Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün tekrar 71,6yı gördüm :lepi: 71leri görmek çok güzel yaa bi daha çıkmasam bari.
kızlar yaa sizce bayrama kadar 70 olabilir miyim? az da kaldı ama.:uhm: inşallah olurum yaa çok istiyorum 60lı kiloları görmeyi. Yıllardır görmedim :çok üzgünüm:
Bayrama 9 gün var. istersen 69 bile olabilirsin. =))) Sağlıklı beslenerek 9 günün 5 günü tempolu yürüsen. Akşamlarıda 6 dan sonra yemezsen neden olmasın =))
Benim tartı da bu sabah 63.8 gösterdi. İnşallah bende bayrama kadar 62 olurum =)
Bravooo tatlımm,
Can-ı gönülden tebrik ederimmm.
Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın. :jeyyar:
kızlar bende ctesiden beri dikkat ediyorum yediklerime bu sabah tartıldım 73.5 im 74.0 la başlamıstım
Bayrama 9 gün var. istersen 69 bile olabilirsin. =))) Sağlıklı beslenerek 9 günün 5 günü tempolu yürüsen. Akşamlarıda 6 dan sonra yemezsen neden olmasın =))
Benim tartı da bu sabah 63.8 gösterdi. İnşallah bende bayrama kadar 62 olurum =)
Bayrama kadar spora biraz ağırlık verirsen olursun bence kaydirigubbakcemile2
Bu sabah bir saat spor yaptım sonra da kahvaltı. Hedef, bayram elbisesine yakışmak. :1ninca:
Canım benim sağolasın :kedi:
Her türlü desteğe hazırım elimden geldiğince
Biraz kendinden bahsedersen, yaşın, kilon, boyun, yeme alışkanlıkların, ne zamandır kilolu olduğundan filan... Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim :)
Sürekli söylediğim gibi birkaç kural hariç inan ki zorlayıcı rejimimiz yok. Hatta rejim de yapmıyoruz, ekmeği azaltıp altıdan sonra yememek dışında...
Cevabını bekliyorum a.s.
Kızlaaar hepimiz çok iyi gidiyoruz maşallah
Bu arada benim gibi patates kızartmasından vazgeçmek istemeyenler varsa küçük bir önerim var! Patatesı aynı kızartacak gibi ince ince dilimliyoruz. Derin bir tabağa koyup istediğimiz baharatlar ve sadece 1 TATLI KAŞIĞI sıvı yağ ile iyice karıştırıyoruz, patateslerin heryerine yağ sürülüyor ve baharatlanıyor. sonra patatesleri tercihen pişirme kağıdı üzerinde fırın tepsisiyle atıyoruz fırına! Yarım saatte kıtır kıtır patatesler hazır! Kızarmış gibi lezzetli oluyor. Hatta artık bana bu tat kızartmadan daha lezzetli geliyor. Sık sık yapıyorum. hihoyyyt Hem de sadece 1 kaşık yağ ile cokacimcoook
canım ben 28 yaşımdayım.1.68 boyum var.84 kiloyum.kola,çikolata ve makarna benim kötü alışkanlıklarım.3 yıldır sürekli kilo alıyorum.önceden 62/64 arasında gelip gidiyordum.sonra ben de panik atak ve tiroit problemleri ortaya çıktı.hem tirot ilaçları,hem de antidepresan kullanmam beni bu kiloya kadar ulaştırdı.her gün kilo vermeye karar veriyorum ama o kadar iradesizim ki başlamadan bitiyor benim diyetim.buradan seni takip edicem canım.azmine hayran kaldımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlaaar hepimiz çok iyi gidiyoruz maşallah
Bu arada benim gibi patates kızartmasından vazgeçmek istemeyenler varsa küçük bir önerim var! Patatesı aynı kızartacak gibi ince ince dilimliyoruz. Derin bir tabağa koyup istediğimiz baharatlar ve sadece 1 TATLI KAŞIĞI sıvı yağ ile iyice karıştırıyoruz, patateslerin heryerine yağ sürülüyor ve baharatlanıyor. sonra patatesleri tercihen pişirme kağıdı üzerinde fırın tepsisiyle atıyoruz fırına! Yarım saatte kıtır kıtır patatesler hazır! Kızarmış gibi lezzetli oluyor. Hatta artık bana bu tat kızartmadan daha lezzetli geliyor. Sık sık yapıyorum. hihoyyyt Hem de sadece 1 kaşık yağ ile cokacimcoook
thor canım ben de senin mutluluk kervanına katıldım:))
kitleleri sürüklüyorsun canısımmm
akşamdan itibaren başladım heemn ve carmen electranın da spor cd sini yaptım
ne tuhaftır ki ikisinden de zevk alarak eğlenerek yaptım canısım....
