- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
Ondada vardır bir hayr canim keske elimizden bisey gelse zamani nezamansa ozaman elbet olucaktir9.cu gün bugün şimdi test yaptım ama tek çizgi
İnşallah Rabbim razı olsun nasip demek kiOndada vardır bir hayr canim keske elimizden bisey gelse zamani nezamansa ozaman elbet olucaktir
En kisa zamanda sevinecegin haberler alman dilegiyle kuzumİnşallah Rabbim razı olsun nasip demek ki
Yok artık daha neler ya kış günü halımı kaldırılır. Halıya vermese ilaca verecek parayıBenim adam olucak herifte diyorki halı yayma birak parke kalsin dedim nasil olcak sen haliyı taaa ayaginin altina ceken adamsin olsun para vermektense yikamaya çıplak dursun yer diyo
Yok abla yemedimDün yedinmi yoksa
Yalan değil üzüldüm ama bi o kada umut var sanki içim de idrar testi kar etmiyor gözümeIron Butterfly canım erkendir daha hemen üzülme kuzum
Bi laf var ya çıkmadık candan ümit kesilmez diyeYalan değil üzüldüm ama bi o kada umut var sanki içim de idrar testi kar etmiyor gözümeAllah'ım hayırlı kapılar açsın inşallah
Öyle neden bilmiyorum normalde olsa moralım bozulur ama bunda etkilenmedim kendimi kan testine göre hazırladım galibaBi laf var ya çıkmadık candan ümit kesilmez diyekan testi yaptır cuma günü ❤
Elma kabuk tarçın biraz maydanoz limon yeşil çay zencefil bugün soda eklicemİyi geceler canım
3.25
+zincir ve pranga
Ne koydun
Sezonluk dizi izle diye bir yer var o da güzelmiş dizi rolldan bakıyordum bende.Şaka yaptım kis niye üzgün yaptınben de netflix dizilerini dizigomdan izliyorum
Ben bugün başladım kayınvalidemin ameliyat stresi derken biraz modum düştü eşlik ediyorum diyeteSizler nasılsınız neler yapıyorsunuz normal diyet ölçü burada da devam edecek mi yoksa sadece yitik şifa mı yapılacak
Afiyet olsun canımKahvalti yapiyore tuğba sen ne yapiyosun elin nasil oldu
Ağrı kesici krem vermedi mi canım şişliğe buz koysan ama sıcak tut dedi galiba dimiAfiyet olsun abla elim iyi çok şükür şişlik duruyor ama ağrı azaldıkahvaltı hazırlıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?