Terzi kendi söküğünü dikemez misali..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüştüğünüz kişinin kendi ayrı problem ailesi ayrı. Ailesinin fikirlerini olduğu gibi size söylemesi çok gereksiz. Onlar mı karar verecekmiş ikinci evliliğinizi nasıl yapacağınıza? O da hoş değil ama direkt kendisini öne koysa daha kişilik sahibi bir insan gibi gözükür. Sizin bosanma sürecinde bile yorum yapmış aile bunu da hemen yetiştirmiş. Bu adamdan ne açıdan baksanız olmaz.
İlk evliliğinde pişman olduğu şeylerin acısını sizden çıkarmak istiyor çiğ bir şekilde. Ve arada kocaman bir her lafın yetiştirildiği ve fikirlerinin ön plana konulduğu bir aile faktörü var. Hiçbir olur yanı yok bu ilişkinin.
Bu yönden düşünmemiştim. Güzel bakış açısı.

Bence her şeyden önce boşanma sonrası direkt evlilik çok tehlikeli denize düşen yılana sarılır misali ve diğer hislerde çok haklısınız olmasa neyse o zaman da zaman ver der yapar eder evlilik masraflı bir süreç bi tarafı yemiyorsa lafını etmesin eski karısının faturasını size kesiyor belki bu gereksiz şu gereksiz demese zaten sen direkt işte kına istemiyorum aslında vs diyeceksin ama bunu o dediği için değersizlik hissi geliyor. Ben köylü ve eski kafalıyım erkeğin ilişki içinde maddi manevi çaba göstermesi gerektiğine inanıyorum

Hicbir elle tutulur yani yok, birak bu isi acilen.

Bu adamin senin bosadigin adamdan ne farki var, baska bir kadin da bu adami bosamis, sen ne sebeple bosayip attiysan baska bir kadin da aynis ebeple bosanmis. Bosanmis erkekleirn cogu cop. Senin adam da cop, ailesi de berbat ayrica. Bakin kotu yazmiyorum, dimdirekt cop, at cope gitsin yani.

Böyle hissetmeniz normal.
İkinci evliliğiniz olabilir ama birbirinizle ilk defa evleniyorsunuz. Önemli olan evlendiği kişi değil de evlenmiş olmak mı yani?
Referans aldığı nokta siz olmalısınız, bitmiş evliliklerinizin sayısı değil.

Ayrıca 6 ay evlilik kararı için çok kısa bir süre bence.

Öncelikle sitede yorumlarını beğendiğim,olgun gördüğüm kişilerden birisiniz avukat hanım. Sonuna kadar rahatsız olmakta haklısınız. Bu kıskançlık değil, eski eşine yapıp da size gelince nasıl olsa 2. Evlilik şuna buna gerek yok demesi hiç hoş değil. İnsanlar 2-3 kere de evleniyor ve her evliliğinde,ilk evlilikte olduğu gibi beklentisi olabilir. Hayatınızdaki kişi ailesinin düşüncelerini de çok takan biri sanırım. O sevgiliden ve ailesinden size hayır gelmez. Eski eşine yaptığı şeyleri anlatması da apayrı bir saçmalık. Kadın ruhundan anlayan birisi olsa zaten eski eşimle yatlarda kına yaptık, otelde nişan oldu vs diye anlatmazdı. Bence daha fazla bağ kurmadan ayrılın bitsin,gitsin.
Bu yoruma çok katıldım. Bence de anlamıyor. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyerek yaptığı fedakarlıkları anlatması.. Ya düşün, boşanma olmadan önce götürdüğü tatili bile anlattı. Bana neyse. Benim boşluğuma geldi ne diyor bu derken dinlemiş oldum. Şöyle ağzına bir tane çarpsaydım iyi olurdu aslında. Tabi yangına çevirdim ortalığı ama geç oldu.

