- 13 Kasım 2022
- 2.043
- 4.342
- 63
- Konu Sahibi severedebiyat
Konu sahibi ben sizi anlıyorum, bir insanın ilk kez evlenmesi o heyecanı ilk kez tatması bambaşka. Haliyle siz o heyecanı yaşarken gözler sizin üstünüzde olsun istiyor, karşı tarafı da biraz rol çalmış görüyorsunuz. Sizden bağımsız o tarihe gün alsalar bozulmayacakken sizin tarih belliyken o tarihe gün alınması sizi üzmüş. Ama yapacak bir şey yok, eltinizle yüzgöz olmayın bu saatten sonra. Kendileri de farkındadır yaptıkları davranışın. Mesafe en güzeli. Canınızı sıkmayın bir zaman sonra hatırlanmıyor bile. Sadece bazı kalp kırıklıkları geçmiyor.
Bu arada herkes bilir, birinin ilk düğünü ile 2. 3. Düğününe aynı takı takılmaz. Anne baba bile çoğu zaman oğlumuza ilk evliliğinde yapacağımızı yaptık bir şey yapacaksa kendi bilir kendi yapsın der. Ben mevzunun takı olduğunu düşünmüyorum. Eğer takıysa da küçük hesaplar bunlar bence. Bayağı küçük hesaplar..
Bu arada herkes bilir, birinin ilk düğünü ile 2. 3. Düğününe aynı takı takılmaz. Anne baba bile çoğu zaman oğlumuza ilk evliliğinde yapacağımızı yaptık bir şey yapacaksa kendi bilir kendi yapsın der. Ben mevzunun takı olduğunu düşünmüyorum. Eğer takıysa da küçük hesaplar bunlar bence. Bayağı küçük hesaplar..