tebrikler canım ne güzel.bende şuan 80 kiloyum.bi türlü boğazımı tutup veremedim şu kiloları 3 yıldır.1 haftadır diyet değil ama baya dikkatliyim.15 kg versem göbek atarım valla.havamdan geçilmez rtık
ya benim kızım hastaaa:çok üzgünüm:kanında yüksek iltihap çıktı 3 gündür iğne yaptırıyorum daha 5 yaşında çok ağlıyor iğnelerden sonra genelde durumu iyide kanında iltihabın dolaştığnı bilmek beni çok üzüyor kendimle ilgilenemiyordum zaten şimdi hiç toparlayamıyorum ama pekte bişey yiyemiyorum ekmek falanda ama sıkıntıdan yada açlıktan abur cubur istiyor canım aman kızım iyi olsunda hiç bişey umrumda değilmafoldumben
kilo durumlarınız nasıl kızlar??? ben iki gündür azıcık kaçamak yaptım, o yüzden tartılmaya korkuyorum. yarın tartılırım artık. sizde haberler nasıl?? :uhm:
Benim 2 gündür çok şükür çok iyi iki günde 1kg gitti bile maşallah tekrar tekrar tşkler thor bana kilolarıma nasıl veda edeceğimi gösterdiğin için...
Çok rahatlıkla gidiyor özezllikle sporda yapmıyorum..Akşam sarma bile yedim yarım porsşyon :)
Ben de bu sabah 72,5tum. Okul çok yoğun olduğu için spor yapamıyorum ama her yere yürüyorum, uzun mesafelere bile (30-40 dk gibi) İyi geldiğini düşünüyorum bakalım inşallah görücez kaydirigubbakcemile273.0'dım dün ben CADIARZU Normal düzenime devam ama kendime söz verdiğim gibi spor yapamıyorum işte. Okul filan derken yürümeye hal kalmıyor dışarı çıkıp.
Amaaa bırakmak yok, 38 beden elbiseleri düşünüp sen kaçamaklarına ben de tembelliğime son veriyoruz bugün
Allah'tan acil şifalar diliyorum kızına canım, haklısın, böyle bir durumda kilo da neymiş. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Anne yüreği, iğneden sonra ağladıkça sen de nasıl üzülüyorsundur çok harap olma e mi canım. Hem bak durumu da iyiymiş çok şükür. Tekrar acil şifalar diliyorum :Saruboceq:
Ben de bu sabah 72,5tum. Okul çok yoğun olduğu için spor yapamıyorum ama her yere yürüyorum, uzun mesafelere bile (30-40 dk gibi) İyi geldiğini düşünüyorum bakalım inşallah görücez kaydirigubbakcemile2
canım çok sağol ilgilndiğin için zaten bu aralarda hakikaten psikolojikmi telkinlerinizmi bilmem ama ekmek az yiyorum bu hafta sonu tartım gelicek bi tartılayımda inş gr dahi versem sevinicem haber veririm sizedekaydirigubbakcemile5
Of ya bugün de 72,4tüm. Birkaç gündür sadece 100 gr vermişim yani yavaşladı kilo vermem. O kadar da yediklerime dikkat ediyorum, hareketim çok ama, yine takıldım şu 72lerdeklava: Ama benden kaçış yoook gidecek bu kilolar :mymeka: Fazla direnemicekler bana.Çok üzgünüm çoook Bu arada iyi haberim de var. Bugün alışverişe çıktığımda denedimm 40 beden eteklere girebildim hihoyyyt Artık bundan sonra gel 38 gel sırnaşık şey
canım ben 66 kiloyum ama 42 bedene zor sığıyorum acaba boyun kaç ve ben neden 42 bedenim yaaa mafoldumben ağlıycam bu görüntümden nefret ediyorum
canım ben 66 kiloyum ama 42 bedene zor sığıyorum acaba boyun kaç ve ben neden 42 bedenim yaaa mafoldumben ağlıycam bu görüntümden nefret ediyorum
canım benim boyum 1.70. üzülme bak thor da söylemişti ya, senin boyun daha kısaysa şöyle bir avantajın var: daha az kilo vererek beden küçültebilirsin. ben de takıldım 72lere dün 72,5tum bugün 72,0ı gördüm. Baya yerleşmiş herhalde bundan sonraki kilolarım. Ama hala direniyorum kırıcam direncini Çok üzgünüm çoook
merhaba kızlar bende 74 kiloyum ve boyum 1. 60 bu kilolardan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?