TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

o topikte takılmaya başladıgımda 28 haziranda sözlenecektim ama sonra herif bana daha fazla katlanamadı, ben de ordaki kızları sevdigim için bırakamadım kaçak takılıyorum şimdi

ayyy pardon bilmiyodum kusura bakma

yahu öle deil kariyeri çevresi cüzdanı

yahu öle deil kariyeri çevresi cüzdanı

yani şimdi duygusal açıdan bakarsak önemli para degil beni sevmesi ama duygusallıgı boşvereyim ben artık 29 yaşındayım dersem, zengin olsa fena olmaz yaa bende çalışmam evde otururm beni bütün dertlerimden kurtarır

Narkozun etkisinden olsa gerek yok geç kaldım lan buraya gelmek içinnn:18::18::18:
Yetiştimmmmmmmmmmm nerdesin lan tolinnnnn

he dertlerinden kurtulursun buraya takılır yeni dertler edinirsin :))))))

sosunu nasıl yapıyorsun canım ben güzel kızarsın diye salça, yoğurt, pulbiber, karabiber, kekik, tuz karıştırıp sürüyorum. Bu dediğin bandırılan sos mu.

canım ben ızgara sosunna bandrıyorum sonrada fırına cuppp bandrma seklinde degil yani böylede bi dene bak

İyi sayılırım canım.
İki gün önce ufacık bir operasyon geçirdim ondan girememiştim.. Ama şimdi bomba gibiyim yakmaya geldim buraları
Sen nasılsın bakayım .. (=
ayy merak ettiydim valla sevindim haber aldığıma çok çok geçmiş olsun canıım bende rahatsızım işte iyileşmeye çalışıyorum:106:

ayy merak ettiydim valla sevindim haber aldığıma çok çok geçmiş olsun canıım bende rahatsızım işte iyileşmeye çalışıyorum:106:

Maskara aramış beni, daha sonra benimki telefonumu getirince gördüm. Geri dönüş yaptım fakat bu seferde o açmadı. Bir denk gelemedik..
Geçmiş olsun neyin var..
Her yerde yağmur var çok fena gök gürüldüyor

bu topiği sevdim galiba sesiz takipte olayım canım sıkılıyor çok atım kendimi buraya

evet ona sormuştum, seni aramıştı o da
bende kulak iltihabı var, burada da saçma sapan bi hava var kapalı sıkıcı puslu ıyh :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…