- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- Konu Sahibi Sweetdimple
Süpersin kuzum
Arkadaslikta
Yardimlasmada
Zayiflamadada süpermissinnnnn
Bitanemm çok tşk ederimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpersin kuzum
Arkadaslikta
Yardimlasmada
Zayiflamadada süpermissinnnnn
Gönülden tebrik ediyorum sizi
Kalkiymda sporumu yapiym ilham verdiniz bana
Çok tşk ederim bitanemm
Tebrik ederim canim darisi basimiza
Kalkiymda sporumu yapiym ilham verdiniz bana
Tşk ederim bitanemmm sizin başarı hikayelerinize yazmak en kısa sürede nasip olsun inşallah
Tabiki tatlım sporla kilo verme hızlanır kolay gelsin sporsuz bir hayat düşünemiyorum artık ilham verdiysem ne mutlu
Canm yazini bir solukta okudum i anki ve hayran kaldim sana ve sayendw su an bende yarin bu beslenme bicimine gececegm tek skintim dedgn gbi dogal urunelr bakalim bi sekilde yapmaya calisacagm bende banada ilham verdin gercekten tekrar tekrar tebrik ederim supersin canm :)
Bugn ilk gunumu atlattm canm cokta guzel gecti hem yedigimde cok guzel soydm hemde gunduz acikmadm birde sporumu yapsam tamamdr :) sabah azck ekmek yedim ben ama :/
Tşk ederim bitanemm umarım sen de benim gibi çok memnun kalırsın doğal ürünler konusund akendini zorlama zamanla hepsi karşına çıkıyor tatlım
Bugn ilk gunumu atlattm canm cokta guzel gecti hem yedigimde cok guzel soydm hemde gunduz acikmadm birde sporumu yapsam tamamdr :) sabah azck ekmek yedim ben ama :/
Haklisin canm elimden geleni yapacagm inan bana :))
Çok sevindim senin adına tatlım 1 hafta sonra kendindeki değişimlere sen bile inanamayacaksın zamanla o azıcık ekmekte yok olursa süper olur spor şart ama
Haklisin canm elimden geleni yapacagm inan bana :))
Tamm canm benm opuyorm cok ters bi hareketm olursa uyar beni canm :) destegini bekliyorm canm :)
Takibimdesin Selincimm hadi başarılar tatlım azim senden destek bizden her zaman
ayyyyy sweetiimmm bunu nasıl kaçırmışım ben... bunu hemen kısayollara ekliyor ve sık sık okuyorum... tebrik ederim canımmm güzel yüreğin tüm yazdıklarında olduğu gibi burayada yansımış... iyi ki bulmuşum iyi ki tanımışım sizleri