Teşekkür ederim canım:)
Benim ilk iki ay kilo vermem durmamıştı, çünkü 90 kilodan başlamıştım, zaten hızlı kilo verip hızlı da alan bir yapıya sahibim, kaçamak yapmadığım dönemler öyle duraksamalarım olmamıştı. Haftada 2 kilo, en kötü 1 veriyordum. İlk iki ay böyleydi bende.
Ama 70leri gördüğüm zaman duraklamalarım başladı. Ben de fazla üstüne gitmedim, 65'ti zaten hedefim diye, kalanı yavaş yavaş veririm diyordum. Şimdi 68'deyim halen. Açıkçası akşam 6'dan sonra yememek dışında pek dikkat ettiğimi söyleyemem eskisi gibi.
Net birşey söyleyemem ama diyet yapmana rağmen kilo veremiyorsan destek niyetine spora ağırlık vermen işe yarar gibi geliyor bana bilmiyorumkismile Şöyle her gün iyice ter attıracak bir spor, babam da bu aralar kilo verme derdinde, her gün bir saat yürüyor kalın kalın giyinip, kan ter içinde eve döndüğünde direkt tartılıyor, o kadar fark etti ki bir haftada ben bile şaşıyorum.
Şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmem, vücut duraksama dönemine girdiğinde, sadece bir günlüğüne istediğmiz her şeyi patlarcasına kadar yemeliymişiz, ve düzeni tekrar sağlarmışız. mışız.