Hoşgeldin tatlım kaydirigubbakcemile5
Aslında boyun ve kilon gayet ideal ama kendi vücudunu en iyi sen tanıyorsundur elbette. 6 kilo daha vermeyi uygun gördüysen kendine, biraz dikkat ederek bir ayda çoook rahat başarabilirsin.
Evet aynen dediğin gibi özel diyet malzemelerine gerek yok, çünkü ortada diyet yok. :lepi:
Yine evinde yemeğin pişecek, sabah kahvaltını yapacaksın, tadında bırakmak şartıyla aburcuburunu dahi yiyeceksin. Damak tadından feragat edince benim tadım tuzum kalmıyor, kendimi mutsuz hissediyorum. Ne gerek var bu tatsızlığa değil mi? yerimseniben
Kurallarımız çok basit
1-ekmek günde 2-3 dilimden fazla tüketilmeyecek
2-akşam altıdan sonra yenmeyecek
3-günde en fazla bir kola, çikolata türü yaramazlıklara izin var
4-pilav, makarna gibi şişmanlatıcı yiyeceklerin ölçüsüne de biraz dikkat
Bunların dışında sabah istediğin gibi kahvaltını yapabilirsin, bir dilim ekmekle. Öğle yemeğine kadar arada meyve, yoğurt, çay, ne istersen, öğle yemeğinde de Allah ne verdiyse kaydirigubbakcemile2 Her türlü tencere yemeği olsun, ızgara olsun, bildik ev yemekleri işte... Yanında salata, yoğurt... Akşam altıya kadar da akşam yemeğini yersin, aynı şekilde. Yemeklerin yağını tuzunu diyetteyim diye kesmeye gerek yok, abartmadıktan sonra eski düzen devam edebilir. Eh, bu kadar güzel şeyler yedikten sonra birazcık yürüyüş ya da ev işi yapmak, olmadı müziği açıp biraz oynamak da lazım değil mi
İşte ben böyle kilo verebildim canım, inanıyorum ki sen de yapabilirsin. Diyetle değil, yeme alışkanlığını değiştirerek kilo verebilirsin! buyrunnnnnnnnn