• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım:)
Benim ilk iki ay kilo vermem durmamıştı, çünkü 90 kilodan başlamıştım, zaten hızlı kilo verip hızlı da alan bir yapıya sahibim, kaçamak yapmadığım dönemler öyle duraksamalarım olmamıştı. Haftada 2 kilo, en kötü 1 veriyordum. İlk iki ay böyleydi bende.

Ama 70leri gördüğüm zaman duraklamalarım başladı. Ben de fazla üstüne gitmedim, 65'ti zaten hedefim diye, kalanı yavaş yavaş veririm diyordum. Şimdi 68'deyim halen. Açıkçası akşam 6'dan sonra yememek dışında pek dikkat ettiğimi söyleyemem eskisi gibi.

Net birşey söyleyemem ama diyet yapmana rağmen kilo veremiyorsan destek niyetine spora ağırlık vermen işe yarar gibi geliyor bana bilmiyorumkismile Şöyle her gün iyice ter attıracak bir spor, babam da bu aralar kilo verme derdinde, her gün bir saat yürüyor kalın kalın giyinip, kan ter içinde eve döndüğünde direkt tartılıyor, o kadar fark etti ki bir haftada ben bile şaşıyorum.

Şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmem, vücut duraksama dönemine girdiğinde, sadece bir günlüğüne istediğmiz her şeyi patlarcasına kadar yemeliymişiz, ve düzeni tekrar sağlarmışız. mışız.

merhaba arkadaşımnasıl başardın banadaanlatırsan sevinirim bende kilolarımdan cok şikayetciyim 23 nyaşindayım ve95kilodayım
benim le nasıl zayıfladıgını baylaşirsan cok sevinirim

maşallah thor süpersin cnm,darısı başıma 70 kiloyum ben,şöyle 57 ye faln düşmek istiyorum bende tutucam kilo defteri yarından itibaren,birde lahana suyu nasıl bişey işe yarıyor mu gerçekten?ben sirkeli su içiyorum sabahları

buraya bayadır kımse yazmammıs ben bı ıcımı dokeyım normalde karaty dyetıe yazıyorum 1 ay yaptım 3.4 kg verdım ama snra bı dagıldım pır dagıldım sımdı yarın eskıden dıyettısyenım verdıı dıyet + karaty dıyetı+ aksam 18 den sonra yemmeyı denıcem yanı gunıun getırdıgıne gore gezme varsa dıyetısyen dıyetı yoksa agırlıklı karatay sabh kılomu yazarım hedefım once 65 sonra 60 sonra 58 ama 4.5 yıldır olmuyor bıktım artık basla bıtır lutfen bu sefre son olsun ayda 5 kg verebılsem hersey tamm yuruyusumude yapıcam gunde en az3km olursaa 5km bakalım basarabılırım umarım

SABAH TARTILDIM 72.8 IKI GUN ONCE 71.8 DIM DUMUR OLDUM ama bugun basladım hatta oglen prınc lapası aksamda barbunya ve corba olarak belırledım menumu mumkunse 7 den sonra agzıma hıc bırsey surmucem ve 3 km yuruyus yapıcam sabah esmer ekmek yoktu beyz ekmekle tost yaptım ama ufak bı tosttu zaten gun ıcı cok problem olmucak aksamları yok edersem ılk ay 7 kılo verebılsem 65,8 harıka bısey olur benım ıcın azımlıyım bu sefer olacak

maşallah thor süpersin cnm,darısı başıma 70 kiloyum ben,şöyle 57 ye faln düşmek istiyorum bende tutucam kilo defteri yarından itibaren,birde lahana suyu nasıl bişey işe yarıyor mu gerçekten?ben sirkeli su içiyorum sabahları
yanlış anlamada canım merak ettim sadece 1. aydan beri 2 kilomu verebildin yalnızcaa:53:şaşırdım ne biliyimm..
SABAH TARTILDIM 72.8 IKI GUN ONCE 71.8 DIM DUMUR OLDUM ama bugun basladım hatta oglen prınc lapası aksamda barbunya ve corba olarak belırledım menumu mumkunse 7 den sonra agzıma hıc bırsey surmucem ve 3 km yuruyus yapıcam sabah esmer ekmek yoktu beyz ekmekle tost yaptım ama ufak bı tosttu zaten gun ıcı cok problem olmucak aksamları yok edersem ılk ay 7 kılo verebılsem 65,8 harıka bısey olur benım ıcın azımlıyım bu sefer olacak

