Kaynım bizden 7 gün önce 2. Düğününü yapmayı düşünüyor

Konu sahibi ben sizi anlıyorum, bir insanın ilk kez evlenmesi o heyecanı ilk kez tatması bambaşka. Haliyle siz o heyecanı yaşarken gözler sizin üstünüzde olsun istiyor, karşı tarafı da biraz rol çalmış görüyorsunuz. Sizden bağımsız o tarihe gün alsalar bozulmayacakken sizin tarih belliyken o tarihe gün alınması sizi üzmüş. Ama yapacak bir şey yok, eltinizle yüzgöz olmayın bu saatten sonra. Kendileri de farkındadır yaptıkları davranışın. Mesafe en güzeli. Canınızı sıkmayın bir zaman sonra hatırlanmıyor bile. Sadece bazı kalp kırıklıkları geçmiyor.

Bu arada herkes bilir, birinin ilk düğünü ile 2. 3. Düğününe aynı takı takılmaz. Anne baba bile çoğu zaman oğlumuza ilk evliliğinde yapacağımızı yaptık bir şey yapacaksa kendi bilir kendi yapsın der. Ben mevzunun takı olduğunu düşünmüyorum. Eğer takıysa da küçük hesaplar bunlar bence. Bayağı küçük hesaplar..

ben sizi haklı buldum konu sahibesi yani, 2 kere 3 kere boşanan bir kayın kardeşi evlenecek diye koştur koştur 1 hafta öncesine tarih alıyor ... Evlenmişsin 2 kere ayrıca ne takısı Allahın aşkına her düğününe insanlar ayrı ayrı mı takı takacak. Saçmalık tamamen , abi de tuhaf, aile de tuhaf garip bir aile. Nişanlın konuşmayacak dimdirekt abisine açıp ağzına geleni sayacak.Ailesine de söylesin böyle saçmalığa göz yumuyorsanız gelmeyin istemiyorum altın altın diye yanıp tutuşuyor berikiler madme alın onların olsun diyecek. Umarım nişanlı yeterince dişlidir:KK51:
Buradakiler eleştirmek için eleştiriyor aynısı başlarına gelse aileyi birbirine katarlar sırf amac linclemek konu sahiplerini.

Madem derdiniz taki degil normalde herkesin evini, davetiyesini aileler mi dusunuyor ya?
Bizim evin esyalarini, dugun yeri ve davetiyeleri kimse dusunmedi kendimiz yaptik
Herkesin dugun aile ici sureclerine hakim degilim ama kuzenlerim de kendileri gidip sectiler diye biliyorum.

Gorumceyle eltiniz ayni şehirde ve ayni işyerinden tanisiklar diye yapiyorlardir niye bu kadar kendinizi yirtiyorsunuz anlamadim. Gorumceyle kv bir olur mu? Biri genc biri yaşli kadin siizn davetiye pesinde mi koscak
Bu kadar da fesatlikla kendinizi yiyip bitirceksiniz anca
Görümce yaşlı dğeil 33 yaşında. Diğer gelin için sürekli şunı yapalım bunu yapalım diyor bana gelince ise uzaktasın sana yapamam diyor. Kaynanam bu işkeri pek bilen biri değil ya d aişine gelmiyor bilmiyorım madem öyle gidiyorum görümceme söyleyin annenize oda bana bursa yapsın yapacağını dedim. Ayrıca rv tutulacağı zaman anne babalar ev araştırmaz mı çocuğum evladım nerrde oturup kalkacak bunu merak etmez mi kimse sormuyor bunu bana ama abisine soruyorlar nerede oturacaksın diye.

Yorumlar şaka gibi, konu sahibesine fesat yazanlar olmuş. Arkadaşlar şaka mısınız, abinin yaptığı normal mi, düğün tarihi alan kardeşinin ardından atlı var gibi koşup 1 hafta öncesine düğün yapıcam diyor. Bunda var mı iyi niyet?? tamamiyle saçmalık altın para toplayalım diye bu kadar. Ayrıca evet 2 kere 3 kere evlenen insanda ne düğün hevesi olur Allah aşkına, konu sahibesi ilk kez evlenecek, hevesli boğazına diziyorlar resmen. Tamamiyle kafadan sakat bir aile, konu sahibesine kolaylıklar diliyorum bunların hiçbiriyle görüşmezdim bana kalsa ayrılırdım.
Bide ilgi budalası olmak istiyorsun demişler konu sahibine,düğünü koştur koştur öne çeken elti ama kadına saldırıyorlar.Kimse kusura bakmasın tabiki ilgi onda olmalı iki tarafta 2 3 kere evlenmiş bir de heyecanlarını da yaşamışlar insan biraz anlayışlı olur