Bence her şeyden önce boşanma sonrası direkt evlilik çok tehlikeli denize düşen yılana sarılır misali ve diğer hislerde çok haklısınız olmasa neyse o zaman da zaman ver der yapar eder evlilik masraflı bir süreç bi tarafı yemiyorsa lafını etmesin eski karısının faturasını size kesiyor belki bu gereksiz şu gereksiz demese zaten sen direkt işte kına istemiyorum aslında vs diyeceksin ama bunu o dediği için değersizlik hissi geliyor. Ben köylü ve eski kafalıyım erkeğin ilişki içinde maddi manevi çaba göstermesi gerektiğine inanıyorum
Hayır hemen evlenmeyeceğim, hani ciddi bir ilişki ileride evlenirim diyeceğim kişi değilse, o yöne hareket etmeyeceksem istemiyorum.

Hicbir elle tutulur yani yok, birak bu isi acilen.

Bu adamin senin bosadigin adamdan ne farki var, baska bir kadin da bu adami bosamis, sen ne sebeple bosayip attiysan baska bir kadin da aynis ebeple bosanmis. Bosanmis erkekleirn cogu cop. Senin adam da cop, ailesi de berbat ayrica. Bakin kotu yazmiyorum, dimdirekt cop, at cope gitsin yani.
Lanet olsun aşkına da erkeğine de.. Dünyaya gezeceğim, keyfime bakacağım, bıktım bunlardan.

Bu yoruma çok katıldım. Bence de anlamıyor. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyerek yaptığı fedakarlıkları anlatması.. Ya düşün, boşanma olmadan önce götürdüğü tatili bile anlattı. Bana neyse. Benim boşluğuma geldi ne diyor bu derken dinlemiş oldum. Şöyle ağzına bir tane çarpsaydım iyi olurdu aslında. Tabi yangına çevirdim ortalığı ama geç oldu.
Ben de 6 yıl önce boşandım çocuğum yok. Şuan evlilik düşüncem yok ama ciddi bir ilişkim olursa , hayatımdaki kişi
" ya nasıl olsa 2. Evlilik bunlara şunlara hiç gerek yok" dese çok zoruma gider, kendimi kötü hissederim. Siz zaten düğünde ,altında gözüm yok, maddi beklentim yok diyorsunuz. O bunları demek yerine " sence nasıl olmalı, sen nasıl istiyorsun, ne düşünüyorsun" diye fikrinizi sormalıydı. Ayrıca yorumda yazan diğer arkadaşlara da katılıyorum. Her şeyi ailesine anlatan , tüm bilgileri sızdıran, ağzı boş durmayan birisi. Yani nerden baksak , adam her türlü falso.

Anlattığınız adam eğitimli bır adam diyorsunuz.
Bu ülkenin eğitimli eğitimsiz erkeklerı çoğunlukla malesef bu sekil.
Kendini gelıstırme yok.
Sankı sokakta hıc kıtap yuzu görmeyen insan gibi davranıyorlar ve konuşuyorlar.
Babam 47 doğumlu baba görmeden büyümüş.
Şu dangalak lafları etmez anneme hiçbir şekilde.
Ama bakıyorum yenı nesle daha boş amıyanı tabirler...
Karşındaki insan kırılıyor mu dıye düşünmemeler...
Ve eğitim bıle bunları duzeltemıyor.

Avukatlığa geri dönmek isteseniz hali hazırda çok güzel bir işiniz var. Paranız da var. Gezin, tozun, tatillere gidin, arkadaşlarınızla vakit geçirin. Böyle dangalak bir erkekle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir. Siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz. Değerli ve kıymetlisiniz ❤️🌸🌺

Anlattığınız adam eğitimli bır adam diyorsunuz.
Bu ülkenin eğitimli eğitimsiz erkeklerı çoğunlukla malesef bu sekil.
Kendini gelıstırme yok.
Sankı sokakta hıc kıtap yuzu görmeyen insan gibi davranıyorlar ve konuşuyorlar.
Babam 47 doğumlu baba görmeden büyümüş.
Şu dangalak lafları etmez anneme hiçbir şekilde.
Ama bakıyorum yenı nesle daha boş amıyanı tabirler...
Karşındaki insan kırılıyor mu dıye düşünmemeler...
Ve eğitim bıle bunları duzeltemıyor.
eh idare eder eğitimi, büyük dedelerden gelen malvarlıkları var, geçmişten geliyor yani. Aslında anlatılanlara göre iyi bir aile ama biraz içine girince bunları gördüm. Evlensem ne olacaktı kim bilir.