canım sanada şöyle bişey söyliyim 1ayda 7 kilo imkansız bşey vede sağlıksız normal olanı 4kilo vermek..bde şöyle söyliyim şimdiki kilonun yüzdesini hesapla yani 70 kiloysan haftada 700 gr vermişsen o tamamen yağdan gitmiştir öyle yanii..daha fazla kayıplar sudan gidiyoo yalnızca 700grmı yağdan gidiyo oşekilde sevinebilirsin,,daha fazlasına imrenipte sağlığından olmaa,,hemde sonra fazlasıyla geri alırsın...:34:

sevgili THOR; şu anda 74 kg um ve tam 2 ay sürem var 58 olmam gerekiyor sence bu sürede verebilirmiyim.çok mu imkansız yoksa :( çoooooooook istiyorum resmen hayatım değişecek.cevabını bekliyorum.sevgiler...

sevgili THOR; şu anda 74 kg um ve tam 2 ay sürem var 58 olmam gerekiyor sence bu sürede verebilirmiyim.çok mu imkansız yoksa :( çoooooooook istiyorum resmen hayatım değişecek.cevabını bekliyorum.sevgiler...

imkansız bencee canım hemde sağlıksıız..:19::19:

hemen her başarı öyküsü gibi çok ilham verici. bir gün ben de zayıflayabilirim inş. bunları okuya okuya zayıflayacağım sanırım ben de..

Çok öz yazacağım neler yaptığımı...
Ben diyet miyet yapamıyordum, yıllardır o diyetisyen senin bu akapunktur benim gitmiştim ama istikrar sağlayamıyordum. Bu pisboğazımı ancak kendi kendime kısabilirdim öyle de yaptım.

Yaptığım rejim sayılmazdı esasında ama bir iki kuralım vardı kilo almamı engelleyen onlara devam ederek başarı sağladım.

En katı değişmez kuralım :
Saat altıdan sonra yemek YEN-ME-YE-CEK. (Midem gece yarılarına doğru aşırı kazındığında dahi yemedim)

İkinci ve fakat bazen çok aç anlarımda azıcık ihlal ettiğim kuralım:
Günde sadece iki dilim ekmek tüketilecek. Ama öyle öksüzdoyuran kalınlıkta değil, makul ölçülerde iki dilim ekmek. lülülülülülü

Üçüncü ve kural denemeyecek, zevkle yaptığım şey:
Kulaklığımı takıp çarşı pazar gezmek yahut müziği açıp evde oynamak zemuszemus Hemen hergün, öyle sular seller gibi terlemiyordum ama yapıyordum, bence işe yaradı.

tatlım tebrik ederim seni...:52::52:
ben de aynen senin gibi liste falan uygulayamıyorum,diyetisyenin bana bişeyi dikte edip yap et demesinden hiç hoşlanmıyorum.
kaç defa diyetisyene gittim ama olmuyo.bana ters geliyo o olay.
daha önce iki defa çok zayıfladım her ikisinde de kendi çabalarımla başardım.
yaptığım şey midemi küçültmek böylece iştahın kesilmesiydi.artık istesemde yiyemiyordum böylelikle zayıfladım.
aradan zaman geçince iştah tekrar yerine gelince gene kilo aldım.şimdi 80 kilo oldum gene.
senin kurallarının aynılarını uygulamaya başladım üç gündür.bakalım nolacak..vaktin oldukça desteğini esirgememeni diliyoum..:54:

Bir de çok sevdiğim kola, fındık fıstık, gofret gibi yiyecekleri pek tüketmemeye çalıştım. Benim için en zor kısmı da buydu. Eskiden üç gofret yiyorsam bir yedim mesela. Kola bir bardak içtim. Böyle kaydirigubbakcemile5

Bir de çok sevdiğim kola, fındık fıstık, gofret gibi yiyecekleri pek tüketmemeye çalıştım. Benim için en zor kısmı da buydu. Eskiden üç gofret yiyorsam bir yedim mesela. Kola bir bardak içtim. Böyle kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Merhaba ben ögrenciyim, ünvde. Her sabah 8 de ayaktayım, acıkıyorum, çeyrek tostla doymuyorum. Sabah ve öglen yarım tost yeyip akşam 1 tane meyve tesem veremez miyim(aksam derken 17.00) tesekkurler..

Back