Bide ilgi budalası olmak istiyorsun demişler konu sahibine,düğünü koştur koştur öne çeken elti ama kadına saldırıyorlar.Kimse kusura bakmasın tabiki ilgi onda olmalı iki tarafta 2 3 kere evlenmiş bir de heyecanlarını da yaşamışlar insan biraz anlayışlı olur
Benim söylemek istediğim işte tam da bu ben kimsenin kaç kere evlendiğini kınamıyorum. Tek sıkıntım neden bir hafta önceye alıyorlar üstelik böyle bi duyguyu tatmış insanlar.

Görümce yaşlı dğeil 33 yaşında. Diğer gelin için sürekli şunı yapalım bunu yapalım diyor bana gelince ise uzaktasın sana yapamam diyor. Kaynanam bu işkeri pek bilen biri değil ya d aişine gelmiyor bilmiyorım madem öyle gidiyorum görümceme söyleyin annenize oda bana bursa yapsın yapacağını dedim. Ayrıca rv tutulacağı zaman anne babalar ev araştırmaz mı çocuğum evladım nerrde oturup kalkacak bunu merak etmez mi kimse sormuyor bunu bana ama abisine soruyorlar nerede oturacaksın diye.
Bence ne istiyorsanız kendi hevesinize göre nişanlınızla siz yapın, sonra laf söyleyen çok oluyor. İnsanlara sizin üzerinde söz söyleme hakkını vermeyin

Konu sahibi ben sizi anlıyorum, bir insanın ilk kez evlenmesi o heyecanı ilk kez tatması bambaşka. Haliyle siz o heyecanı yaşarken gözler sizin üstünüzde olsun istiyor, karşı tarafı da biraz rol çalmış görüyorsunuz. Sizden bağımsız o tarihe gün alsalar bozulmayacakken sizin tarih belliyken o tarihe gün alınması sizi üzmüş. Ama yapacak bir şey yok, eltinizle yüzgöz olmayın bu saatten sonra. Kendileri de farkındadır yaptıkları davranışın. Mesafe en güzeli. Canınızı sıkmayın bir zaman sonra hatırlanmıyor bile. Sadece bazı kalp kırıklıkları geçmiyor.

Bu arada herkes bilir, birinin ilk düğünü ile 2. 3. Düğününe aynı takı takılmaz. Anne baba bile çoğu zaman oğlumuza ilk evliliğinde yapacağımızı yaptık bir şey yapacaksa kendi bilir kendi yapsın der. Ben mevzunun takı olduğunu düşünmüyorum. Eğer takıysa da küçük hesaplar bunlar bence. Bayağı küçük hesaplar..
Takı değil benim derdim inanın ama abisinin derdi takı ben bunu öyle düşünüyorum. Ama benşm derdim takı değil benim derdim neden benim düğünüme bu kadsr yakın tarih alıyorlar öanne babası zaten altın takmayacak

Bence ne istiyorsanız kendi hevesinize göre nişanlınızla siz yapın, sonra laf söyleyen çok oluyor. İnsanlara sizin üzerinde söz söyleme hakkını vermeyin
Gram söz hakları yok allah razı olsun her şeyi kapı gibi nişanlım yapıyor ama benim ailem bize destek çıkıyor mesela ama onların ailesi maddi destek çıkmıyor. Üstğne bide 1 hafta önceye düğün aldılar.

Gorumcenize yaşli demedim. Gorumcenin yaptiklarini kvde de bana yapsin demissiniz onun icin dedim yaşli kadinla gorumce bir olur mu diye.
Nerede oturacaksiniz diye sorabilir tabi ki ama siz oturup anne babalar emlak sayfalarini acip size ev baksin istiyorsunuz. 🙄
Kendi aileniz olsa alinmanizi bi nebze anlicam milletin ilgisi niye bu kadar önemli bilmiyorum ki ben.

