- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
Mantı yaptımOhhhh mis gibi olmuş günlüğümüz eline sağlık kuzum ne yemek yaptın bana
Ben sabah tartıldım gece hominik yedim ama foto çekmedim
Günaydın abla mutlu pazarlar
İyiyim kuzum sen nasılsın merdivenleri sildim 4 kat spor olduM MissHayaLet cnm nslsn
HosgeldinizSelam herkese
Yitik şifa mı yapıyorsunuz kızlar. Kaçıncı seviyedesiniz. Ben başlayıp başlayıp sonunu getiremiyorum yarın tekrar niyetlenmeye niyetlendim
CCanımmm hoş buldumSelammm
Amin canımnslsn bugün
Ay ankam gelmişşşhoşgeldin canım
Arkadaşım başlamıştı ama en son normal diyete dönme kararındaydıgelince anlatır cnm
Hoş buldumHosgeldinizyitigi yitirenler grubuna
Mutlu pazarlar ablacım
Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamamİyiyim kuzum sen nasılsın merdivenleri sildim 4 kat spor oldu
Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorumCCanımmm hoş buldumöyle mi tüh geç kaldım o zaman
Hoş buldumahh evet öyleymiş sağlık olsun bakalım benim 1828. Niyet inşallah son olur bakalım bu kez
İnşallahCCanımmm hoş buldumöyle mi tüh geç kaldım o zaman
Hoş buldumahh evet öyleymiş sağlık olsun bakalım benim 1828. Niyet inşallah son olur bakalım bu kez
Dört kat tabi canım iki kere gectigim yerler olduMutlu pazarlar ablacım
Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamamsen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım ellerine sağlık
Ben de iyiyim cnm biraz evde dolanayım bari
Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorumsen başlarsan destek oluruz ama
VayyyDört kat tabi canım iki kere gectigim yerler oldubugün spor yok daha
Öyle besleniyorum tabi ama arada siliyorum ben pek zamanım olmuyor bugün eşim evdeydi yoksa silemezdim o süpürdü ben sildimVayyyAllah kolaylık versin kuzum etle pekmezle besle kendini valla
Sağol canımMutlu pazarlar ablacım
Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamamsen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım ellerine sağlık
Ben de iyiyim cnm biraz evde dolanayım bari
Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorumsen başlarsan destek oluruz ama
Ooooo helal enişteyeÖyle besleniyorum tabi ama arada siliyorum ben pek zamanım olmuyor bugün eşim evdeydi yoksa silemezdim o süpürdü ben sildim
Tamam cnm link at da gelelim hayırlı olsunaSağol canımyeni konu açtım orda takılayım artık
Selam kuzum iyiyim sen nasılsın ❤Selammm
Amin canımnslsn bugün
Ay ankam gelmişşşhoşgeldin canım
Arkadaşım başlamıştı ama en son normal diyete dönme kararındaydıgelince anlatır cnm
Sana da musmutlu pazarlar ablam❤
Hoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağızCCanımmm hoş buldumöyle mi tüh geç kaldım o zaman
Ben de iyiyim cnm a.s.Selam kuzum iyiyim sen nasılsın ❤
Canım menü yazmaya mı başlıyorsunHoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?