• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler canım ne güzel.bende şuan 80 kiloyum.bi türlü boğazımı tutup veremedim şu kiloları 3 yıldır.1 haftadır diyet değil ama baya dikkatliyim.15 kg versem göbek atarım valla.havamdan geçilmez rtık

Canım teşekkür ederim, benim kilolarım da (ergenliğe ilk girdiğim yıllarımı da sayarsam) 7-8 yıllık(tı). Diyetisyenden akapunktura bir sürü yöntem denedim, bazen iyice delirip bir günü sadece bir meyve ya da bir poğaça yiyerek geçirdiğim günler oldu. Ama tabii verdiğim hiçbir kilo kalıcı olmadı, ta ki bu yaz akıllanıp bu işin kendimi aç bırakmakla olmayacağını, yeme düzenimi değiştirmem gerektiğini anlayana kadar.
Sözün özü, ben 7 yılın sonunda yaptım, sen de geciktirmeden yapabilirsin :1hug:

kilo durumlarınız nasıl kızlar??? ben iki gündür azıcık kaçamak yaptım, o yüzden tartılmaya korkuyorum. yarın tartılırım artık. sizde haberler nasıl?? :uhm:

ya benim kızım hastaaa:çok üzgünüm:kanında yüksek iltihap çıktı 3 gündür iğne yaptırıyorum daha 5 yaşında çok ağlıyor iğnelerden sonra genelde durumu iyide kanında iltihabın dolaştığnı bilmek beni çok üzüyor kendimle ilgilenemiyordum zaten şimdi hiç toparlayamıyorum ama pekte bişey yiyemiyorum ekmek falanda ama sıkıntıdan yada açlıktan abur cubur istiyor canım aman kızım iyi olsunda hiç bişey umrumda değilmafoldumben

ya benim kızım hastaaa:çok üzgünüm:kanında yüksek iltihap çıktı 3 gündür iğne yaptırıyorum daha 5 yaşında çok ağlıyor iğnelerden sonra genelde durumu iyide kanında iltihabın dolaştığnı bilmek beni çok üzüyor kendimle ilgilenemiyordum zaten şimdi hiç toparlayamıyorum ama pekte bişey yiyemiyorum ekmek falanda ama sıkıntıdan yada açlıktan abur cubur istiyor canım aman kızım iyi olsunda hiç bişey umrumda değilmafoldumben

Allah'tan acil şifalar diliyorum kızına canım, haklısın, böyle bir durumda kilo da neymiş. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Anne yüreği, iğneden sonra ağladıkça sen de nasıl üzülüyorsundur çok harap olma e mi canım. Hem bak durumu da iyiymiş çok şükür. Tekrar acil şifalar diliyorum :Saruboceq:

kilo durumlarınız nasıl kızlar??? ben iki gündür azıcık kaçamak yaptım, o yüzden tartılmaya korkuyorum. yarın tartılırım artık. sizde haberler nasıl?? :uhm:

73.0'dım dün ben CADIARZU Normal düzenime devam ama kendime söz verdiğim gibi spor yapamıyorum işte. Okul filan derken yürümeye hal kalmıyor dışarı çıkıp.
Amaaa bırakmak yok, 38 beden elbiseleri düşünüp sen kaçamaklarına ben de tembelliğime son veriyoruz bugün kaydirigubbakcemile4

Benim 2 gündür çok şükür çok iyi iki günde 1kg gitti bile maşallah tekrar tekrar tşkler thor bana kilolarıma nasıl veda edeceğimi gösterdiğin için...
Çok rahatlıkla gidiyor özezllikle sporda yapmıyorum..Akşam sarma bile yedim yarım porsşyon :)

Benim 2 gündür çok şükür çok iyi iki günde 1kg gitti bile maşallah tekrar tekrar tşkler thor bana kilolarıma nasıl veda edeceğimi gösterdiğin için...
Çok rahatlıkla gidiyor özezllikle sporda yapmıyorum..Akşam sarma bile yedim yarım porsşyon :)

Tesadüfe bak ben de yedim delikafadulden
Ayrıca rica ederim canım, bunlar zaten bilinen şeylerdi, iş uygulamakta :)