Kesinlikle hislerinizde haklısınız.
Ama keskin sınırları olan zor biriyim diye de düşünmeyin. Benim için de kendi ebeveynlerim bile böyle düşünüyor ve buna inanmış olmak bence insanın kendisinden çok fazla ödün vermesine sebep oluyor. Ben birine böyle hissettirmenin de onu manipüle etmek için kullanıldığını düşünüyorum.
Ayrıca biraz babaanne düşüncesi olacak ama anlattığınız adam profilini karısı neden boşamış cidden çok merak ediyorum yani nasıl düğün yapıp ne kadar para harcadığına kadar anlatan adam kadının bariz bir kusuru(!) olsa eminim onu da anlatırdı.
Lütfen hakettiğinizden azına razı olmayın siz çok değerlisiniz💕

Avukatlığa geri dönmek isteseniz hali hazırda çok güzel bir işiniz var. Paranız da var. Gezin, tozun, tatillere gidin, arkadaşlarınızla vakit geçirin. Böyle dangalak bir erkekle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir. Siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz. Değerli ve kıymetlisiniz ❤️🌸🌺
Sağol canım öyle yapacağım zaten mesleğime geri döneceğim. Tüm arkadaşlarım dön diye ısrar ediyor, zorla duruşmalara sokmaya çalışıyorlar. Ben de özledim yalan değil. Hayatımda kargaşa olmayınca eksik kaldım.

Eski eşr yapılanların anlatılması son derece kötü niyetli geldi bana, bana ne yani ona yapılan şeylerden. İster istemez kıyaslar insan kendini, o konuda kesinlikle haklısınız ama sorunlu insanlar bunlar, temkinli yaklaşın bence.

Benım kızkardeşimın arkadası bırkac yıl önce bosandı.
Kız ogretmen muhafazakar biri.
Sımdı karşısına bekar bır erkek çıktı hıc evlenmemiş.
Adamın ısı yok gücü yok.
Tek özelliği yakısıklı kızdan 3 yaş küçük.
Kız mutluluktan uçuyor.
Aılesı de öyle haftaya nişanları var.
Adamın son ıkı yıldır calıstıgı sıgortalı iş yok.
Kız tayın alması gerekiyor o da şuan için ımkansız.
Kıza sorsan oo dünya iyisini buldu.
Daha birsürü mantıksız hamleler...
Bekar hıc evlenmemiş adam istiyor dıye hepsı mutlu.
Velhasıl bu ülkede erkeksen başka bır özelliğin olmasa da en ıyı kadınlara talıp olabılıyorsun.

Benım kızkardeşimın arkadası bırkac yıl önce bosandı.
Kız ogretmen muhafazakar biri.
Sımdı karşısına bekar bır erkek çıktı hıc evlenmemiş.
Adamın ısı yok gücü yok.
Tek özelliği yakısıklı kızdan 3 yaş küçük.
Kız mutluluktan uçuyor.
Aılesı de öyle haftaya nişanları var.
Adamın son ıkı yıldır calıstıgı sıgortalı iş yok.
Kız tayın alması gerekiyor o da şuan için ımkansız.
Kıza sorsan oo dünya iyisini buldu.
Daha birsürü mantıksız hamleler...
Bekar hıc evlenmemiş adam istiyor dıye hepsı mutlu.
Velhasıl bu ülkede erkeksen başka bır özelliğin olmasa da en ıyı kadınlara talıp olabılıyorsun.
Evlenince kocasına bakar artık. Gerçi bu şahıstan benim maddi durumum iyi. Ben kendimden daha üst biri olmadıkça yan gözle bile bakmamaya karar verdim. Hani evi, arabası, işi her şeyi var. Ama bir çok yönden eksik. Beni anlamıyor, bu ikinci evlilik ne gerek var kısmına takılmamı çok farklı yönlere çekiyor. Ailesi ve kendisinin eli sıkışık nasıl oluyor o kadar mal mülk içinde. Bu arada tapuları istedim, baktım. Hani atıyor olsalar heh yalan diyeceğim. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.

Sizi haklı buldum ya. İnsan önceki evliliğin gölgesinde kalmak istemez, özel olduğunu hissetmek ister.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X