- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #1.081
Selam canım nolmuş geneAy nolmuşkinee bol vakitli zamanda gelip okuyayım
Selam kızlar beni sorarsanız iyiyim anneme yardım edeyim ev işlerine, ilk öğünler bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım nolmuş geneAy nolmuşkinee bol vakitli zamanda gelip okuyayım
Selam kızlar beni sorarsanız iyiyim anneme yardım edeyim ev işlerine, ilk öğünler bitti
Yeni dans figürleri ooo güzelmiş
Patron çıldırdı mod onBende onları et tırnak sanırdım abooowwwbunu da mı duyacaktik neyse en iyisi
Kardes sıyırdı hunisi eksikPatron çıldırdı mod on
şaşırmalarım bitti
Evet canım ameliyat oldu güzel geçmiş gözetim altında kalacak bu gece yarın normal odaya alınacakM MissHayaLet kuzum kvden haber var mı
@Li_zigi cnm dün akşam gergindi yazmışsın inşallah şimdi düzelmiştir
Doğru diyorsun kuzum burası sadece bir aracılık herles birbirinden iyi kötü bir menfaat bekliyor Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın senin gibi selam hatir sayanlar canımızdır ❤Buradaki sayfaları okudum kızlar tam nolmuş anlamadım kim kim ama yine dedikodulu özel konuşmalı bişey galiba
Kk yı bu kadar ciddiye almamak gerektiğini düşünüyorum çünkü sosyal medyada ilişkiler çok çabuk değişebiliyor travmatik olabiliyor çok kendimizi kaptırırsak canlar gerçek ilişkilerden daha çabuk kaybolabiliyor
Ama mutlu olmanıza sevindim hep gülümseyin
Esim geldi de kek istedi tam sana msj atayım dedim şarjım bittu keki yapayım yazayim dedim yazdım sen napiyorsun canim benimEee napıyorsunuz
Canım ne gergindi inan hatırlamadım ama iyiyim çok şükürM MissHayaLet kuzum kvden haber var mı
@Li_zigi cnm dün akşam gergindi yazmışsın inşallah şimdi düzelmiştir
Çok şükür canım ya Rabbim biran önce iyileşmesi için bol şifa versinEvet canım ameliyat oldu güzel geçmiş gözetim altında kalacak bu gece yarın normal odaya alınacak
Doğru diyorsun kuzum burası sadece bir aracılık herles birbirinden iyi kötü bir menfaat bekliyor Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın senin gibi selam hatir sayanlar canımızdır ❤
oyy eline sağlık canım afiyet olsun iyiyim cnm annemle temizlik yaptık bugün yarın da birkaç meze pasta filan alıcaz siz napıcaksınızEsim geldi de kek istedi tam sana msj atayım dedim şarjım bittu keki yapayım yazayim dedim yazdım sen napiyorsun canim benim
evde gerlim filmi çektik tarzı bişeydi cnmCanım ne gergindi inan hatırlamadım ama iyiyim çok şükür
Bu mesajin altina okadar cok sey yazmak istiyorumki yazamiyorum evet gercekten sanal alem ve ben bu aleme kaptirdim kendimi belkide sacma insanlar tanidim deger verdim sevdim ama karsidakilerin sevmedigini gördum gittigimde davul çaldilar resmen arkamdan ben bukadarmi kötüydüm bukadarmi kotülük yaptım herkese birisi seviyormuş gibi gosterip yonetime mesaj atmalar falan filan yani kimse göründüğü gibi melek degil melek oldugunuda sanmasin yada gostermesin kendini keske tanimasaydim dedigim okadar cok insan biriktirmisim icimde neyse ben Allaha havale ettimBuradaki sayfaları okudum kızlar tam nolmuş anlamadım kim kim ama yine dedikodulu özel konuşmalı bişey galiba
Kk yı bu kadar ciddiye almamak gerektiğini düşünüyorum çünkü sosyal medyada ilişkiler çok çabuk değişebiliyor travmatik olabiliyor çok kendimizi kaptırırsak canlar gerçek ilişkilerden daha çabuk kaybolabiliyor
Ama mutlu olmanıza sevindim hep gülümseyin
Ay yönetime mi abartmışlar hele canımBu mesajin altina okadar cok sey yazmak istiyorumki yazamiyorum evet gercekten sanal alem ve ben bu aleme kaptirdim kendimi belkide sacma insanlar tanidim deger verdim sevdim ama karsidakilerin sevmedigini gördum gittigimde davul çaldilar resmen arkamdan ben bukadarmi kötüydüm bukadarmi kotülük yaptım herkese birisi seviyormuş gibi gosterip yonetime mesaj atmalar falan filan yani kimse göründüğü gibi melek degil melek oldugunuda sanmasin yada gostermesin kendini keske tanimasaydim dedigim okadar cok insan biriktirmisim icimde neyse ben Allaha havale ettim
Hayırlı cumalar günaydın herkeseee kızına da öpücükler canımGünaydın hayırlı cumalar
Bu aralar cok telefonu alamiyorum elime kızimla ugrasiyorum