bundan sonra bir akşam leslie sanson la yürüyeceğim
bir akşam da carmenle striptiz aerobik yapacağım (çok eğlenceli)
ve senin diyetini uygulayacağım canım
aynı zamanda da bir yandan puan diyetiyle de dengeliyorum şekerparem.
bakalım puan diyetine göre de nasıl gidiyorum ona bakıyorum...
çok umutluyum canım 70 kiloya çıktım
ama senin de enerjinle vereceğimi biliyorum canım
şimdiden çok teşekkürlerrrr
haydi kızlaaarrr kışın uykuya yatmayalım (herkes yatarken) yaza bomba gibi gireceğiz
hem yavaş hem da geri almadan:)))
bu bizim beslenme alışkanlığımız olsun.....
durun durun bişey anlatacam nişanlımın bir tanıdığı kadın 40 yaşında fizik on numara spor falan yapıyor.. çok dinamik iki tane boyu kadar kızı var kadın saat 9 da 1 dilim baklava yemiş.kadın neden geç yemiş diye oturup ağlayacakmış nerdeyse çok morali bozulmuşş..
düşünün işte o da demek ki akşam 6 dan sonra yemiyor.. ve suçluluk duygusu hissediyor.. biz de belli bir zaman sonra böyle olacağız işte:))) suçluluk duygusu gerçekten yedirmiyor kızlar...
slm kızlar pazar günü 67.1 olan ben şu an 65.3 teyim gerçi akşam yemeklerini engeç 7 de yiyorum ama porsıyon küçülttüm ve daha çok yoğurt yedim 2 gün oldu ama ben yaşam tarzım haline getirmek istiyorum az yersem midem küçülürse artık çok yemeği bünyemde istemez. yani inşallah diyeyim:)) opuyorumnanaktan
Günaydın Thor ve arkadaşlar :))
Sizinle iki şey paylaşmak istiyorum. İlk önce suçluluk duygumu paylaşayım. Dün akşam en son 22 de kaçamaklar yaptım. Bir tane pikolata yedim, Bir tane patatesin kızartmasını yedim, çeyrek ekmeğin yarısının yarısı kadar tavukla ekmek yedim. Çok mutsuz oldum. Kendimi hala affetmiyorum (
Güzel olan şeye gelelim. Ben akşamları 18 den sonra yemek yememeye cumartesi günü başladım. Defter tutuyorum hergün tartılıyorum. Cumartesiden bu yana 1 kilo 200 gr vermişim. =)
merhaba THOR. öncelikle tebrik ederim imrendim de imrendim sana...... hedefimdeki kilodasin., */%* ah bide ben olsam. ben bu kiloyu en son 6-7 sene önce görmüsümdür o da cocuk yasimda.
20 yasina basicam ocak da. ve 1,68 boyundayim. 89-90 kg civariyim. Diyet gruplari 80-89 daydim, 82,7 ye düsmüstüm, tekrar geri aldim. 92 ile baslamistim. benim sorunum bogazimi tutamayip verdigim kilolari geri almak. ömrüm boyunca böyle oldu ve hic 80 den asaga inemedim, hep 84-88 degisti, bazen 90 bile oldu. senin yazdiklarini okudum ve gaza geldim hirs geldi sanki icime.
evde kosu bandi var. kolay olur ins. ben 17 den sonra yememeye karar verdim. bakalim neler olucak...
ve büyük yemin edicem ki 18 den sonra ASLA YEMICEM...... belki ise yarar allah korkusuyla :)