73.0'dım dün ben CADIARZU Normal düzenime devam ama kendime söz verdiğim gibi spor yapamıyorum işte. Okul filan derken yürümeye hal kalmıyor dışarı çıkıp.
Amaaa bırakmak yok, 38 beden elbiseleri düşünüp sen kaçamaklarına ben de tembelliğime son veriyoruz bugün kaydirigubbakcemile4
Ben de bu sabah 72,5tum. Okul çok yoğun olduğu için spor yapamıyorum ama her yere yürüyorum, uzun mesafelere bile (30-40 dk gibi) İyi geldiğini düşünüyorum bakalım inşallah görücez kaydirigubbakcemile2

Allah'tan acil şifalar diliyorum kızına canım, haklısın, böyle bir durumda kilo da neymiş. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Anne yüreği, iğneden sonra ağladıkça sen de nasıl üzülüyorsundur çok harap olma e mi canım. Hem bak durumu da iyiymiş çok şükür. Tekrar acil şifalar diliyorum :Saruboceq:

canım çok sağol ilgilndiğin için zaten bu aralarda hakikaten psikolojikmi telkinlerinizmi bilmem ama ekmek az yiyorum bu hafta sonu tartım gelicek bi tartılayımda inş gr dahi versem sevinicem haber veririm sizedekaydirigubbakcemile5

Ben de bu sabah 72,5tum. Okul çok yoğun olduğu için spor yapamıyorum ama her yere yürüyorum, uzun mesafelere bile (30-40 dk gibi) İyi geldiğini düşünüyorum bakalım inşallah görücez kaydirigubbakcemile2

Harikasın canım bana da örnek oldu bu. Elbette hızlı kilo vermene yürüyüşün de çok faydası olmuştur. Okuldaki binaya bile asansör yok diye gitmeye nazlanan bana ders olsun delikafadulden :roflol:

canım çok sağol ilgilndiğin için zaten bu aralarda hakikaten psikolojikmi telkinlerinizmi bilmem ama ekmek az yiyorum bu hafta sonu tartım gelicek bi tartılayımda inş gr dahi versem sevinicem haber veririm sizedekaydirigubbakcemile5

Ne demek canım, böyle durumda kilonun lafı mı olur. Daha iyidir inşallah? Öp benim için miniği gamyoncuiremsu

Ayrıca hiiiç aceleye gerek yok, bu sıkıntıları hayırlısıyla atlatın, beraber veririz kilolarımızı. a.s.

Of ya bugün de 72,4tüm. Birkaç gündür sadece 100 gr vermişim yani yavaşladı kilo vermem. O kadar da yediklerime dikkat ediyorum, hareketim çok ama, yine takıldım şu 72lerde :oklava: Ama benden kaçış yoook gidecek bu kilolar :mymeka: Fazla direnemicekler bana.Çok üzgünüm çoook Bu arada iyi haberim de var. Bugün alışverişe çıktığımda denedimm 40 beden eteklere girebildim hihoyyyt Artık bundan sonra gel 38 gel sırnaşık şey

Of ya bugün de 72,4tüm. Birkaç gündür sadece 100 gr vermişim yani yavaşladı kilo vermem. O kadar da yediklerime dikkat ediyorum, hareketim çok ama, yine takıldım şu 72lerde :oklava: Ama benden kaçış yoook gidecek bu kilolar :mymeka: Fazla direnemicekler bana.Çok üzgünüm çoook Bu arada iyi haberim de var. Bugün alışverişe çıktığımda denedimm 40 beden eteklere girebildim hihoyyyt Artık bundan sonra gel 38 gel sırnaşık şey

canım ben 66 kiloyum ama 42 bedene zor sığıyorum acaba boyun kaç ve ben neden 42 bedenim yaaa mafoldumben ağlıycam bu görüntümden nefret ediyorum

canım ben 66 kiloyum ama 42 bedene zor sığıyorum acaba boyun kaç ve ben neden 42 bedenim yaaa mafoldumben ağlıycam bu görüntümden nefret ediyorum

canım benim boyum 1.70. üzülme bak thor da söylemişti ya, senin boyun daha kısaysa şöyle bir avantajın var: daha az kilo vererek beden küçültebilirsin. ben de takıldım 72lere dün 72,5tum bugün 72,0ı gördüm. Baya yerleşmiş herhalde bundan sonraki kilolarım. Ama hala direniyorum kırıcam direncini Çok üzgünüm çoook

