• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

nereye kaçtı ki konu sabihi arkidişşş :10::10::10: yemek yiyordur bence başka fikri olann :56:

bişey sorcam kızmayın :26: hamileyken sigarayı bırakmıştım. bebeğim 7 aylık oldu. canım çok istiyor. şeytan diyor al bi paket nolcak sonrada dur diyorum kendime bir paetle bitmez devamı gelir :26: çokkkk sıkıntıdayım bu aralarr

Tedavi oluyor musun peki benim babamda da vardı
evet dün doktora gittim ilacım var bi sürü :)
bişey sorcam kızmayın :26: hamileyken sigarayı bırakmıştım. bebeğim 7 aylık oldu. canım çok istiyor. şeytan diyor al bi paket nolcak sonrada dur diyorum kendime bir paetle bitmez devamı gelir :26: çokkkk sıkıntıdayım bu aralarr

aman deyim canım uyma şeytana, ilerisini düşün benim ailem içiyor ve ben onlara çok kızgınım bu konuda senin bebeğinde böyle mi olsun istersin :50:

Son düzenleme:

Şeytana uyma derim :50:

evet dün doktora gittim ilacım var b sürü :)

aman deyim canım uyma şeytana, ilerisini düşün benim ailem içiyor ve ben onlara çok kızgınım bu konuda senin bebeğinde böyle mi olsun istersin :50:

İç iç bende şimdi ilaçlarımı içtim:ssz: iyice ilac bağımlısı oldum ya :27:

eeeeeeeee alttakı zıyaretcı hanımlar oturmayamı geldınız acep:27::27::27::27:

Back