Tertemiz bir sayfa ❤

Iron Butterfly naber canım nasılsın süreç nasıl gidiyor
Allah razı olsun inşallah sol kasık batması dışında hiç bir belirtim yok malesef bide malum iğne ağrıları var sen nasılsın sizler nasılsınız daha doğrusu güzellikler

Kızlar bana fikir verir midiniz google a da bakardım da denemişler lazım bana akşam yemegime kereviz yapacağım da normalde portakallı yapardım şimdi ise meyve yasak olduğu icin onu yapamıyorum baska fikri olan var mi acaba limon serbest ama nasıl olur bilemedim

Allah razı olsun inşallah sol kasık batması dışında hiç bir belirtim yok malesef bide malum iğne ağrıları var sen nasılsın sizler nasılsınız daha doğrusu güzellikler
Yaa çektiğin sıkıntının meyvelerini alırsın insaAllah kuzum olsun üzülme hiç belirtisiz süreç geciren insanlar var ben iyiyim cok şükür canım diyet modundayız haha yıkılmadım ama ayaktada değilim bu aralar

Korkuyorum sanırım biraz 2.ci gün embriyosu benim kimseden duymadım ki 2 ci gün olan değişik garip bi duygu ben sende duydum yitik şifa diyetini nete baktım bayaaa iyi ama yapabilene

Korkuyorum sanırım biraz 2.ci gün embriyosu benim kimseden duymadım ki 2 ci gün olan değişik garip bi duygu ben sende duydum yitik şifa diyetini nete baktım bayaaa iyi ama yapabilene
Canım vardır herseyde bir hayır böylesi uygunmuş demek ki herseye gücü yeten Rabbim ol derse hersey olur biz duaya sığındık senin için de dua ediyorum evet canım çok etkili gercekten müthiş bir diyet programı zorluyor ama etkisini gördükçe daha da sarılıyorsun diyete

Ay canım benim inşallah dileğin gerçek olur yeni yıl sana güzel bir minik mutluluk getirsin

Limonlu olur canım ben genelde öyle yapıyorum.

Ay canım benim inşallah dileğin gerçek olur yeni yıl sana güzel bir minik mutluluk getirsin
Yaaaaaa Allah razı olsun inşallah bugün baya baya duygusal durumdayım

Güzellik bugün çok iyiyim diyete başladım aman spor yapicam ben yer yer spor yaparim oh oh kaşık batması da aslında belirti ama bilemedim süreç nasıl ilerliyor hepsinde ben öyle yaşadım hele son bebe de sağ kaşık beni öldürdü öyle şüpheye düştüm

Ya yani bozulmuyor dimi tadı ben de öyle yapayım ben normalde 1,5 portakal sıkıyorum gerisini icine koyuyordum sen ne kadar limon sıkıyorsun canım
Yok canım ben zeytinyağlı limonlu yapıyorum genelde ben seviyorum seni bilemem tabi

Sen oaradamisin canım
Evettt cnmm

Gelirim tabi ama kitap alacak bütçem yok maalesef telefondan okumayı düşünüyorum nasıl olacaksa artıkın
Cnm pdf de varmış kitaplar biliyo ordaki kızlar olmadı sahaftan 2.el , kütüphane olabilirr ya da diğer ucuz seçeneği bilirsin hehe

Canım geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin

Cnm limon da güzel olur
Karnabahar havuç olur varsa ,ızgara ya da fırın yaparsan iyice tatlanır oh toz kırmızı biber de tatlı mesela
Nohut oluyor mu? Siyez bulguru vs cnm? Genetiği korunduğu için olur mu

Yeni kitaplar alırsam bende üye olurum kitap okuma alışkanlığımi geri kazanırım iyi olur

Çok güzel fikirler canım siyez bulguru nohut hepsi olur valla akşama ziyafet çekeceğim

Çok normal canım o durumda insan 4 mevsimi yaşıyor su an bilinmezlik olduğu icin böylesin sonrası hep günlük güneşlik olacak
MEVLAM O GÜZEL KALPLERİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH
Çok normal canım o durumda insan 4 mevsimi yaşıyor su an bilinmezlik olduğu icin böylesin sonrası hep günlük güneşlik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…