birkaç kişi daha vardı, belki de daha fazla insan aynı sorunu yaşıyor ama efuli'ninde dediği gibi sorun kendinden kaynaklı sanıyor olabilirler, bir baksın yönetim, sıkıntı sitede mi değil mi:ssz:

yok olum ne dönecek döne döne fırlatırım valla böle devam ederse oğlunuda yolayacam yanına ben tek takılacam burda :)))

cumamı bugün ben cumartesi biliyodum ya :))) mune geldi başkasından bildirim haloldu sanırım saolasın
beni de alıntılayın da ben gavur muyum :2:

kocasız kalırısın sonra:27::27::27:

beni de alıntılayın da ben gavur muyum :2:

albu,
inancını yitirme, bak efuli inanarak alıntılıyor:9:

Hadi neyse ben kaçtım, tolin, albu, efuli hoşçakalın, bildirim sorununu yönetime iletirim:34:

bilmem ölemisin alıntılıyom al :27:
yok canım sorun devam ediyor bildirim geliyor bir bakıyorum mune anlıyorum o zaman sorunun devam ettiğini.Sizinkiler gelmiyor.Neyse artık.
Mune sağol yine de evet bir yönetim baksın duruma bakalım.

uleeeeeeeeeen bak bunun da bildirimi gelmedi.Yazdıklarımı takip etmekten yoruldum vallahi billahi:59:
ahahhahahahaahahahahaha albi sen bu uyelıgı ıptal et bence:27::27::27:
albu,
inancını yitirme, bak efuli inanarak alıntılıyor:9:

Hadi neyse ben kaçtım, tolin, albu, efuli hoşçakalın, bildirim sorununu yönetime iletirim:34:

yıne gel ama cımbıza degıl muhabbete:30::30::27:

Back