ama ne olursa olsun artık vucudum sinyal vermeye başladı kalbim sıkışıyor ve tansiyonum yüksekçok zorluyor beni o yzüden vermek istiyorumbu kiloları sileri okudum ve bende sizler gibi incelmek istiyorm
canım benim boyum 1.70. üzülme bak thor da söylemişti ya, senin boyun daha kısaysa şöyle bir avantajın var: daha az kilo vererek beden küçültebilirsin. ben de takıldım 72lere dün 72,5tum bugün 72,0ı gördüm. Baya yerleşmiş herhalde bundan sonraki kilolarım. Ama hala direniyorum kırıcam direncini Çok üzgünüm çoook
ya benimde boyum 1.70 ona yanarım zaten bütün kıyafetlerim 42 beden:çok üzgünüm:
ya benimde boyum 1.70 ona yanarım zaten bütün kıyafetlerim 42 beden:çok üzgünüm:
ay bugün büyük gaflete düşerek aç karna market alışverişine çıktımmmklava: tam cipslere çikolatalı bilimum kalorili abur cuburlara doğru yaklaşmıştım kiii elime alıp bıraktım o fındık ezmesini :teytey: kendimi tuttum!! :hooray: sadece alacaklarımı aldım ve çıktım. oh yapabildim bunu da :lepi:
thor canım benim sen ne kadar azimli birisin.şu iradesiz ablana da yardımcı olur musun?bana güç ve ilham verdin,canım çok öpüyorum seni,tebrikler!
addictive ve thor dediğiniz gibi biraz gayret ama gelen giden olunca insan duramıyor iki çocuk ev işi uğraşıyorum mutlaka haftada 2 veya 3 gün misafir oluyo e mutlaka bişeyler hazırlıyor ve bende onlara birlikte yiyorum neyse biraz uğraşmam lazım ayrıca tartı aldım bugün şu an 66.4 kilom bakalım nolcakkaydirigubbakcemile5
thor canım merhaba ben sana şunu soracağım ben 6 dan sonra yemeyi kesme olayını napalım diye?
şöyle anlatayım sana sabah 7:00 veya 7:30 gibi kahvaltı öğlene kadar acıkmıyorum öğlen 12:30 13:00 gibi öğlen yemeği ama akşam 18:00 işyerimden çıkıyorum 19:30 da evde oluyorum yemek hazırlamak falan derken 20:00 20:30 gibi yemek yeme olayı olabilir ama tabi o saate kadar da çok acıkıyorumkii acaba çıkmadan burada ne yesem diye düşünüyorum aslında ??,
veya buradan çıkmadan bişiyler yeyip günü kapatmamı mı tavsiye edersin???
Tekrar merhaba Thor.
Ben Cumartesi günü senin metodunu denemeye karar verdim. Yani akşamları 18:00 den sonra yemek yememek ve hergün düzenli olarak tartılıp yediklerimi yazmak. Bunun içinde gittim cuma günü özellikle küçük bir defter aldım. Hergün tartılıp yediklerimi yazıcam. Mesela cumartesi günü başladım. Pazar günü tartıldığımda 300 gr eksik çıktım tartıda. =)) Thor inşallah bu sefer senin yönteminle başarıcam... Artık senin takipçinim =)) Birde daha öncede yazmıştım ya akşamları benim yemek yemem 20:30 oluyordu işten anca çıkıp eve gidip yiyordum. Bugün yiyeceğim şeyi yanımda getirdim saklama kabında akşam 18:00 de yicem. İnşallah olur inşallah başarırım. Çok uzun yazdım ama Mayısta nişanım olucak ozamana kadar zayıflamam 38 beden olmam şart =))
Thor bu güzel bilgilerin ve yardımın için çok teşekkürler bakalım deneyeceğiz
bugün tekrar 71,6yı gördüm :lepi: 71leri görmek çok güzel yaa bi daha çıkmasam bari.
kızlar yaa sizce bayrama kadar 70 olabilir miyim? az da kaldı ama.:uhm: inşallah olurum yaa çok istiyorum 60lı kiloları görmeyi. Yıllardır görmedim :çok üzgünüm:
Canım sana özelden de yazdığım gibi, ne kadar erken yenirse o kadar iyi kilo kaybedersin. Ayrıca defter tutacak olman çok iyi, kesinlikle çok motive edici oluyor kilo verme sürecinde. Bu işe ne kadar emek verdiğini görüyorsun ve kaçamak yapacak olsan dahi boğazına diziliyor, en güzeli de bu. kaydirigubbakcemile3
Çok azimlisin, hep böyle devam edeceksin inanıyorum alkisalkisalkis Mayıs'a kadar mankenleri kıskandıracak forma kavuşursun hiç merak etme sen. Yeter ki böyle devam et kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?