ama ne olursa olsun artık vucudum sinyal vermeye başladı kalbim sıkışıyor ve tansiyonum yüksek çok zorluyor beni o yzüden vermek istiyorumbu kiloları sileri okudum ve bende sizler gibi incelmek istiyorm
Canım benim en kısa zamanda vereceksin kilolarını inşallah :teselli: Sana her zaman destek olmaya hazırım. Ben de 90 kilo ve civarıyken iki kat merdiveni çıkamazdım, ayaklarıma kara sular inerdi, nefesim sıkışırdı.
Vereceğin her kiloda nasıl hafiflediğini hissedeceksin! Kilonun verdiği kalp sıkışmalarını iyi bilirim, şükret çok fazla kilon yok. 10 kilo dahi versen çok daha iyi hissedeceksin.
Ekmek konusuna gelince, yemeğin suyuna ekmek banmak, gecenin köründe ekmek arası birşeyler yemek, bunlar çok zevkli evet ama kilo vermenin belki de tek engeli canım. Önce bunu kabullenmelisin. Ben artık eve fırından sıcacık gelmiş beyaz ekmekleri sokmuyorum. Sırf o haliyle bile insanın hepsini yiyesi geliyor çünkü. Onun yerine dilimlenmiş kepek ekmeklerden ya da lezzetsiz çavdar ekmeklerinden yiyorum. Günde sadece 2 dilim. Sen şimdilik 3 dilim yiyebilirsin, bir parmak kalınlığında mesela. Ekmeği çok minik minik koparıp yersen, çok fazla bile gelecek, yemeğin sonunda bakmışsın yarısı duruyor. :) Böyle taktikler geliştir canım.