Birazdan karışır burası.
'Çocuk sahibi olmak için yıllardır uğraşıyorum' diyenler doluşur yine.
Yanlış yere yanlış konu açmışsınız.
Çocuk sahibi olamayanları küçük görecek bir durum yok.Yorumunuz incitici.Anladığınızı sanmıyorum.
orası bir gerçek,ancak baba olacak o xxxx evli xxxx hiç mi suçu yok neden ceza almıyor,o namus bekçisi ailenin hiç mi kabahati yok,çok namus bekçisi olan ama kapalı kapılar ardında ne haltlar yediklerini iki günde bir burda açtıkları konulardan bildiğimiz toplumun hiç mi suçu yokaçıkçası ben bu anneyi çok çaresiz görmüyorum.her şekilde bebeğine sahip çıkabilirdi.çok çaresizdi ise de keşke bir kapı önüne bırakaydı da onca gün gezip tozarken bebek evde yalnız kalmayaydı.
kadın kesinlikle suçlu.açıkçası ben bu anneyi çok çaresiz görmüyorum.her şekilde bebeğine sahip çıkabilirdi.çok çaresizdi ise de keşke bir kapı önüne bırakaydı da onca gün gezip tozarken bebek evde yalnız kalmayaydı.
sıfatı baba olan ama bırak erkekliği insanlığın yanından geçmeyen yaratık kurtul o çocuktan demişhiç birşey o kadını haklı olmanın yuzağından bile geçiremez. bu kadın yeni doğmuş bebeği bırakıp gitti bir arkadaşına bırakmış mış... bırakılırmı el kadar bebe... ailesi kızarmışta.. canım benim yaaa aç susuz öldü bebecik. bunun hiçbir açıklaması olamaz.. ha babayıda tutuklamaları lazım o ayrı.
http://www.diken.com.tr/canavar-anne-muebbete-mahkum-edildi-huzur-icinde-uyuyabiliriz/
ADALETİNİZ SADECE ÇARESİZE İŞLER
ne olursa olsun çocuğuna sahip çıkacak annedir.hayvanlarda bile öyledir.bir ara kedinin yavrularını yangından kurtarışını izlemiştim,tek tek yavrularını kaçırmıştı yangından.üstelik ne kadar doğrudur bilmiyorum ama çocuğun doğduğunu bilmiyormuş baba.ayrıca toplumdan çekinen insanların topluma aykırı işler yapması da ayrı bir ironi değil mi?orası bir gerçek,ancak baba olacak o orospu çocuğu evli şerefsizin hiç mi suçu yok neden ceza almıyor,o namus bekçisi ailenin hiç mi kabahati yok,çok namus bekçisi olan ama kapalı kapılar ardında ne haltlar yediklerini iki günde bir burda açtıkları konulardan bildiğimiz toplumun hiç mi suçu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?