thor canım benim ilgin için teşekkür ederim.ben hipertiroit hastasıyım,tedaviye başlamadan önce doktorum kilo konusunda beni uyarmıştı.ama ben takmadım sonuçta ortada.klava:neyse bayramdan sonra ben de burada sizinle diyete başlıyorum.sanırım kilo verme hızım sizin ki gibi olmayacak(tiroit yüzünden)zaten bu 20 kiloyu 3 yıl içinde aldım.yaza kadar çoğunu verebileceğimi düşünüyorum.bir de thor sana şunu sormak istiyorum;benim yürüyüş yapma gibi bir imkanım yok.evde eliptik bisikletim var,onu kullansam faydası olur mu?bir de gece 1/2 den önce yatamadığım için akşam yemeklerimi 7/7,30da yesem uygun olur mu?öpüyorum hayatımopuyorumnanaktan
Herkes hemencecik kilo verecek diye birşey yok, sen sporunu yapıp sağlıklı beslendikten sonra elbet gidecek o kilolar, varsın biraz daha geç olsun, hem yaza daha çoook var! Şimdi akmasa da damlasın derler ya o hesap, ayda iki kilo bile versen yaza kadar büyük fark yaratır tatlım.
Benim evin içinde yaptığım dandik hareketler bile işe yaradı valla, senin bisikletle hergün 45 dakika (misal) düzenli çalışman kesinlikle fark yaratır derim. kaydirigubbakcemile2
Saat konusuna gelince, bir saat geç yemek çok büyük fark yaratmaz sanırım ama sen yine de mümkün olduğunca erken yemeye çalış canım ya. Hatta gel şunu altı buçuk yapalım. :))