• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Cnm şifa olsun 😘
5.takımda da kaptanlık yaptı sanırım cnm o dönemi görmedim ama @Emnis kaptancım ona kaptanım diyordu 😘
Bizle de oldu uzun süre,takımlar kapanmadan önce 😔

Ben de iyiyimmm sizi mutlu ve birlikte görünce daha da mutlu oldummm :KK60::KK19:
Sağol kuzum anladım canım cok mu yayamaz anka 🤭 geçmişi olunca insanlar bir araya gelince mutlu oluyor ❤

Sağol kuzum anladım canım cok mu yayamaz anka 🤭 geçmişi olunca insanlar bir araya gelince mutlu oluyor ❤
Cnm o da akrep burcu ve içli duygusal bir insan bi de sorunlarını kendi çözmeyi seven 🤗 halbuki isim verse konuşurduk sayfasında 💗 duyarlı kuzum gidiyor rahatsız etmeyim kimseyi diye 😘

Bugün regl 2. Günüm daha iyiyim yarindan itibaren istikrarlı başlayacağım 🤗
Tamam canım 😘
Kaç dilim ekmek ne kadar meyve hakkı veriyosan bir kağıda yaz,en güzel ve uzun sürecek şekilde 😘

Cnm o da akrep burcu ve içli duygusal bir insan bi de sorunlarını kendi çözmeyi seven 🤗 halbuki isim verse konuşurduk sayfasında 💗 duyarlı kuzum gidiyor rahatsız etmeyim kimseyi diye 😘

Tamam canım 😘
Kaç dilim ekmek ne kadar meyve hakkı veriyosan bir kağıda yaz,en güzel ve uzun sürecek şekilde 😘
Yaa var o zaman bir bildiği gelir belki bir gün ❤

Ekmek çok yemiyorum canım aslinda dediğin gibi yapıp bir plan program oluşturmam lazım 🤗

Back