tiksiniyorum ikiyüzlü adaletinizden ahlakınızdan toplumunuzdan

Aile toplumun can damarıdır. Aileler bozuldukça toplum bozulur. Öyle de oluyor. Ailenin önemini yeni evlenenler kavrıyamıyor.Ne için evlendiklerini bile düşünmüyorlar evlenmeden. Evlenmiş olmak için evlenmek,sevmiş olduğu için evlenmek,bunlar yetmiyor aile olmaya. Aile olacağım diyenlerin büyük düşünmesi lazım.Heva ve Hevesler çok çabuk tükeniyor Çünkü.

Hakimde savcıda bir aileden geldi.Annede bir aileden geldi.Herkes bir aileden geliyor.Evlenmeden önce kendinizi ve evinizi değil yetiştireceğiniz neslinizide düşünün.

Birazdan karışır burası.
'Çocuk sahibi olmak için yıllardır uğraşıyorum' diyenler doluşur yine.
Yanlış yere yanlış konu açmışsınız.

Çocuk sahibi olamayanları küçük görecek bir durum yok.Yorumunuz incitici.Anladığınızı sanmıyorum.

açıkçası ben bu anneyi çok çaresiz görmüyorum.her şekilde bebeğine sahip çıkabilirdi.çok çaresizdi ise de keşke bir kapı önüne bırakaydı da onca gün gezip tozarken bebek evde yalnız kalmayaydı.

Çocuk sahibi olamayanları küçük görecek bir durum yok.Yorumunuz incitici.Anladığınızı sanmıyorum.

Kimseyi küçük görmüyorum, yazdığımda herhangi bir hakaret ya da saygısızlık var mı?
Ne zaman böyle bir konu açılsa aynı muhabbet dönüyor, yine aynısı olacak.

- 9 Eylül'de kadının cezası veriliyor.
- 11 Eylül'de bir adam yazı yazıyor.
- 17 Eylül'de kadının biri adamın birinin "yazısını okuyunca" olaydan haberdar oluyor (ve bunu ilk cümlesinde belirtiyor, söyleme bari...)
- Tam da kendisinin ifade ettiği bir şekilde "ahkam kesmek için biçilmiş kaftan" olan bu konuda yazı yazıp adaleti sorguluyor.
O kadar yazıyı ben de yazıyorum, varsa site neyin bişeyleriniz, köşe yazarı olabilirim...

orası bir gerçek,ancak baba olacak o xxxx evli xxxx hiç mi suçu yok neden ceza almıyor,o namus bekçisi ailenin hiç mi kabahati yok,çok namus bekçisi olan ama kapalı kapılar ardında ne haltlar yediklerini iki günde bir burda açtıkları konulardan bildiğimiz toplumun hiç mi suçu yok

Son düzenleyen: Moderatör:
kadın kesinlikle suçlu.
ama o duruma nasıl geldi?
bebegının kafasını koparan kız o duruma nasıl geldi??
anne baba olarak yapacağımız en önemli şey evlatlarımıza ne yaparsa yapsın bize anlatmaları gerektiğini öğretmek..

hiç birşey o kadını haklı olmanın yuzağından bile geçiremez. bu kadın yeni doğmuş bebeği bırakıp gitti bir arkadaşına bırakmış mış... bırakılırmı el kadar bebe... ailesi kızarmışta.. canım benim yaaa aç susuz öldü bebecik. bunun hiçbir açıklaması olamaz.. ha babayıda tutuklamaları lazım o ayrı.

Elbette yaşananlar sadece annenin suçu değil, aynı şekilde babanın da suçu ve aynı suçtan o da yargılanmalıydı.

Ancaaaaakkkk asla ama asla kadının 'canavar' olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ailesinin tutumu onun yaptığı şeyi 'masumlaştırmıyor.'

Bir anne hangi toplum baskısı olursa olsun bebeğinin ölümüne sebep oluyorsa, kendi canını korumak içini için bebeğini ölüme terk ediyorsa suçu hafifletmiyor. Caniliğini azaltmıyor.

sıfatı baba olan ama bırak erkekliği insanlığın yanından geçmeyen yaratık kurtul o çocuktan demiş
der tabi ,ona ne ki ,bebek tek başına yapılıyor çünkü

her suç işleyenin işlediği suç için bir gerekçesi var.çaresiz olmak vahşetin sebebi olamaz .bu kadın medya için bulunmaz hint kumaşı bir haber kaynağı diye kadının çaresizliği göz ardı edildiği düşünülüyor ozaman 3_ 5 yıl yatıp çıksın .müebbet yatmasın.bende tiksindim ölüme terk edilen bebeğin göz ardı edilmesinden.

ne olursa olsun çocuğuna sahip çıkacak annedir.hayvanlarda bile öyledir.bir ara kedinin yavrularını yangından kurtarışını izlemiştim,tek tek yavrularını kaçırmıştı yangından.üstelik ne kadar doğrudur bilmiyorum ama çocuğun doğduğunu bilmiyormuş baba.ayrıca toplumdan çekinen insanların topluma aykırı işler yapması da ayrı bir ironi değil mi?

Hiç bir normal insan bebeğimi eve yalnız bırakmıştım, bayrama ailemin yanına gitmiştim döndüğümde bebek hareket etmiyordu diye bebeğini alıp hastaneye götürmez. Kadına sağlık durumu normal raporu veren doktor öbür dünyada nasıl hesap verecek çok merak ediyorum. Kadın kim bilir nasıl bir travma yaşadı, neler geçirdi de o hale geldi. Evli bir erkekle yaşadığı ilişkiyi onaylamıyorum ama ondan bile emin değiliz ki, burası Türkiye belki de tecavüze bile uğramış olabilir. Kadını günah keçisi ilan ettiler oldu bitti, bu çocuğun babası kim ? O neden yargılanmadı ? Onun hiç mi suçu yok ? Kadın gazetelerde televizyonlarda boy boy resimleriyle afişe edilirken, mesleği özel olarak gözümüze sokulurken, babanın adı bile geçmiyor. Kadın tek başına yaptı herhalde çocuğu.. Adalet zaten yoktu, artık tamamen tarihe karıştı. Böyle bir toplumda da suç oranının her geçen gün artmasından daha doğal bir şey olamaz. Suç işleyebilirsiniz, özellikle erkekseniz, taciz zaten hayatın rutininde, canınız çok istiyorsa çekinmeden tecavüz de edebilirsiniz. Birisi size tecavüz etmişse zaten gönüllüsünüz, suçlu sizsiniz. Bir adam sizi 40 yerinizden bıçaklayıp sonra televizyon programlarına çıkabilir, hatta o programın sunucusu ne kadar şirin bir katil diye katilinizi seyircilere alkışlatabilir.

Yazık gerçekten çok yazık, insanlarda ar, namus, haysiyet, iffet, ahlak kalmamış...

anne haklı değil. Ama sadece annenin ceza alması da adaletli değil. Baba olucak adam da sokakta elini kolunu sallaya sallaya gezdirilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…