sen kendini nasıl bu kadınla bir tutuyorsun,çocuğunu bırakabildin mi bir gün bile,aslında en çok senin tepki vermen gerekir bana göre.
olmaz mı hiç olmaz mı....sadece baba değil kadının ailesi çocuğun sözde emanet edildiği hayali kadın hepsi...burda da kadının suçu tartışılıyo hala.kadın suçlu orası kesin.ama bu çocuğun birde babası var.onun da ceza alması gereken bi suçu yok mu
iila ki anlar ama bir anne kadar anlayamaz
kendimden pay biçicek olursam anne olmadan önce b konulara bu kadar duyarlı bile değildim
ama şimdi çocuk lafı geçtiğince kimin olursa olsun akan sular durur
ben tek başına çocuk büyüten biriyim
çaresizliği de anneliği de çok iyi bilirim
zira 5.5 ay ölecek korkusuyla zorla karnımda tuttuğum,3.5 ay kuvözden çıkmasını beklediğim bir çocuğa sahibim
babasından ayrılıp onu alıp gelirken sadece üzerindeki kıyafetler ve kol çantam vardı
ne işim ne evim ne de param vardı
açlıktan öleceksek beraber ölücez sokakta kalırsak beraber kalıcaz dedim
belki o ölecek ben yaşayacaktım
belki ikimiz ölecektik
o zaman beni de hapsederler adalet yerini bulurdu
Ünv. mezunu,çalışan bir kadından bahsediyoruz nesi çaresiz?
Annem ilkokul bile okuyamamış bir kadın,sahiplenecek kimsesi yok,cebinde sadece bozuk paralarla günlerce sokakta kaldık,bankta uyurken üstündekini çıkarıp üstüme örten bir kadın..
O kadın gibi beni bırakacak bir ev bile yok,hangi kadın daha çaresiz?
Bana çaresizlikten bahsetmeyin.
Elim ayağım titriyor okurken..
Bana çaresizlikten bahsetmeyin!
Kesinlikle bu konuda sizinle hem fikirim. Her insanın inancı ya da cinsel ahlak anlayışı aynı olmak zorunda değil. Ama siz de kabul edersiniz ki bizim gibi ülkelerde bu tüm topluma dayatılan bir şey haline geliyor.buna çarpıtmak demeyelim aslında yanlış anlamada değil ifade farklılığı dersek daha yumuşatırız..sanırım kadının suçlu olup o aile ve adamında eşdeğerde bir adalete maruz kalmasını hepimiz istiyoruz..fakat kadının yaptığı cinsel özgürlüğü meşrulaştırmak olamaz..evlilik dışı ilişkiye herkes girebilir ben buna müdahale edemem ama madem ilişkiye giriliyor sonuçlarına da göğüs gerilir..çocuk sahibi oluyorsan arkasında durulur..bu sebeple ortada büyük bir suç,başlıktaki haberinde beyin israfından muhtelif yazıldığını düşünmekten öteye veya geriye gidemiyorum..
Bu kadar zor şartlara göğüs gerebildiysen bunu başarabildiysen en çok senin bu kadına tepki göstermen gerekmez mi dante?ben tek başına çocuk büyüten biriyim
çaresizliği de anneliği de çok iyi bilirim
zira 5.5 ay ölecek korkusuyla zorla karnımda tuttuğum,3.5 ay kuvözden çıkmasını beklediğim bir çocuğa sahibim
babasından ayrılıp onu alıp gelirken sadece üzerindeki kıyafetler ve kol çantam vardı
ne işim ne evim ne de param vardı
açlıktan öleceksek beraber ölücez sokakta kalırsak beraber kalıcaz dedim
belki o ölecek ben yaşayacaktım
belki ikimiz ölecektik
o zaman beni de hapsederler adalet yerini bulurdu
ben kadının bu anlattıklarına inanmıyorum.sadece kendini savunma çabaları işte.illa bayrama ailesinin yanına gitmek zorundamıydı,kafasına silah dayayıp mı götürdü ailesi.doğumundan kimsenin haberi olmadığına göre ailesine sık sık giden biri olmadığı da aşikar.aslındaa konu ;bebeğini evde yalnız bırakıp gitmesi değil.eğer anlatıldığı gibiyse tamam..ancak kadın savunmasında,arkadaşına bırakıp gittiğini söyledi.arkadaşı ;hamile kalması,doğum yapması vs herşeyi yakınen biliyormuş.okuldayken de ona veya komşusuna bırakıp gidermiş.kadın savunmasında,ölüme terketseydim,neden hastaneye götüreyim dedi zaten..üstelik gelince mama yapıp beslmeye çalışmış..
konu bu şekilde olsa da sonuç ölen masum bebek ...ama kadın savunmasındaki gibi yapmış sa zaten normal ruh hali içinde değil ki...babası bebeği istemiyor..aiilesi habersiz,kızını çağırıyor..bir yandan okula gidiyor..
ama yine de canavar anne sıfatı da çok ağır beee....
aslındaa konu ;bebeğini evde yalnız bırakıp gitmesi değil.eğer anlatıldığı gibiyse tamam..ancak kadın savunmasında,arkadaşına bırakıp gittiğini söyledi.arkadaşı ;hamile kalması,doğum yapması vs herşeyi yakınen biliyormuş.okuldayken de ona veya komşusuna bırakıp gidermiş.kadın savunmasında,ölüme terketseydim,neden hastaneye götüreyim dedi zaten..üstelik gelince mama yapıp beslmeye çalışmış..
konu bu şekilde olsa da sonuç ölen masum bebek ...ama kadın savunmasındaki gibi yapmış sa zaten normal ruh hali içinde değil ki...babası bebeği istemiyor..aiilesi habersiz,kızını çağırıyor..bir yandan okula gidiyor..
ama yine de canavar anne sıfatı da çok ağır beee....
o adamda onun gibi binlerce adam da çok çok suçlu ama bu kadın bana göre daha suçlu.Yorumlarin sadece bikacini okudum...
Burda mesele kadinin suçlu olup olmamasi degil, tartisilacak tarafi bile yok yaptiginin.
Ama bu ulkede birileri el kadar cocuklara tecavuz edip iskenceyle oldurup 10 yil yatip cikiyorken neden bu kadin muhebbet aliyor?
Adalet herkes icin olmali, tüm cocuk katilleri muhebbet yatmali, oyle adamina gore muameleyle, populer olmus cinayete muhebbet verip toplum vicdanini bastirmakla olmaz bu isler.
Sevdigi kizin 5 yasindaki kardesine tecavuz edip basini tasla ezip diri diri yakan adamdan daha mi sucluydu bu kadin?
Yorumlarin sadece bikacini okudum...
Burda mesele kadinin suçlu olup olmamasi degil, tartisilacak tarafi bile yok yaptiginin.
Ama bu ulkede birileri el kadar cocuklara tecavuz edip iskenceyle oldurup 10 yil yatip cikiyorken neden bu kadin muhebbet aliyor?
Adalet herkes icin olmali, tüm cocuk katilleri muhebbet yatmali, oyle adamina gore muameleyle, populer olmus cinayete muhebbet verip toplum vicdanini bastirmakla olmaz bu isler.
Sevdigi kizin 5 yasindaki kardesine tecavuz edip basini tasla ezip diri diri yakan adamdan daha mi sucluydu bu kadin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?