Bu arada bazi arkadaslar alinti yapmadan bana yazmis. Eş ailesi tarafindan Prenses hissettirilmedim dugun yapiyoruz diye ve benle kimse ilgilenmiyo diye ortaligi yikacak biri olmadim hic isterse 1 gun once dugun yapilsin. Ben sadece kimsenin işime evliligime karismasini sevmem sinirlarimi aşmalarini sevmem. Onun disinda kim naparsaaaa yapsin kafasindayim

Gram söz hakları yok allah razı olsun her şeyi kapı gibi nişanlım yapıyor ama benim ailem bize destek çıkıyor mesela ama onların ailesi maddi destek çıkmıyor. Üstğne bide 1 hafta önceye düğün aldılar.

Davet etmeyin o zaman gelmesinler. Valla böyle aileyi ben salonun kapısından sokmazdım, düşman başına tipler.

Kafadan sakat olan diğer taraf, hangi insan kardeşinin düğününden önce evlenicem diye koştur koştur 2.evliliğini yapar, kaçıyor mu birader :KK51:

Bizim başımıza böyle bir şey gelse düğünü iptal eder eşimle arkadaşlarımız arasında eğlence yaparız. Bunları da davet etmeyiz haliyle. Kimsenin de 2.3. dügününe altın falan takmam ayrica paramı sokakta bulmadım. Ama işte bunları yapacak g.t lazım biraz ve o nişanlınizda yok ki iş buralara gelmiş.

Elbette her gelin haklıdır ve istekte bulunabilir ama 3. bir gelin ilk defa evlenen bir geline ne takılacakmış bende aynısından istiyorum diyemez kimse kusura bakmasın çben altın açısından bakmıyorum konuya ama elti her seferinde konuyu altına çeviriyor.
Öyle dediğini nereden biliyorsunuz,size mi söyledi?

Başkalarının o onu dedi bu bunu dedi laflarına inanmayın. Aranızda konuşulanlar dışında hepsi de numara olabilir. Görümce laf taşıyor ya da yalan söylüyor belki? Nereden emin oldunuz görümcenizin iyi ama elti adayının kötü olduğuna?

Şu paragrafa beğenmedim atanların düğününden 1 hafta öncesine düğün sıkıştırılsa bir şey demeyecekler anlaşılan.Bayağı komikler
Aynı adamla mı evlenecekler?
Adamlar farklıysa sıkıntı yok isteyen istedği yere düğününü sıkıştırsın. Eş adayında olay biter. Konu sahibine sorulmamış davetiye bilmemne,eşi soracak neden görümce sorsun?

Gorumcenize yaşli demedim. Gorumcenin yaptiklarini kvde de bana yapsin demissiniz onun icin dedim yaşli kadinla gorumce bir olur mu diye.
Nerede oturacaksiniz diye sorabilir tabi ki ama siz oturup anne babalar emlak sayfalarini acip size ev baksin istiyorsunuz. 🙄
Kendi aileniz olsa alinmanizi bi nebze anlicam milletin ilgisi niye bu kadar önemli bilmiyorum ki ben.

Bu arada bazi arkadaslar alinti yapmadan bana yazmis. Eş ailesi tarafindan Prenses hissettirilmedim dugun yapiyoruz diye ve benle kimse ilgilenmiyo diye ortaligi yikacak biri olmadim hic isterse 1 gun once dugun yapilsin. Ben sadece kimsenin işime evliligime karismasini sevmem sinirlarimi aşmalarini sevmem. Onun disinda kim naparsaaaa yapsin kafasindayim
Bir görümcem daha var 19 yaşında annesinenin yanında ona yardımcı olabilir.. Ayrıca benim ailem ikimiz için sokak sokak dolanıp ev bakıyor karşı tarsf neden oğlunu değerlş bulup yapmasın?

Öyle dediğini nereden biliyorsunuz,size mi söyledi?

Başkalarının o onu dedi bu bunu dedi laflarına inanmayın. Aranızda konuşulanlar dışında hepsi de numara olabilir. Görümce laf taşıyor ya da yalan söylüyor belki? Nereden emin oldunuz görümcenizin iyi ama elti adayının kötü olduğuna?
Görümce söyledi güya bana laf taşıma diye ama ben ikisine de güvenmiyorum. Kimsenin ağzına laf vermem ben.

Back
X