- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
mimarım ben
süperhakkında hayırlısı olsun şekerim bakarsın bulursun birini bu ara saga sola çok bak alıcı gözüyle
o topikte takılmaya başladıgımda 28 haziranda sözlenecektimama sonra herif bana daha fazla katlanamadı, ben de ordaki kızları sevdigim için bırakamadım kaçak takılıyorum şimdi
o topikte takılmaya başladıgımda 28 haziranda sözlenecektimama sonra herif bana daha fazla katlanamadı, ben de ordaki kızları sevdigim için bırakamadım kaçak takılıyorum şimdi
en yogun haftam bu bir hafta ama artık mecbur ankarada kalmak için çıkacam arada
ayyy pardon bilmiyodum kusura bakma
sen nasıl birini iatiyosan söle ben yerini söliyim nereye takılacagını
ayy ne kusura canım aşk olsun2 ay oldu nerdeyse, o kadar zamandı kaçak takılıyorum, çaktırma
valla işi gücü yerinde, mumkunse uzun boylu, ee azıcık tipi güzel, bide sevebilecek potansiyelde biri olursa tadından yenmez
yahu öle deil kariyeri çevresi cüzdanı
yani şimdi duygusal açıdan bakarsak önemli para degil beni sevmesiama duygusallıgı boşvereyim ben artık 29 yaşındayım dersem, zengin olsa fena olmaz yaa bende çalışmam evde otururm beni bütün dertlerimden kurtarır
sosunu nasıl yapıyorsun canım ben güzel kızarsın diye salça, yoğurt, pulbiber, karabiber, kekik, tuz karıştırıp sürüyorum. Bu dediğin bandırılan sos mu.
ankarada olanlara bi çay ısmarların ayıp ediyosun
narkozun etkisinden olsa gerek yok geç kaldım lan buraya gelmek içinnn:18::18::18:
Yetiştimmmmmmmmmmm nerdesin lan tolinnnnn
heyyy iyi misinnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::44::44::44:
ayy merak ettiydim valla sevindim haber aldığımaİyi sayılırım canım.
İki gün önce ufacık bir operasyon geçirdim ondan girememiştim.. Ama şimdi bomba gibiyim yakmaya geldim buraları
Sen nasılsın bakayım .. (=
ayy merak ettiydim valla sevindim haber aldığımaçok çok geçmiş olsun canıım bende rahatsızım işte iyileşmeye çalışıyorum:106:
bu topiği sevdim galibasesiz takipte olayım canım sıkılıyor çok atım kendimi buraya
Maskara aramış beni, daha sonra benimki telefonumu getirince gördüm. Geri dönüş yaptım fakat bu seferde o açmadı. Bir denk gelemedik..
Geçmiş olsun neyin var..
Her yerde yağmur var çok fena gök gürüldüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?