Canım uzun boyluların bir beden küçülmesi minyonlara nispeden daha zor. Biz 8 kilo verip ancak bir beden daralırken sizin 4-5 kiloda hemen farkeder. kaydirigubbakcemile2

canım benim boyum 1.70. üzülme bak thor da söylemişti ya, senin boyun daha kısaysa şöyle bir avantajın var: daha az kilo vererek beden küçültebilirsin. ben de takıldım 72lere dün 72,5tum bugün 72,0ı gördüm. Baya yerleşmiş herhalde bundan sonraki kilolarım. Ama hala direniyorum kırıcam direncini Çok üzgünüm çoook

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz! alkisalkisalkis

merhaba kızlar bende 74 kiloyum ve boyum 1. 60 bu kilolardan kurtulmak istiyorum

Hoşgeldin aramıza Lokum
Umarım sen de en kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın, hiç zorlanmadan hem de kaydirigubbakcemile4

Kiloların kaç yıllık ve ne kaynaklı, yani benim gibi çok ekmek ve aburcubur yiyenlerden miydin yoksa düzensiz yeme saatlerinden dolayı mı kilo aldın? Önce bunu tespit edelim.

Uygulayacağın özel birşey yok, ekmeği 2-3 dilimle kısıtlayarak, saat altıdan sonra kesinlikle yemek yemeyerek (meyve, süt, yoğurt dahi yenmemeli) ve mümkün olduğunca gün içinde hareketli olarak kilo kaybedebilirsin. Özel diyet yemeklerine lüzum yok, ailenle yediğin normal tencere yemekleri tüketebilirsin.

Ben genelde üç ana, iki ara öğün şeklinde besleniyorum. Sabah peynir,zeytin,domates,yeşil biber,BİR DİLİM ekmekle kahvaltı yapıyorum. Aman zeytini üç taneden fazla yemeyeyim, dur peynirin ölçüsü bir kibrit kutusunu geçmesin gibi sınırlamalarım da yok. Öğlene kadar acıkırsam meyve, yoğurt, bisküvi (diyet bisküvi de değil, onların tadını sevmiyorum) bunlardan birini tüketiyorum. Öğlen okuldaysam yemekhaneden, çorba, salata, o gün ne yemek çıkmışsa ondan, (yalnız pilav varsa ölçüsüne dikkat etmek lazım) evdeysem de annem ne yemek yapmışsa yiyorum. Yemeklerin yağını tuzunu hiç azaltmasını söylemedim anneme, yalnız ilaveten yağ ve tuz ilave etmiyorum o kadar. Akşam yemeğini beş buçuk gibi yiyorum evde, yine öğle yemeğindekiler gibi, ondan önce acıktıysam bisküvi, meyve, yoğurt, içecek, fındık fıstık, buluyorum birşeyler kaydirigubbakcemile2 Tabii hepsini birden değil, sadece birini ve ölçüsünü koruyarak. Bir küçük paket bisküvi, iki mandalina, bir kase yoğurt ya da 10 fındık gibi...

İşte böyle canım, gördüğün gibi ortada ne despot bir rejim listesi ne de cılkı çıkaran bir egzersiz faaliyeti var. Bu kadar şeyi yememe rağmen 15 kilo verebildim iki ayda. Tuhaf geliyor ama gerçek. İş kesinlikle ekmeğe sırt çevirip geç yememekte bitiyormuş. turkbayragi

ama ne olursa olsun artık vucudum sinyal vermeye başladı kalbim sıkışıyor ve tansiyonum yüksek :( çok zorluyor beni o yzüden vermek istiyorumbu kiloları sileri okudum ve bende sizler gibi incelmek istiyorm

Back