- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
İyi geceler cnmmm ArvHadi bakayım bebeklerim gittim ben opttm siziiyi geceler bebeler anca uyudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler cnmmm ArvHadi bakayım bebeklerim gittim ben opttm siziiyi geceler bebeler anca uyudu
Kız niyeAy yetişemiorum
İyi gecele kuzumİyi geceler cnmmm Arv
Sayfalar olmuş olmuş ondannnAy yetişemiorum
İyi geceler canımIyi geceler kızlar kız uyudu bende yatayim
3.25Yarın kısmetse başlıyoruz bakalım kaç gün gidecek
+zincir ve prangaBütün takımı getirmiştir o şimdi oklava sopa kırbaç
Ne koydunyarına bir litre detoks suyu daha hazırlayım en iyisi
Şaka yaptım kis niye üzgün yaptın ben de netflix dizilerini dizigomdan izliyorumOlsun internet olunca her yerden bakıyorsun ben bir kaç dizi aynı anda seyrediyorum sabah kahvaltı da polisiye öğlen bazen fantastik akşam korku
Sağol kuzum anladım canım cok mu yayamaz anka geçmişi olunca insanlar bir araya gelince mutlu oluyor ❤Cnm şifa olsun
5.takımda da kaptanlık yaptı sanırım cnm o dönemi görmedim ama @Emnis kaptancım ona kaptanım diyordu
Bizle de oldu uzun süre,takımlar kapanmadan önce
Ben de iyiyimmm sizi mutlu ve birlikte görünce daha da mutlu oldummm
Bugün regl 2. Günüm daha iyiyim yarindan itibaren istikrarlı başlayacağımKuzum en ne karar verdin nasıl düzen kurcan
Allah rahmet eylesin canım baş sağlığı dileriz
Gelirler yakında inşallah
Hahaha zincir ve pranga bir de kırbaç oldum mu tam kasap havasıİyi geceler canım
3.25
+zincir ve pranga
Ne koydun
Cnm o da akrep burcu ve içli duygusal bir insan bi de sorunlarını kendi çözmeyi seven halbuki isim verse konuşurduk sayfasında duyarlı kuzum gidiyor rahatsız etmeyim kimseyi diyeSağol kuzum anladım canım cok mu yayamaz anka geçmişi olunca insanlar bir araya gelince mutlu oluyor ❤
Tamam canımBugün regl 2. Günüm daha iyiyim yarindan itibaren istikrarlı başlayacağım
Yaa var o zaman bir bildiği gelir belki bir gün ❤Cnm o da akrep burcu ve içli duygusal bir insan bi de sorunlarını kendi çözmeyi seven halbuki isim verse konuşurduk sayfasında duyarlı kuzum gidiyor rahatsız etmeyim kimseyi diye
Tamam canım
Kaç dilim ekmek ne kadar meyve hakkı veriyosan bir kağıda yaz,en güzel ve uzun sürecek şekilde
Aynen cnm yardımcı da oluruz hesaplarda sen belirle deYaa var o zaman bir bildiği gelir belki bir gün ❤
Ekmek çok yemiyorum canım aslinda dediğin gibi yapıp bir plan program oluşturmam lazım
Kısa zamanda tanıdim seni ama iyki tanımışım teşekkür ederimAy hadi gelsin o da inşallah
Ay göz devirmelerini özlemişim cnm